Albumet

2.8K 60 13
                                    

(Innan den här delen börjar vill jag att ni ska veta att det har nu gått strax under en månad sen Moa och Dante sist pratade/träffades. Skriver detta då alla kanske inte lägger märke till datumen, let's go!) 


23 juni 2018. Klockan 12:00

Gillas av corneliahed, prinzaugustt och 10,892 andra

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Gillas av corneliahed, prinzaugustt och 10,892 andra

hov1.se PM: VI SLÄPPER ALBUM 00:00 💌

Visa all 1,378 kommentarer

prinzaugustt ⚡️

anvandare OMG SKOJAR NI

anvandare2 MEN GUD VA SJUKT 


Cornelia 12:05 

Har du sett Hov1's Insta?

Moa 12:07

Nej, vadå?

Cornelia 12:08

*Klicka för att öppna bild*

Moa 12:10 

🙃

Cornelia 12:11

Är det din enda reaktion? 

Moa 12:11

Hur ska jag reagera då?

Cornelia 12:14

 🤷🏼‍♀️

Jag klickade mig in på Instagram och gillade bilden som kom upp. Jag gick igenom varje låtnamn för sig. Jag skapade scenarion i huvudet om att någon av låtarna skulle handla om mig, en bekräftelse på att han sakna mig, en bekräftelse på att han fortfarande kände något, en signal att det är dags nu. Det har gått nästan en månad sen vi träffades eller pratade över huvudtaget. Jag träffade Noel ganska ofta i trappuppgången och han var över på lunch ibland och snackade men han valde att inte prata om Dante. Han ville inte vara det som stod mellan oss och förde information fram och tillbaka som en brevbärare. Jag förstod honom men jag ville bara veta hur han mådde. Det är lite fegt av mig att jag inte ringt honom eller SMSat men jag vågar inte. Det känns som om han inte vill, som om det är bättre att vi är ifrån varandra. Jag lutade mig tillbaka i kontorsstolen och pustade ut. Idag var det min tredje jobbvecka och det har varit fantastsiskt men att jobba på en tidning som riktar sig mot tonåringar är jobbigt. Jag hör om dem överallt. Hov1 hit och Hov1 dit. Mobilen plingade till ännu en gång och jag låste upp den.

Cornelia 12:25 

Kolla Dantes Instagram

Jag tog ner meddelande appen och gick istället till Instagram, hans bild var den första som kom upp och jag tittade på den ett tag innan jag reagerade. 

Vi dansar vidare i livet | D.LDär berättelser lever. Upptäck nu