Samtalet

2.4K 58 3
                                    

13 juli 2018. Klockan 14:21

Två utav fem dagar utan Dante har nu passerat. Vi har pratat i telefon varje kväll, vilka har mer separations ångest än vi? Men det är väl så när man fortfarande är i ett stadie där man känner sig nykär? Iallafall, dagarna jag och Nelly spenderade tillbaka i Stockholm bodde vi hemma i min lägenhet. Jag var hemma för att Cornelia fyller år imorgon och Nelly ville följa med. Killarna hade sin konsert i Malmö igår och det ska ha gått suveränt. Idag skulle dem åka till Karlskrona för att spela på någon festival och på söndag när vi ses igen ska dem spela i Helsingborg, mycket i Skåne. Klockan var mitt på dagen och jag satt i vardagsrummet och kollade på TV medan Nelly stod inne i badrummet och nopprade sina ögonbryn. Idag skulle vi ta det lugnt, vi skulle verkligen bara ha en vilodag och beställa hem mat lite senare. 

"Moa?" 

"Ja?" 

Nelly stack ut huvudet ifrån badrummet och kollade på mig.

"Eh, kan du hjälpa mig här jag tappade ett par saker och har händerna fulla." 

Jag skrattade åt Nelly och gick mot badrummet för att hjälpa henne. Jag satte mig på huk för att plocka upp de få saker som ramlat i backen när jag fick syn på det, det där förbannade halsbandet. Jag tog upp det med handen och lät fingret glida över berlocken. 

"Vad är det?" 

"Nej, inget, jag borde slänga det." 

"Fick du det av Max?" 

Jag nickade innan jag ställde mig upp och suckade. Han finns verkligen överallt, kan livet låta mig glömma honom, tack på förhand. Jag öppnade papperskorgen med hjälp av foten och släppte halsbandet innan jag stängde till.

"Det såg dyrt ut." 

"Det var ett löfte, ett löfte på att det skulle vara vi två förevigt." 

"Allt har sitt slut." 

Nelly ryckte på axlarna innan jag tog mig ut till vardagsrummet igen. Timmarna gick och vi köpte hem thai mat och kollade på Gossip Girl, detta var en kväll jag behövde för att lugna ner mig. Jag var så glad att Nelly fanns och visste precis hur hon skulle anpassa sig till situationer. 

Gillas av nellykronstrand, dantelindhe och 832 andra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gillas av nellykronstrand, dantelindhe och 832 andra

norinmoa Ett glas vin om dagen är bra för magen! #inspo 

Visa alla 158 kommentarer

nellykronstrand jag instämmer

corneliahed vilken mys tjej du är 

lovastrom nej, va du är fin, ses imorgon! 

dantelindhe 🥂

14 juli 2018. Klockan 12:31

Vi dansar vidare i livet | D.LWhere stories live. Discover now