Boardingen

2.3K 70 23
                                    

16 september 2018. Klockan 09:34

Nu var det dags för stressen över att se till att allting var nerpackat igen. En vecka på Zakynthos. Vad behöver man ha med sig förutom bikini när det är det enda man kommer gå runt i ändå? Jag hade packat ner det nödvändiga och har jag glömt något var väl det antagligen inte tillräckligt viktigt. Morgonen gick långsamt vilket gjorde mig irriterad, jag ville bara sitta på planet och kunna andas ut och ta det lugnt men nej. Jag skulle bli upphämtad lite innan elva av Noels mamma som skulle köra mig, Noel och Dante och dem andra tar sig till flygplatsen i andra bilar. När jag kände mig färdig med packningen satte jag mig ner i soffan och drack lite vatten medan jag väntade på de andra.

Noel 11:32

Mamma är här om 2 min, är du klar? 

Moa 11:32

Japp, vi möts nere vid porten

Jag tog tag i resväskan och slängde en mindre handbagageväska över axeln, öppnade dörren, stängde och låste den innan jag tog mig ner för trappan och satte mig på ett av trappstegen precis utanför dörren och strax efter mig kom Noel. 

"Ska vi hämta Dante hos honom?" 

"Nej, hos hans mamma." 

Noel slog sig ner bredvid mig och solen lös rakt på oss och efter någon minut svängde bilen in och Noel gick fram och öppnade bagageluckan så vi kunde lasta in vår packning. Vi satte oss i bilen och Noel presenterade mig för hans mamma som var väldigt trevlig, man kunde se likheten mellan dem. Både i utseendet och i sättet. Bilen rullade iväg och det tog upp emot tjugo minuter att åka till Dantes mamma men det var på rätt väg, mot flygplatsen det vill säga. Han stod redan utanför lägenhetshuset och väntade på oss när vi svängde in på gatan och satte sig i bilen efter att han också lastat in sina grejer i bagagen. Han sa hej till Noel och hans mamma innan han vände sig mot mig och lämnade en lätt kyss på mina läppar innan han tog tag i min hand. 

Gillas av dantelindhe, ludwigkronstrand och 1,036 andra

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Gillas av dantelindhe, ludwigkronstrand och 1,036 andra

norinmoa Zakynthos nästa! 

Visa alla 267 kommentarer

anvandare vill också med :(

ludwigkronstrand ful 

dantelindhe 💖

anvandare2 omg 😭

Noels mamma parkerade framför ingången Avgångar och vi sa alla hejdå innan vi gick bakom bilen och ut våra väskor ur bagagen. Noel gick iväg och hämtade en vagn vi kunde lägga allt på och efter det tog vi oss in mot flygplatsen och där inne träffade vi på alla andra som tagit sig hit lite tidigare. Dem hade slagit sig ner vid en soffgrupp men dem såg oss direkt när vi kom in och Cornelia och Nelly nästan sprang mot mig och kramade om mig. 

Vi dansar vidare i livet | D.LDär berättelser lever. Upptäck nu