Hoofdstuk 11

5.1K 169 8
                                    

Diana's point of view

-de volgende dag-

Ik heb vrede genomen met het feit dat Lucas weg is. Het is zijn besluit en dat accepteer ik dan ook. Ik ben ervan overtuigd dat hij daar gelukkiger is, en dat is toch wat ik altijd al wilde? Ik ga hem altijd blijven missen en het gevoel hebben dat er een stukje van mij ontbreekt, maar het is oké. Het is allemaal oké.

Mijn ouders zijn naar oma en opa gaan eten en Annabelle is naar de bowling met Elliott. Dus eigenlijk verveel ik me nu heel erg. Ik zoek mijn oude, versleten Nokia en het papiertje dat Jonas me gegeven heeft. Ik doe het verfrommelde papiertje open en lees voor de eerste keer wat er staat. Zijn nummer staat er in grote letter op en dit:

Je mag me altijd bellen. 24/24 , 7/7 ik hou van je <3

Ik staar naar het briefje en ik lach er als een idioot naar. Hij is zo'n schat! Ik hou mijn gsm in mijn hand en twijfel of ik hem ga sms'en. Fuck it, ik doe het gewoon:

Heyy ik mis je :( <3

Ik wacht ongeduldig af op een antwoord. Ik kijk wel honderd keer op het scherm om te kijken of ik een berichtje heb. Niets. Mijn handen trillen van ongeduld. Na een paar minuten licht het scherm op en de naam Jonas verschijnt. Ik maak een sprongetje in de lucht van geluk.

Ik jou ook :( kom je anders even langs? <3 --> Boomgaardstraat 21 Ieper

Mijn hart begint spontaan sneller te kloppen. Hij woont in de stad naast mijn dorpje. Het lijkt wel een droom.

Is goed <3 ben er binnen een kwartiertje xxx

Ik loop zo snel ik kan naar boven en ik doe een jeansshortje aan met een roze topje. Ik haal vlug de borstel door mij haar, poets mijn tanden en loop dan snel terug naar beneden. Ik wil niet te laat zijn. Hijgend doe ik mijn All Stars aan en half struikeld stuur ik een berichtje naar mama dat ik naar Annabelle ben. Leugentje voor eigen bestwil noem ik het. Ik doe de voordeur op slot en ik spring op mij fiets, op weg naar het huis van mijn wiskundeleraar. Hoe gek klinkt dat? Ik wil er niet aan denken, het is gewoon een vriend. Een hele lieve, knappe, sexy vriend. Het is wel best frustrerend dat ik met niemand mag praten over onze relatie. Ik wil hem niet in de problemen brengen. Maar dat zal wel niet gebeuren. We moeten gewoon een beetje opletten en dan zal er niets gebeuren.

Na een kwartiertje fietsen sta ik voor zijn huis. Het is redelijk klein, maar heel mooi. Mijn hart bonkt in mijn keel als ik voor de voordeur sta. Wanneer ik aanbel beginnen mijn benen te trillen. Jonas doet open. Hij heeft een lichtbruine stoffen broek aan en een sweater. Hij reikt zijn hand naar me uit en trekt me naar binnen.

"Hey schat", zegt hij terwijl hij de voordeur dicht duwt. Hij duwt me tegen de voordeur en drukt een zoen tegen mijn lippen. Zijn gespierde armen steunen op de deur.

"Niet zo luid, straks horen je ouders je nog", giechel ik.

"Ik woon eigenlijk alleen hier", legt hij uit.

"Echt? Zalig!" Zeg ik enthousiast, "Je kan gewoon doen wat je wilt!"

"Inderdaad. We hebben hier dus privacy", grijnst hij. Hij buigt voorover en drukt nog een zoen op mijn lippen. Ik word helemaal week vanbinnen en leg mijn armen rond zijn nek. Hij heft me op en sla mijn benen rond zijn middel. Mijn rug drukt tegen de deur. Hij blijft me zoenen en draagt me naar de zetel in de woonkamer en ligt me er neer.

"En hoe is het?" Vraagt hij hijgend.

"Kan niet beter", lach ik.

"Aah dat is goed. Wil je iets drinken?", vraagt hij.

"Graag. Wat heb je?"

"Kom maar mee naar de keuken." Hij leidt me naar zijn kleine keukentje. Het is netter dan ik had verwacht.

"Ik heb speciaal voor jou opgeruimd", zegt hij terwijl hij mijn middel vastneemt en me een zoen op de wang geeft.

Ik moet lachen van zijn opmerking: "Nu voel ik me echt speciaal"

"Ben je ook", zegt hij met een serieus gezicht. Hij pakt een twee glazen uit het houten kastje en trekt de koelkast open.

"Kies maar", zegt hij terwijl hij de inhoud van de koelkast toont.

"Geef mij maar cola", zeg ik.

"Oké, dan neem ik dat ook wel." Hij neemt de fles cola uit de koelkast en schenkt voor ons tweeën in.

"Op ons", zegt hij met een knipoog.

"Op ons."

----

Vote of comment? Daar zou je me echt heel erg blij mee maken :)

Say you love meWhere stories live. Discover now