Dankwoord

2.4K 122 61
                                    

Heyyy

Zoals jullie al gezien hebben is mijn boek ten einde. Ik vind het stiekem eigenlijk wel jammer :( ik vond het echt super leuk om dit boek te schrijven en het betekent echt veel voor mij! Aan de mensen die een vervolg willen: ik zal waarschijnlijk geen gevolg meer schrijven, omdat ik vrees dat ik niet genoeg inspiratie zal hebben. Hopelijk vinden jullie dat niet zo erg. Misschien wil ik wel een nieuw boek schrijven, maar ik weet (helaas) nog niet waarover.

Hoe dan ook, ik wil veel mensen bedanken, want zonder hen was dit boek nooit een succes! Daar gaan we:

Eerst en vooral: bedankt aan Annabelle (op Wattpad @Vyncke)! Zonder haar zou dit verhaal niet hetzelfde zijn! Ze heeft me geholpen met het promoten van dit boek en ze gaf me heel veel inspiratie. Ga haar zeker allemaal volgen op Wattpad!

Annabelle, bedankt om zo'n goeie vriendin te zijn en bedankt dat je me gedwongen hebt om op Wattpad te gaan en een verhaal te schrijven ;) Ik kan je niet genoeg bedanken! X enneuhhhh... Potatoes gonna potate!

Bedankt aan mijn geschiedenisleraar van vorig jaar. Zonder hem was dit verhaal nooit ONTSTAAN. Danku om zo'n toffe leerkracht te zijn en voor alle inspiratie. (Niet dat hij dit ooit zal lezen, maarja xD)

En... BEDANKT AAN ALLE LEZERS! Zonder jullie zou ik nooit zo gemotiveerd zijn! Dankzij jullie ben ik nu super happy enzooo :D Ik hou echt super veel van jullie allemaal!!! En als je iets kwijt wil of zo mag je altijd een bericht sturen naar mij! (Vind ik altijd leuk ;) )

Tot het volgende boek! Xxx

EDIT: ER STAAT EEN NIEUW BOEK ONLINE!!!
het heet: 2045
hopelijk nemen jullie de tijd om het eens te bekijken! Dat zou me echt motiveren!

Ellen

Say you love meWhere stories live. Discover now