Hoofdstuk 33

4.3K 144 35
                                    

Annabelle's point of view

We lopen allemaal samen de cinema binnen. De geur van popcorn dringt mijn neus binnen. Als kleine kindjes lopen we enthousiast naar de popcorn en kopen een paar grote bakken. We nemen ook nog vier drankjes en lopen dan naar de kassa om alles te betalen en de cinematickets te kopen voor ons vieren. Elliott betaalt voor mij en achter me hoor ik Diana discussiëren met Pieter over wie de tickets wil betalen. Uiteindelijk wil Pieter per se haar ticket ook betalen. We lopen door naar zaal 4 terwijl Elliott zijn arm rond mijn middel slaat. Hij geeft me een zoen op mijn wang. Ik kan het niet weerstaan en druk mijn lippen vol op de zijne. Ik hoor hem zachtjes kreunen en hij duwt zijn heupen vol verlangen tegen de mijne. Het lijk wel alsof we in een wereld zweven tussen de aarde en de hemel, zo zalig is het.

"De film begint bijna! Kom!" Wenkt Pieter ons. Elliott grijnst naar me: "We maken dit wel af bij mij thuis vanavond." Ik begin te blozen. Elliott knipoogt naar me en we lopen met z'n allen zaal 4 binnen. De lichten zijn al uit, dus het is moeilijk om de plaatsen te vinden. We zitten ongeveer in het midden van de zaal. Rechts van me zit Elliott en links van me zit Diana. Pieter zit naast Diana. De film begint, en vanaf de eerste seconde ben ik er verliefd op. Hazel en Augustus zijn gewoon zo perfect samen. Vanuit mijn ooghoeken zie ik dat Elliott naar me gluurt. Wanneer ik me omdraai om hem aan te kijken, pakt hij mijn hoofd voorzichtig vast in zijn twee handen, alsof het heel erg breekbaar is en hij bang is het kapot te maken. Dan zoent hij me. Zacht, passievol. Heel even vergeet ik dat ik in een cinemazaal zit, maar dan hoor ik iemand achter me kuchen. Ik giechel, maar Elliott legt zijn hand op mijn mond waardoor ik nog harder moet lachen.

"Shhhttt!" Roept iemand achteraan in de zaal. Ik kijk terug naar de film terwijl Elliott met zijn duim cirkeltjes maakt op mijn handpalm. De liefde tussen Hazel en Augustus is zo mooi dat ik helemaal wegsmelt. Plots heb ik medelijden met Diana. Ik vind het zo erg voor haar dat ze nu naar een romantische film zit te kijken terwijl er veel druk wordt gezet op de relatie tussen haar en Jonas. Het is niet eerlijk wat ze de laatste tijd allemaal moet doormaken. Ze is de vriendelijkste meid die ik ken, ze verdient al die problemen niet. Ik kijk naast me en zie dat Pieter zijn arm rond haar heeft geslagen. Diana leunt met haar hoofd tegen zijn schouder. Ze lijken net een schattig stelletje zo.

Wanneer het sterfgedeelte van Augustus aanbreekt, begin ik te huilen. Het is gewoon zo zielig, en ik ben blijkbaar niet de enige die er zo over denkt, want Diana huilt ook en ik hoor nog andere mensen in de zaal snikken. Ik haal mijn zakdoek uit en veeg mijn tranen weg. Elliott geeft troostend een kus op mijn wang. Ik kan me goed inleven in films en boeken, ik denk dat ik daarom snel begin te huilen wanneer er triestige stukjes zijn. De aftiteling komt op het scherm als teken dat de film gedaan is en de lichten springen aan. Ik kijk rond en zie heel veel beweende gezichten. Best wel een grappig zicht eigenlijk. Iedereen is stil geworden van de film. Zonder een woord te zeggen lopen we de zaal uit.

"Dit was de beste film ooit!" Zegt Diana enthousiast als we uit de zaal zijn.

"Ja echt wel!" Zeg ik instemmend. Het is wel een heel triestig verhaal: alsof je hart uit je lichaam wordt gerukt, dan gemarteld wordt en daarna terug in je lichaam is gestoken.

We keren terug naar de auto en rijden naar huis. Elliott zet eerst Diana en Pieter af en dan rijden we verder naar zijn huis. Vanavond blijf ik bij hem slapen en morgen gaan we samen naar school. Ik verlang al naar vanavond.

"Doei Diana!" Roep ik wanneer we bij Diana's huis zijn.

"Tot morgen!" Roept ze terug. Pieter stapt ook uit.

"Bye Pieter!"

"Doei Anna!"

Elliott en ik rijden door naar Elliotts huis. Opeens horen we 'can't hold us' van Macklemore op de radio en we beginnen luidkeels mee te zingen. Het is echt hilarisch om Elliott te horen zingen. Hij is gewoon zo raar, maar daarom hou ik van hem denk ik.

----

Heyy :)

Willen jullie voten of commenten? Dat zou echt super awesome zijn :p

En... DIT BOEK HEEFT 10K READS WHOEHOEEEWWW

Thanks iedereen!!!

Love you xxx

Say you love meWo Geschichten leben. Entdecke jetzt