Hoofdstuk 17

4.9K 139 11
                                    

Diana's point of view

In de wiskundeles staar ik maar een beetje voor me uit. Het is moeilijke leerstof en ik snap er geen bal van. Ik kauw op mijn pen terwijl ik naar Jonas kijk die toetsen aan het verbeteren is. Z'n gezicht staat serieus. Er verschijnt een glimlachje op mijn gezicht, z'n haar zit leuk vandaag. Ik word uit mijn gedachten gerukt door Annabelle die me een stomp in mijn zij geeft. "Kijkt niet zo naar hem! Het valt te hard op zo", fluistert ze in mijn oor. Ze heeft gelijk, ik mag hem niet veel aandacht geven als ik wil dat ik niet in de problemen kom. Oké Diana, focus. Oefening 23. Zuchtend begin ik aan de oefening.

Eindelijk, de bel gaat. Ik wacht tot alle leerlingen buiten zijn voor ik naar Jonas toe loop.

"Mooi jurkje", zegt hij zacht. Normaal draag ik nooit jurkjes omdat ik me er heel erg ongemakkelijk in voel, maar ik moet het een kans geven vind ik.

"Dankje", glimlach ik.

"Wat dacht je van vanavond bij mij thuis?" Vraagt hij.

"Klinkt interessant", plaag ik hem.

"Je klinkt niet heel erg overtuigd." Hij trekt me naar zich toe en ik zie hem dichter komen. Zijn adem kietelt op mijn huid. Hij zoent mijn nek en gaat dan naar boven naar mijn kaak en zoent het zachtjes. Hij slaat zijn handen rond mijn middel en bijt op zijn lippen terwijl hij naar de mijne kijkt. Ik hoor hem stilletjes kreunen: "waarom ben jij zo verdomd sexy Diana?" Ik antwoord niet, maar ik word er heel week van vanbinnen. Hij overbrugt de afstand tussen onze lippen en hij zoent me, harder dan ik had verwacht. Hij duwt me tegen het schoolbord waar zijn armen op steunen.

"Als je vanavond komt kunnen we dit afmaken", fluistert hij in mijn oor.

"Oké ik zal komen om zes uur, goed?" Antwoord ik.

"Perfect", zegt hij terwijl hij nog vlug een zoen op mijn mond geeft. Ik loop naar deur en doe hem open. Ik schrik me dood als ik Isa in de gang zie staan. Ze glimlacht gemeen naar me, zoals altijd. Wat doet ze in de gang?

***

Ik loop naar de fietsenstalling waar ik afgesproken heb met Annabelle om samen met haar naar huis te fietsen. We rijden de school uit. Ik vertel haar over mijn afspraak bij Jonas thuis en zij vertelt over dat ze naar een fuif gaat vrijdag:

"Wil je mee?"

"Ja super!" Antwoord ik enthousiast.

"Elliott gaat ook mee. Misschien kan jij ook iemand meenemen?" Stelt ze voor.

"Ik kan Jonas echt niet meevragen. Als we mensen zien die we kennen van school..." Zeg ik.

"Neem Pieter mee? Hij wilt vast wel mee!"

"Oké, ik zal het hem wel vragen." Antwoord ik. Annabelle slaat de volgende straat in en ik fiets door naar huis om me klaar te maken om naar Jonas te gaan. Bij die gedachte krijg ik een warm gevoel. Wanneer ik thuis ben kam ik vlug mijn haar en poets ik mijn tanden. Mijn jurkje ruil ik in voor een shirt en een skinny jeans. Ik moet ook nog een taak voor geschiedenis maken, dus dat maak ik vlug. Als mijn taak klaar is, is het al kwart voor zes. Plots besef ik dat ik nog een bericht moet sturen naar mama dat ik even weg ben. Normaal gezien komt ze om zes uur thuis. Ik ga naar buiten en spring op mijn fiets op weg naar het huis van Jonas. Na een kwartiertje fietsen kom ik aan bij zijn huis. Het ziet er echt ontzettend gezellig uit, net als binnen. Ik bel aan en Jonas trekt meteen de deur open.

"Hey schat", zegt hij terwijl hij een zoen op mijn mond drukt. We lopen naar de woonkamer en Jonas gaat in de comfortabele zetel zitten. Hij gebaart dat ik op zijn schoot moet komen zitten. Ik ga zijdelings op zijn schoot zitten en kijk hem aan.

"Weet je Diana, ik verlang naar het moment dat je gaat afstuderen en dat we samen kunnen zijn zonder dat we moeten opletten wie ons ziet", zegt hij vol verlangen.

"Ik ook", zucht ik.

"Dan wil ik dat je hier komt wonen, samen met mij", zegt hij. Ik probeer me het voor te stellen. Dat moet gewoon echt zalig zijn. Gaan slapen met hem en opstaan met hem.

"Wat gaan we dan allemaal doen als ik hier kom wonen?" Vraag ik.

"Stoute dingen", grinnikt hij. Ik proest het uit.

"Maar ik vind dat we dat niet moeten uitstellen", knipoogt hij.

"Oh my god", zeg ik, "stop het!" Hij begint te lachen. "Alsjeblieft, één keer maar", begint hij, "oké niet één keer, dat zou zonde zijn", ratelt hij door.

"Hopertje", zeg ik met een knipoog.

"Ik weet dat jij het ook wilt", zegt hij met een ondeugende glimlach op zijn gezicht. Hij leunt voorover zodat ik met mijn rug op de zetel val. Wanneer hij op me ligt begin ik te giechelen. Hij geeft kusjes op mijn nek. Af en toe voel ik ook zijn tong. Ik trek hem dichter naar mij toe en grijp met mijn handen zijn haar vast. Ik druk een zoen op zijn lippen. Zijn lippen volgen mijn bewegingen. Hij schuift zijn hand onder mijn shirt en ik voel dat hij zoekt naar de sluiting van mijn beha. Wanneer hij het vindt trek ik mij terug: "Ik... Ik wil niet."

"Waarom niet?" Vraagt hij hijgend terwijl hij me opnieuw begint te zoenen.

"Ik heb geen zin nu", zeg ik.

"Oké, geen probleem schat", zegt hij alsof het hem niets uitmaakt, maar ik zie dat hij het wel jammer vindt.

----

Vote/comment? Ik zou er echt heel blij mee zijn :D

Say you love meWhere stories live. Discover now