Hoofdstuk 21

4.6K 133 4
                                    

Diana's point of view

Ik kijk naar mezelf in de spiegel. Ik heb een kort zwart kleedje aan die mooi mijn rondingen doet uitkomen en mijn nieuwe rode naaldhakken passen perfect. Alleen nog mascara en ik ben klaar om naar het feest te gaan. Ik heb er echt zin in. Elliott en Annabelle komen me straks ophalen en Pieter is hier binnen vijf minuten. Ik poets nog vlug mijn tanden en loop dan naar beneden. De deurbel gaat: dat moet Pieter zijn. Ik doe de deur open en het is inderdaad Pieter. Hij fluit.

"Diana, je bent...prachtig!" Zegt hij enthousiast en hij trekt me naar zich toe om een zoen op mijn wang te geven.

Pieter heeft een simpele jeansbroek aan met een chique hemd erboven. Zijn haar ligt warrig, lekker casual. Hij ziet er knap uit. Ik hoor een toeterende auto: dat zullen wel Annabelle en Elliott zijn.

"Mam, ik ben weg hé!" Roep ik.

"Oké, niet te laat thuis hé! Anders geen feestjes meer voor jou!" Roept ze terug.

"Jaja!" Ik loop samen met Pieter naar buiten. Ik zie Annabelle zoenen met Elliott in de auto. Elliott zit aan het stuur.

"Hey Anna!" Roep ik naar Annabelle. Ze trekt zich los van Elliott: "Hoi Diana! Kom in de auto!"

Ik ga in de auto zitten, naast Pieter. Hij slaat zijn arm over me heen.

"Zijn jullie een koppel?" Vraagt Elliott lacherig.

"Ja", antwoordt Pieter snel voor ik kan reageren.

"Nee hoor", antwoord ik terwijl ik Pieter een stomp in zijn zij geef. Hij begint te lachen: "Negeer Diana maar."

Na een paar minuutjes rijden zijn we er. Ik hoor al van ver mensen roepen en lachen. Elliott slaat zijn arm om de middel van Annabelle en ze lopen samen naar binnen. Pieter en ik lopen achter hen. De sterke geur van drank en sigaretten dringt mijn neus binnen.

"Ik haal wel een drankje voor je", biedt Pieter aan. Hij loopt naar de bar en bestelt twee drankjes, één voor hem en één voor mij. Hij loopt terug naar mij en geeft me het drankje. Ik drink het met grote slokken leeg. De alcohol brandt in mijn keel, maar het voelt goed.

"Wil je nog eentje halen?" Vraag ik aan Pieter.

"Wow, jij drinkt snel", zegt hij en hij haalt nog een drankje voor me. Ik drink het helemaal leeg en het geeft me een vrolijk gevoel. Na het ene drankje komt het andere en ik voel me licht worden in mijn hoofd.

Annabelle's point of view

Ik voel Elliott dichter komen en hij duwt me tegen de muur van de zaal. Ik voel zijn adem kietelen in mijn nek. Hij geeft me kusjes in mijn nek. Het is een zalig gevoel. Ik grijp zijn shirt vast en trek hem dichter. We zoenen, langzaam. Dan trekt hij zich zachtjes los.

"Ik haal even een drankje voor je", zegt hij terwijl hij een zoen op mijn wang geeft. Ik kijk de zaal rond. Waar zijn Diana en Pieter? Na een tijdje zoeken zie ik Diana dansen tegen Pieter. Ik denk dat ze al een paar drankjes te veel op heeft, want ze komt steeds dichter bij hem staan. Pieter geniet er duidelijk van. Hij buigt voorover en zoent haar hevig. Diana legt haar armen om zijn nek en zoent lachend terug. Dit gaat fout. Ik loop naar haar toe en trek haar los van Pieter, die me boos aankijkt.

"Ze was net zo lekker bezig", gromt hij naar me. Ik negeer hem en trek de dronken Diana mee naar buiten. Ze kan amper op haar voeten blijven staan. Elliott ziet ons en loopt ook mee naar buiten, samen met Pieter.

"Laten we naar huis gaan", stel ik voor.

"Waarom?" Pruilt Elliott.

"Omdat Diana dronken is", zeg ik. Pieter mompelt iets onverstaanbaars.

"Nee, het valt wel mee hoor", brabbelt Diana.

"Kom", zeg ik en we lopen samen naar de auto. Diana zit weer achteraan naast Pieter. Ze zoenen weer en ik hoor Diana giechelen. Hier gaat ze volgens mij echt spijt van krijgen.

----

Hoofdstuk 21! Wat vinden jullie er van? Zeker niet vergeten te voten! :)

Say you love meМесто, где живут истории. Откройте их для себя