Hoofdstuk 26

4.5K 145 18
                                    

Diana's point of view

Ik word de volgende ochtend wakker nog voor de wekker afgaat door de zeurende pijn in mijn maag. Ik heb ontzettend veel honger omdat ik gisteren vergeten ben te eten doordat ik in mijn bed in slaap viel. Slenterend ga ik naar de badkamer en neem een verfrissende douche. Vandaag fiets ik met Annabelle naar school. Dat zal zeker weten een stuk aangenamer zijn dan naast een onbetrouwbaar persoon te fietsen. Ik loop naar beneden en eet een paar sneetjes brood om mijn rammelende maag te vullen. Terwijl kijk ik even op Facebook. Ik open de twee berichten: allebei van Pieter. Er staat: 'Het spijt me zo hard en ik hoop dat je me kan vergeven' en 'Antwoord als je dit ziet please!' Ik rol met mijn ogen. Geen sprake van dat ik die schijnheilige berichten ga beantwoorden. Ik drink mijn kopje melk leeg en ga dan naar boven om mijn tanden te poetsen. Ik doe nog vlug mijn haar in een staart voor de spiegel. Terwijl ik mijn rugzak over mijn rug gooi, loop ik naar beneden en haal mijn fiets uit de garage. Ik heb afgesproken met Annabelle om aan haar straat te wachten en dan samen te fietsen naar school.

Als we op school zijn zoeken we samen een vrij plekje om onze fietsen in te stallen. Als ik me omdraai om mijn fiets op slot te doen zie ik Elliott een beetje verder in de fietsenstalling staan. Hij leunt tegen één van de zwarte palen. Zijn bruine krullen vallen perfect. Hij kijkt verlangend naar Annabelle. Ik tik op haar rug en wijs naar Elliott. Er verschijnt onmiddellijk een brede glimlach op haar gezicht. Ze loopt naar hem toe en Elliott pakt haar middel vast om haar dichter naar zich toe te trekken. Ze beginnen te zoenen en ik hoor Annabelle giechelen. Wat zijn ze toch ongelooflijk schattig die twee. Ik beslis om ze niet verder te storen en ik loop de speelplaats op. De bel gaat binnen vijf minuten

Pieters point of view

Ik heb beslist dat ik de rotzooi die ik heb veroorzaakt ga oplossen. Diana is de perfecte beste vriendin en ik wil haar niet kwijt. Ik race met mijn fiets naar de school van Diana en ik wacht aan de schoolpoort. Hopelijk zie ik Jonas hier ergens, want ik moet hem iets bekennen. Na twee minuten wachten zie ik dat hij op de parking staat bij zijn auto. Ik laat mijn fiets achter en loop naar hem toe. Als hij me ziet kijkt hij me aan alsof ik een stuk afval ben.

"Dit is jouw school niet. Ga weg", beveelt hij me terwijl hij zijn auto op slot doet.

"Nee, ik moet je iets vertellen", antwoord ik.

"Wat nu weer? Heb je gezoend met Diana? Proficiat, nu wegwezen", zegt hij kil.

"Nee dat is het niet. Ik ben hier om te zeggen dat het allemaal mijn schuld is, niet die van Diana. Ze sliep bij mij omdat ze dronken was door een fuif. Ze was er zich niet echt van bewust wat er gebeurde", leg ik uit.

Hij kijkt me verbaasd aan en hij trekt zijn wenkbrauwen op. Ik zie dat hij niet echt weet wat hij moet zeggen.

"Euhm... Wel... Bedankt om voor Diana te zorgen dan", brengt hij uiteindelijk uit. Hij glimlacht geforceerd.

Ik glimlach naar hem en knik: "Graag gedaan." Ik loop terug naar mijn fiets en ga naar school. In de verte hoor ik dat de bel van Diana haar school afgaat.

----

Hey!!

Hoofdstuk 26! :) Hopelijk vonden jullie het een leuk stukje!

Vergeet niet te voten en comments zijn altijd wel leuk :)

doeidoei!!

Say you love meWhere stories live. Discover now