Lángoló koalák (JinSeong)

54 1 0
                                    

A tűz magas lángjai lobognak előttem. Kezemben szorongatom azt a két apró plüsst, amit az utolsó találkozásunk után vettem magunknak, kiengesztelésképpen. Meglepetésnek szántam, de most már csak teher. Éjszaka nem szűnnek a rohamok, pedig már minden emlékünket beletettem egy cipősdobozba.

Inseong... Ha belegondolok, hogy mi minden történt közöttünk, hogy mennyi mindent átéltünk az alatt a pár hónap alatt, összeszorul a szívem. A gyomrom görcsbe rándul a kis figurák láttán, amik eddig elűzték a kínzó magányt az ágyamból, és amelyek olyan sok könnyet láttak. Egyedül ők látták a kínlódásomat a sötétben, ők hallották a kapkodó lélegzetvételeimet, és azt, ahogy álomba zokogtam magam. De ennek, ettől a pillanattól vége.

Ha ő túllépett rajtam, nekem is ideje elfelejtenem a boldog hónapokat, amiknek végül én magam vetettem véget. Azt akartam, hogy tartson vissza, hogy, ha kell, erőszakkal marasztaljon. Hogy tegyen értünk valamit. Még ha felesleges is volt a remény, én tényleg hittem benne.

Figyelem az egyre csökkenő méretű lángokat és hagyom, hogy a könnycseppek legördüljenek az arcomon. Szorítom a puha anyagot, nem tudom, valóban meg akarok-e tőlük válni. Az utolsó hozzá fűző emlékeimtől.

Behunyt szemekkel nyújtom ki a kezemet és ejtem el a koalákat. Tényleg itt a vége. Nem akarom, és nem is tudom már tovább folytatni ezt a kínzó önmarcangolást. Letörlöm a sós cseppeket a bőrömről, többé nem sírok. Nem sírhatok.

Hungarian Kpop OneshotsWhere stories live. Discover now