Capitolul 3

7.7K 303 6
                                    

O tipa pe care am întâlnit-o la sala și cu care am început sa ma împrietenesc mi-a făcut o propunere după ce a aflat ca îmi caut loc de munca. Mi-a povestit ca lucrează într-un club sofisticat și ca patronul ei este un tip drăguț și ca dacă ar vorbi cu el ar putea sa ma angajeze. Trebuie sa recunosc ca am fost puțin sceptica la început avânt în vedere experientele mele neplăcute cu un anumit patron de club.

Acum 7 luni:

Ma îndrept spre clubul unde Steve mi-a spus ca trebuie sa fac o tranzacție. Sunt mai mult decât speriata. Sunt îngrozită de ce s-ar putea întâmpla. Ca ar putea sa ma prindă politia sau ca mafioții aceia mi-ar face ceva.

Port o peruca roșcată, tunsa bob cu breton pentru a nu fi recunoscuta și o rochie mai scurta decât cele pe care le port de obicei.

Opresc mașina în fata clubului, iau poșeta în care se aflau drogurile pentru Lorenzo, respir adânc și afișez masca impenetrabila pe care o folosesc mereu când trebuie sa fac o treaba murdara pentru Steve. De data asta sunt fără Alec și ma neliniștește foarte tare.

Odată pătrunsa în club, analizez puțin ce se afla în jurul meu. Locul asta semănă mai mult cu un cazino. Pe margini se afla mese la care bărbați alături de femei îmbrăcate sumar fac pariuri pe sume exorbitante de bani.

O matahala ma observa, ma înhata fără sa spună o vorba și ma conduce spre biroul lui Lorenzo. Deși eram speriata încercam în continuare sa îmi păstrez calmul și sa par neintimidata.

Biroul lui Lorenzo era o camera întunecată cu o masa de biliard pe mijloc și canapele de piele de jur împrejur. Când ne vede intrând se ridica de pe canapeaua pe care stătea alături de alt mafiot și se apropie ușor de mine.

- Bună, păpușica! Deci tu ești mâța trimisa de Steve.... Spune Lorenzo privindu-mă de parca as fi o prada pentru el.

Încerc sa ma mențin calma și sa ii răspund ca da, dar atunci matahala lui începe sa ma perchezitioneze peste tot, cu scopul mai mult de a ma pipai.

- Trebuie sa avem grija ca nu ești vreo turnatoare, scuipa Lorenzo apoi ii face semn sa termine. Desface poșeta în care se aflau drogurile și le înlocuiește cu banii pe care trebuie sa ii duc lui Steve în schimb.

Apoi se întoarce spre mine și le poruncește celorlați sa iasă afara. Simt cum ma cuprinde panica. Lorenzo are în jur de 45 de ani, o burta mare și o privire pătrunzătoare cu care ma analizează din nou, din cap pana în picioare.


- Acum sa trecem la lucruri mai interesante, păpușica. Doar nu credeai ca te las sa pleci asa, spune el cu glas moale, dar totuși amenințător.

Cu fiecare pas cu care este mai aproape de mine eu ma dau mai în spate. Ma răsucesc spre ușa și trag de ea cu disperare sa o deschid și constat ca este încuiată. Atunci Lorenzo ma apuca cu brutalitate de par și ma împinge spre masa de biliard, unde ma trântește cu fata în jos și începe sa ma pipăie și sa tragă de hainele mele.

Înapoi în prezent:

Nici nu știu cum am reușit sa ajung acasă în seara aceea. M-am dus în camera mea plângând, unde am pornit apa de la dus și am stat acolo plângând pana când a venit Alec și m-a îmbrățișat strâns, iar Steve nu a făcut decât sa îmi promită ca asa ceva nu se va mai întâmplă și ca nimeni nu se va mai atinge de mine la nicio tranzacție. Inca îmi amintesc perfect seara aceea, mâinile lui Lorenzo pe mine, brutalitatea de care a dat dovada. Nu voi putea uita niciodată.

Pasiuni periculoase Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin