Capitolul 43

4.2K 228 26
                                    

Kayden

      Au trecut trei zile. Trei zile de cand a sunat Steve, deci azi este ziua cand el vine aici. Trei zile de cand am cerut-o in casatorie pe femeia pe care o iubesc. Trei zile de cand m-a refuzat. Si totusi nu am dreptul sa fiu suparat pe ea. A fost cel mai prost moment sa o cer de nevasta. Era tulburata ca tatal ei  care o obliga sa faca trafic de droguri vine in oras la cererea ei sa faca o tranzactie impreuna si el sa fie prins de politie, iar eu tensionez toata atmosfera mai rau, spunandu-i sa se marite cu mine. 

      De la ea nu m-a surprins atat de tare refuzul. Alta femeie nici nu ar fi asteptat sa imi termin propozitia, caci imediat ar fi urlat da si ar fi inceput pregatirile de nunta. Dar pisicuta mea nu e asa si de asta o iubesc, iar refuzul ei nu face decat sa ma inversuneze si mai mult in a o face sotia mea. Cand se termina povestea cu Steve, nu ma voi lasa pana cand nu o sa ii pun un inel de logodna pe manuta aia, chit ca nu ne casatorim acum, ci peste cativa ani, sa stie toata lumea ca este luata. 

      Josh si Taylor, impreuna cu subordonatii sai, se afla aici pentru a stabili ultimele detalii.

       O privesc pe Ella. Pe fata ei se poate vedea cu ochiul liber ca este foarte agitata. Este speriata si ingrijorata de ce urmeaza sa se intample, asa cum a fost si in ultimele trei zile. Cu toate ca incercam sa o fac sa uite, mintea ii zbura din nou la ziua de astazi. 

      Pana si somnul i-a fost unul agitat. Cum ii dadeam drumul din brate pentru cateva secunde sau fie ca plecam din pat, incepea sa se foiasca. Aseara a avut chiar un cosmar pe care nu a vrut sa mi-l povesteasca. Suspina in somn si transpira din abundenta, asa ca am trezit-o. Cand a deschis ochii  ii erau impaienjeniti de lacrimi pe care le-a lasat sa cada. Am intrebat-o ce a visat si mi-a zis ca prefera sa nu isi aminteasca acum. Nu am insistat, ci am strans-o puternic in brate si am mangaiat-o pana cand a adormit inapoi. 

      Dar eu nu am mai adormit inapoi, pentru ca si pe mine ma ingrijoreaza ziua de azi. Ma enerveaza la culme sa trebuiasca sa o las singura cu Steve, fie ea si urmarita de zece dispozitive ale politiei. Si enervat cred ca este cel mai nepotrivit cuvant, dar nu stiu cum pot descrie senzatia pe care o am. Cum mi se strange sufletul anticipand ceea ce urmeaza. Daca pateste ceva ii omor cu mana mea pe Josh, pe Taylor si pe toti cei care m-au asigurat in repetate randuri ca nu va pati nimic. 

      O strang pe Ella de coapsa, asa cum fac mereu cand o simt tensionata langa mine, iar ea isi intoarce capul catre mine zambindu-mi linistitor. Probabil ca si ea ma simte pe mine la fel cum o simt eu pe ea. Isi aseaza mana peste ea mea. Mi-o intorc, impletindu-mi degetele cu ale ei. Ne odihnim mainile pe picioarele ei.

- Deci sa recapitulam, oameni buni, spune Taylor. Ella o sa ai doua dispozitive de urmarire pe tine pentru orice eventualitate. Unul in pandantivul lantisorului si unul o sa il ascundem pe undeva prin par. Telefonul ti-ar fi si el un aliat, dar nu ne putem baza prea mult pe el.

- Dispozitivele astea funtioneaza bine? intreb eu precaut.

- Da, Kayden, zice el exasperat. Ti-am zis de zeci de ori ca functioneaza perfect. 

      Se intoarce cu privirea catre Ella si continua.

- O sa mergi cu Steve unde zice el, iar noi o sa intervenim la momentul potrivit. 

      Ella inghite in sec. Cred ca se gandeste la ce ma gandesc si eu.

- Si cum vom stii care e momentul potrivit?

- Trebuie sa ii lasam pe ei sa ajunga la destinatie. Le lasam un avantaj cat sa nu ne vada in spatele lor absolut deloc, iar apoi intervenim. O sa fim rapizi, nici nu-si vor da seama ce i-a lovit.

Pasiuni periculoase Where stories live. Discover now