Capitolul 37

5.1K 250 27
                                    

Kayden

- Si cum cum ne-ar putea ajuta politia sa scapam de Steve? ma intreaba ea agitata.

        Adevarul e ca nici eu nu prea stiu inca. Am un prieten bun care lucreaza pentru FBI, iar Josh este un detectiv foarte bun. Sper ca ei doi ma vor ajuta sa incropesc un plan foarte bun. 

        Daca nu mi-ar fi zis numele de familie al fratelui ei cand era aproape adormita si am intrebat-o probabil ca el nu ar fi aflat cine este ea. Nu am luat asta in seama la momentul respectiv, dar cand Josh mi-a cerut orice detaliu mi-a picat fisa. Si uite-ne astazi aici, fericiti, dar ingrijorati de ce ar putea sa se intample.

         I-am promis ca o voi elibera de Steve, si asa voi face. Nu as suporta sa pateasca ceva. O iubesc atat de mult, incat sunt in stare sa dau foc lumii intregi numai ca ea sa fie bine. Nu o sa il las pe nenorocitul ala sa se apropie cu un deget de ea. Pe nimeni care va incerca sa o raneasca. Nimeni nu imi va mai  face ingerul sa sufere. Sper ca nici macar eu.

- Inca nu stiu, dar o sa vedem. Ti-am spus ca totul se va rezolva.

- Si daca ma vor aresta? 

          Ma priveste speriata, cu ochii ei mari si verzi ca doua smaralde.

- Nu te va aresta nimeni, iubito. Ce naiba! Crezi ca as vorbi cu cineva daca ar inseamna sa te pun in pericol?

          Ma deranjeaza lipsa ei de incredere, dar o inteleg. Ii este teama. Pentru ea, pentru mama ei, pentru mine. I-a fost tradata deja increderea de multe ori, iar acum ii este greu sa i-o incredinteze altcuiva. 

- Te-ai gandit daca ai incerca sa mergi din nou la un psiholog?

- De ce? ma intreaba privindu-ma incruntata.

         Oftez. Nu vreau sa ma inteleaga gresit.

- Sa vorbesti despre problemele tale, ii spun eu bland. 

         Ma asez langa ea pe canapea si o apuc de mana firava si foarte fina. Imi impletesc degetele cu ale ei inainte sa vorbesc din nou.

- Pot merge cu tine daca vrei.

- Kayden, ma simt foarte bine.

          E prompta si incearca sa fie convingatoare. Este la fel de incapatanata ca de obicei. Mai bine nu mai insist pentru azi. O sa abordez subiectul asta cu alta ocazie. Nu i-o spun in nume de rau, dar vreau sa fiu sigur ca se simte in totalitate bine. Pana acum am tratat-o cu superficialitate. Acum am terminat cu asta. Trebuie sa am ceritudinea ca totul e in regula, fizic si psihic. 

- Bine, spun eu, iar ea ofteaza usurata si isi sprijina spatele de spatarul canapelei.

- Bine, repeta.

- Dar de vorbit cu Josh si Taylor tot cred ca ar trebui sa vorbim. Ai incredere in mine, Katy...Ella...

        Ella. Ella. Ella. Nu esti in stare sa retii un amarat de nume, Kayden. Imi placea foarte mult numele Katy, mi-a zis ca pot sa ii spun asa daca vreau, dar adevarul este ca nu. Vreau sa ii spun pe numele ei real. Ella. Intr-un fel cred ca i se potriveste mai bine. 

- Am incredere in tine. Doar ca imi fac griji.

         O sarut pe tampla. Nu ma indepartez imediat, ci raman putin cu fruntea lipita de parul ei, blond si matasos. Ii inspir aroma proaspata, de liliac combinata cu mirosul propriu al ei.  Apoi ma departez, dar ma hotarasc sa imi las capul in poala ei. Incepe sa ma mangaie si sa isi treaca mainile prin parul meu. Imi aplica acelasi tratament  pe care i-l aplic eu si care ii face placere.

Pasiuni periculoase Where stories live. Discover now