Capitolul 11

6.1K 304 9
                                    

„ Unde se naste dragostea, apare si gelozia"

Kayden

Sedinta despre construirea noului complex de locuinte tocmai s-a terminat, iar eu m-am retras alaturi de Noah, in biroul meu de la firma. Noah este prietenul care ma ajuta cu treburile firmei, iar Trent cel care ma ajuta cu treburile clubului. Sunt recunoscator ca ii am pe amandoi alaturi de mine. Sedinta de azi a fost un real succes, am reusit dupa lungi dezbateri cu asociatii mei sa cadem la un acord in privinta proiectului. Nu aveam de gand sa las de la mine, asa ca totul este exact cum am vrut. Ma asez pe scaunul meu din spatele biroului masiv, din lemn de stejar, si ii fac semn lui Noah sa se aseze si el. Noah este prietenul meu inca din liceu, ca si Trent. Eram nedespartiti si am ramas asa si in prezent. Mergeam la toate petrecerile impreuna si faceam tot felul de prostii, incat mereu aveam probleme acasa. Ne luam apararea ca fratii, ceea ce mi-a dat increderea pe care le-o port astazi. Nu stiu cum se face, dar toti trei am ramas burlaci pana in prezent, niciunul dintre noi nu s-a asezat la casa lui.

- Ai aflat noutati despre domnul Smith? il intreb eu pe Noah. Omul asta tot incearca sa se bage in afacererile mele. Am impresia ca el este cel care a planuit tarasenia de la club.

Domnul Smith este un barbat de vreo 40 de ani, care activeaza in aceeasi sfera a afacerilor cu mine. Dupa ce firma mea a intrat in concurenta cu a lui , a inceput sa ma antipatizeze, si de cateva ori s-au intamplat niste incidente dubioase, ca si cum cineva ar fi incercat sa imi saboteze munca. Asa ca in momentul de fata am toate motivele sa cred ca el este implicat in aceasta problema.

- Nimic care sa il incrimineze inca, imi raspunde Noah. Trebuie sa avem mare grija. Nu vrem sa existe vreun incident in timpul contruirii noului complex. Daca omul ala e vinovat de problemele de pana acum, cine stie ce e in stare sa faca pe viitor. Chiar daca i-au dat gres pana acum, nu cred ca o sa il insoteasca ghinionul asta mereu.

- Nu o sa faca nimic, Noah. O sa avem noi grija sa nu se intample asta.

Noah ma priveste serios si da din cap in semn de incuviintare, apoi adauga:

- Cred ca ar trebui sa punem pe cineva sa il urmareasca. Te-ai gandit sa angajezi un detectiv?

Trebuie sa recunosc ca ideea lui nu este deloc una rea. Pana alaltaieri as fi ras daca mi-ar fi propus asta, dar asta sunt dispus sa angajez pe cineva. Ma enerveaza la culme ca cineva a indranit sa creeze haos in clubul meu. Nu stiu daca furia mea se datoreaza numai faptului ca a indraznit sau si din cauza ca Katy a fost cea care a suferit din cauza acestui complot.

- Bine. Voi angaja un detectiv. Ce zici sa te ocupi tu de asta?

- Sigur, voi cauta pe cineva si te voi tine la curent.

Se aud doua batai in usa, iar eu spun intra. Pe usa isi face aparitia secretara mea, cu doua cafele. O privesc si ma gandesc de ce am angajat-o. Femeia asta poarta fuste mai scurte decat fetele care lucreaza in clubul meu si se freaca de mine tot timpul, ca un caine in calduri.Ma gandesc serios sa o concediez, dar ma opreste numai gandul ca va trebui sa organizez un nou casting pentru a gasi pe altcineva. In plus, nu ma atrage pentru ca mie imi plac femeile puternice, de afaceri. Sau imi placeau. Asta pana sa apara Katy si sa imi intoarca toata lumea cu fundul in sus. Fata aia are ceva special. Ma face sa ma gandesc la ea tot timpul. Nici nu am mai putut fi cu alte femei. Cum sa o fac cand ea este singura prezenta in gandurile mele? Parca o vad acum in fata mea, cu parul ei blond , ondulat, atarnandu-i pe umeri , cu o rochie care sa ii scoata in evidenta formele ei pline si talia subtire, privindu-ma cu ochii mari si verzi. Imi imaginez cum ar fi sa arunc toate lucrurile de pe birou si sa o fac a mea. Deja mi-o imaginez goala, intinsa pe birou.

Dar visul meu erotic cu Katy este intrerupt de secretara mea tampita, care imi varsa cafeaua fierbinte pe camasa, si sunt absolut sigur ca a facut-o intentionat. Ma ridic rapid in picioare, iar ea face 2 pasi in spate surprinsa.

Pasiuni periculoase Where stories live. Discover now