Capitolul 13

5.3K 291 11
                                    

  Katy

              Steph ma imbratiseaza strans, iar eu ii raspund la imbratisare cu toate ca nu inteleg de ce se comporta asa. Cand in sfarsit se desprinde din imbratisare se uita la mine zambind si zice:

- Dupa seara asta tu si Kayden o sa ajungeti impreuna!

-Steph...

- Oh, Katy, nu ma contrazice, zice topaind. Se vede ca sunteti in limba unul dupa altul si cu siguranta ar fi venit dupa tine daca nu ii suna telefonul. Cu siguranta trebuie sa apara cand termina de vorbit. 

    Vorbeste repede si se repede sa imi aranjeze parul, iar eu ma uit blocata la ea.

- Doar nu sunteti atat de proaste sa credeti ca Kayden o sa fie cu tine, Katy? se aude vocea batjocoritoare a Tinei, din usa, semn ca ne-a urmarit pana aici si ne-a ascultat si toata conversatia.

- Tina, mai bine iti vezi de treaba ta, o ameninta Steph, daca nu vrei sa ramai cheala prea curand.

- Steph.. dau eu sa intervin, dar Tina ma opreste.

- Ai vazut putina atentie de la Kayden si deja te crezi iubita lui, mi se adreseaza ea mie, iar eu deja simt cum ma enervez. Daca ii canti o melodie nu o sa se indragosteasca de tine ca intr-un musical.

    Deja nu mai rezist si am nevoie de tot controlul de care sunt capabila sa nu sar pe ea. Trebuie sa fiu tare, pentru ca stiu ca Steph se aprinde foarte usor.

- Si crezi ca te place pe tine, o intreb eu?

   Cine ar placea-o pe asta in definitiv. II simti mirosul de parasuta de la o posta.

   Ma priveste zambind, apoi privirea ii fuge pentru o secunda catre hol, apoi devine seriosa, iar eu nu pot sa nu ma intreb ce e cu schimbarea asta de atitudine. Scoate un icnet ciudat care ma face sa tresar, apoi incepe sa vorbeasca:

- Oh, Katy! spune ea aproape tipand. Cum poti sa spui asa ceva? vocea ei este plangacioasa, iar eu ma intreb ce naiba se intampla cu ea.  Nu poti sa te porti asa cu mine doar pentru ca ai voce.Sa ma jignesti in halul asta. Cu atitudinea asta nu esti superioara sa stii.Chiar daca o sa ajungi o stea, asta nu inseamna ca eu voi fi o prostituata.

     O privesc confuza si ma pregatesc sa o intreb despre ce vorbeste, avand in vedere ca eu nu i-am zis nimic din ce a spus ea, dar chiar cand deschid gura , in camera intra vijelios Kayden.

- Katy! tipa el la mine, iar eu tresar speriata. Ma uit la el confuza si el continua pe un ton mai scazut, dar dur, care ma face sa raman inghetata si sa il privesc. Nu iti permit sa te porti asa aici. Nu stiu cum ai fost tu educata, dar nu esti cu nimic superioara aici. Esti doar o angajata asa cum e toata lumea. In plus, daca ai cantat de doua ori pe scena asta nu inseamna ca o sa ajungi vreodata cantareata. Simt ca imi infige pumnale in inima cu fiecare cuvant si ma oblig sa nu incep sa plang. Adica sa fim seriosi..cred ca visezi prea mult. Stiam ca Steph este rautacioasa, dar se pare ca de asta sunteti prietene.
  
      Simt ca nu mai rezist si  ii iau sansa de a mai spune ceva, si ies fugind din vestiar, caci altfel as fi inceput sa plang in fata lui.  Ies din club trantind usa si urc direct in masina. Tot corpul imi tremura si cu greu nimeresc sa bag cheia pentru a porni motorul. Nici nu realizez cand am ajuns acasa, de parca as fi cazut intr-o transa. Intru in apartamentul meu si ma sprijin de usa, incepand sa plang in hohote. 

   Cum poate sa creada ca eu am spus lucrurile alea? Nici macar nu m-a intrebat ce s-a intamplat. A venit si a tipat la mine de parca era vina mea.  Ma las usor in jos, pana ajung cu fundul pe podea si imi cuprind genunchii cu bratele. Am simtit ca din Kayden ar fi vorbit Steve, care are grija tot timpul sa imi reaminteasca ca nu o sa pot sa obtin ceea ce imi doresc. Se pare ca si barbatul care credeam ca ma place, ma vede ca pe un om fara speranta. M-am saturat ca lumea sa imi spuna ce pot sa ajung si ce nu. Ma acapareaza un amalgam de sentimente, durere, furie,dezamagire. Imi vad chitara rezemata de pat si fara sa ma gandesc o apuc si o trantesc de podea. Am zis ca nu voi mai canta niciodata in fata unui public   si uite ce se intampla acum. Universul se intoarce impotriva mea cu fiecare ocazie. 

Pasiuni periculoase Where stories live. Discover now