Capitolul 23

4.8K 237 2
                                    

   

  "A iubi înseamnă să te angajezi fără garanţie, să te dăruieşti în totalitate în speranţa că iubirea ta va produce iubire în persoana iubită."

Katy

       Se pare ca Maya nu a uitat ca trebuie sa ne intalnim saptamana aceasta, asa ca aseara m-am pomenit cu un mesaj de la ea.

  La 10 vin sa te iau de la apartamentul lui Kayden. Banuiesc ca vei fi acolo. XoXo

   Cam de dimineata, avand in vedere ca eu lucrez intr-un club, dar nu am de gand sa ma plang, mai ales ca Kayden se gandeste sa nu o mai fac. Inca ma gandesc daca sa accept oferta lui de a lucra ca manager sau nu. Nu vreau sa faca prea multe lucruri pentru mine. Cu siguranta va fi cu mult mai placut decat servitul la bar, caci adevarul e ca nu e deloc genul de munca pe care as vrea sa il practic. 

    Aud soneria si ma ridic sa ii deschid Mayei. 

- Neata, spune si ma imbratiseaza.

- Neata!

     Ma dau la o parte si ii fac semn sa intre, iar frumoasa bruneta paseste in living. Imi incalt sandalele, pentru ca eram inca desculta, iar atunci intra si Kayden.

     Se imbratiseaza cu sora lui si incep amandoi sa discute. Gandul imi zboara la Alec. Mi-as dori sa fie si el aici. Sa faca glume despre orice numai ca sa ma faca pe mine sa rad.

- Stai linistit, am eu grija de Katy.

     O aud pe Maya zicand ca sa isi tachineze fratele, iar eu le zambesc.

- Plecam? o intreb. 

- Da, bineinteles. Asteptam sa te incalti.

      Ma duc catre Kayden si il sarut cast pe buze. 

- Sa ma suni, spune el.

    Ma trage intr-unul din saruturile lui pasionale care imi inmoaie picioarele.

- Poate luam masa impreuna astazi, adauga el dupa ce ma elibereaza.

- Cum vrei, iubitule.

      Toate astea fiind spuse, Maya ma trage nerabdatoare catre usa. Este exact ca Steph. De ce toata lumea e asa de agitata.

- Paa, Kayden, tipa ea.

        In drumul catre mall-ul in care vom merge la cumparaturi, Maya ma pune sa ii cant toate cantecele care se aud la radio. Aparent Kayden a mai scapat un detaliu despre mine. Acela ca am voce.  Chiar daca nu-s de acord la inceput, fata asta este la fel de convingatoare ca si fratele ei, in plus are si o privire de catelus careia nu ii pot rezista.

        

 - Cred ca ar trebui sa probezi asta, spune Maya in timp ce ne aflam intr-un magazin de lenjerie intima. Lui Kayden cu siguranta o sa ii placa.

        Ma uit la setul din mana ei. Este negru, facut doar din dantela. Arata foarte sexy asa ca decid sa il iau dupa ce il probez si Maya isi da acordul ca imi vine perfect.

- Am obosit foarte tare, ma plang eu cand iesim din magazin. Hai sa bem o cafea.

- Dar inca nu am mers in toate magazinele.

- Ne-am luat o groaza de chestii. Haide.

- Bine, cedeaza ea in final si ma urmeaza spre cafenea.

      Este un local dragut, care imi aminteste de momentul in care eram cu Steph si a aparut Kayden. Atunci s-a jucat in parul meu. Desi e un gest aparent simplu, intre noi s-a simtit foarte profund.

Pasiuni periculoase Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt