Capitolul 19

5.6K 274 7
                                    

"Dragostea este primul lucru capabil să schimbe total viața unei persoane de la o clipă a alta. "

Katy

Ma trezesc dimineata, dar Kayden nu mai este in pat. Ma gandesc la noaptea trecuta. Nu stiu cum am reusit sa ii captez interesul lui Kayden, dar ma voi stradui sa i-l mentin cat mai mult timp posibil. Ma doare inima la gandul ca intr-o zi minciunile mele vor iesi la iveala si vor distruge totul. Nu stiu ce sa fac . Stiu ca toate astea nu vor dura la infinit, dar nu pot nici sa plec si sa il parasesc acum. Ma ridic usor din pat si ma indrept spre baie, unde imi fac un dus rapid si ma spal pe dinti. Caut o periuta nefolosita, dar nu gasesc, asa ca ma spal cu a lui. Apoi ma imbrac cu un tricou, tot al lui, pe care l-am gasit in sifonier.

Ies din camera in cautarea lui Kayden. Cobor scarile si il vad stand asezat la masa din bucatarie. Probabil ca imi simte prezenta, caci se intoarce sa se uite in ochii mei. Privirea lui ma analizeaza din cap pana in picioare, apoi imi arunca zambetul lui mortal. Imi trag tricoul putin mai jos, desi imi ajunge cam pana la jumatatea coapsei.

- Sper ca nu te deranjeaza ca ti-am umblat prin lucruri, spun coborand inca o treapta.

Lasa cana de cafea din mana pe masuta si vine spre mine. Cand ajung la parter, ma apuca de tricou si ma trage spre el.

- Te prefer fara.

- Doar nu vrei sa fiu sclava ta sexuala? il tachinez eu ,in timp ce ii inspir mirosul proaspat.

- Am incercat sa te trezesc de dimineata, dar dormeai bustean, spune in timp ce imi cerceteaza chipul, apoi isi trece mana prin parul meu, aranjandu-mi o suvita dupa ureche.

Il privesc atenta pe barbatul de care cred ca incep sa ma indragostesc iremediabil.

- Cred ca mi-ar prinde bine o sclava, rosteste cu glas scazut.

Se apleaca spre mine si imi depunde una din sarutarile lui, care imi inmoaie genunchii si imi trimite furnicaturi pe coapse. Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-am spalat pe dinti cu periuta lui.

- Credeam ca nu esti un pervers, il iau eu peste picior in timp ce continua sa ma sarute.

Incepe sa rada, iar eu ma trezesc dand din picioare ca sa imi mentin echilibrul in timp ce se napusteste asupra mea. Inainte sa imi dau seama ce se petrece tricoul meu zboara de pe mine si ma trezesc trantita pe canapea, exact in momentul in care pantalonii lui Kayden ajung alaturi de tricoul meu.

- Te-am mintit, spune el ranjind si venind peste mine.

***************

- Imi place sa ma trezesc cu tine in casa mea, spune Kayden in timp ce imi intinde o cana de cafea.

- Imi imaginez, mormai in timp ce imi las privirea sa alunece pe pieptul lui gol.

Ii analizez muschii si ma gandesc cum mai devreme erau incordati deasupra mea. Kayden ma priveste si ranjeste, ca de obicei cand ma prinde holbandu-ma la el, iar eu ma prefac ca ma scarpin intens pe mana. Ar fi mult mai simplu daca si-ar pune un tricou pe el. Dar bineinteles ca nu vrea. Cu siguranta ii place sa ma holbez la el.

- Trebuie sa iti fie foame.

Deschide frigiderul si se uita in interior.

- Da..nu am nimic de mancare.

Ofteaza.

- Menajera mea face aprovizionarea cand vine sa faca curatenie, dar cum eu rareori mananc acasa, nu e nimic de mancare. Voi vorbi cu ea.

Inchide usa si se indreapta catre un sertar, de unde scoate un pix si o hartie, apoi se aseaza in fata mea.

- Ce-ti place sa mananci? ma intreaba.

Pasiuni periculoase Where stories live. Discover now