Anunț

2.3K 55 0
                                    

După cum am spus, am participat după Paște la un concurs literar pentru care am scris o poveste de 15 file, adică 30 de pagini A4 (detalii nesemnificative). O poveste deci destul de scurta, care va avea doar câteva capitole în varianta ei inițială, urmând ca după ce termin această poveste  să public o variantă îmbunătățită a ei în care să adaug niște capitole din trecutul personajelor (veți vedea la momentul lecturarii povestii despre ce e vorba).

Din punctul meu de vedere e ceva diferit de ce am scris pana acum, ceva la care chiar m-am străduit și în care am pus mult mai multe sentimente și părți din ceea ce sunt eu de fapt, căci pe Wattpad mi-am permis sa scriu mai relaxat.

Eu sper totuși să vă placă, pentru ca mie una mi-a dat o satisfacție mai mare decât cele doua povesti publicate deja și o mulțumire de sine cum nu vă imaginați. Bineînțeles că mie nu mi se pare o poveste incredibila, dar faptul ca a fost apreciată de ceilalți o face sa fie specială pentru mine.

Trebuie să recunosc că inițial mi-a fost rușine sa le-o dau părinților să o citească sau profesoarei mele, considerând-o nu destul de bună pentru a fi împărtășită cu alții. Aici pe Wattpad nu am rețineri să îmi împărtășesc gândurile, iar asta se datorează cu siguranță anonimatului oferit de această aplicație.

Totuși, părerea voastră este importantă pentru mine și sper că o veți citi și că îmi veți împărtăși părerile voastre pe parcursul capitolelor.

Cât despre descrierea povestii, nu știu exact ce sa vă spun, este în principal o poveste de dragoste, aflată la intersecția mai multor genuri literare, despre un bărbat și o femeie.

Cât despre descrierea povestii, nu știu exact ce sa vă spun, este în principal o poveste de dragoste, aflată la intersecția mai multor genuri literare, despre un bărbat și o femeie

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.
Pasiuni periculoase Onde histórias criam vida. Descubra agora