Capitolul 45

4K 244 26
                                    

Ella

Sunetul impuscaturii. O greutate ma tranteste la pamant. Zgomote innabusite in jurul meu. Tremur incontrolabil. Nu mai pot sa respir. Incerc sa ma misc, dar ceva nu ma lasa. Nu simt nimic. Oare asa se simte cand esti impuscat?

Brusc presiunea ce ma apasa dispare, iar doua maini ma apuca de antebrate, ridicandu-ma in fund si rasucindu-ma. Stiu ca este el inainte sa il pot vedea. Ii simt mirosul barbatesc si proaspat, o combinatie intre mirosul propriu al pielii sale si parfumul pe care il foloseste.

Mana lui imi cuprinde obrazul si imi ghideaza privirea catre a lui. Observ o framantare evidenta in ochii lui - Teama? Soc? Furie? Panica? Habar nu am.

Kayden tremura. Nu la fel de tare ca mine, dar tremura. Lacrimi de usurare imi aluneca pe obraji. Ma aflu in locul in care am vrut de la inceput sa fiu. In bratele barbatului pe care il iubesc. Pe care l-am asteptat sa vina sa ma salveze.

Imi desprind privirea de fata lui ca sa imi cercetez corpul cu privirea in cautarea vreunei rani provocate de un glont, dar nu vad nimic. Imi pipai cu mana pieptul si abdomenul.

- Esti bine, Ella. Uita-te la mine! spune apucandu-ma de mana si fortandu-ma sa ma uit la el.

- Nu...

Vocea mi-a sunat mai mult ca o soapta, incat nu sunt sigura pe moment daca m-a auzit.

- Ba da. Nu tu ai fost impuscata.Steve a fost.

Cuvintele lui ma trezesc ca o galeata de apa rece. Ma smucesc rapid din stransoarea lui ferma si ma intorc cu fata spre locul in care eu si Steve ne aflam mai devreme.

Ma priveste. Este intins pe podea. Sta intr-o parte cu o mana intinsa spre mine si cu cealalta tinandu-se de abdomen. Este inconjurat de o balta de sange ce se scurge din locul pe care il preseaza cu mana.

Nu. Nu. Nu.

Arata de parca urmeaza sa isi dea duhul in orice moment. In capul meu roiesc sentimente contradictorii. Ar trebui sa ma bucur de moartea lui considerand-o o pedeapsa pentru tot ce a facut. Considerand ca o merita. Dar in acelasi timp nu o pot face. Ma inteapa inima ca ar putea sa moara. Tot ce am vrut a fost sa mearga la inchisoare. Asta era pedeapsa cea mai potrivita din capul meu.

Acum, privindu-l asa, aflandu-se intr-o stare de letargie, total opusa lui Steve, barbatul de gheata si nemilos pe care il cunosc, ma apasa sentimente de vinovatie.

Incerc sa nu il mai privesc, dar nu pot. Ochii mei parca au ramas lipiti de ai lui. Nu pot descifra ce simte el, dar nici nu mai am ocazia sa o fac.

- Ella, spune Kayden bland.

Isi trece o mana pe dupa mijlocul meu si una pe sub genunchi. Ma ridica si porneste cu mine catre iesire. Imi trec mainile dupa gatul lui, lipindu-ma cat mai bine de el si strangandu-l cu putere. Imi ascund capul in scobitura gatului sau si trag aer in piept, inspirandu-i mirosul ce ma linisteste.

- Conduc eu.

Deschid ochii cand il aud pe Josh vorbind. Acesta ma priveste cu emaptie.

- Nu e nevoie sa mai faci nimic acum, Ella. Veti discuta cu Taylor cand te vei simti mai bine, spune el.

Nu ii raspund. Raman tacuta in timp ce Kayden ma poarta pana la masina. Ne asezam amandoi in spate. Initial ma asez pe scaun, langa el, dar ma trage imediat in poala lui. Ma fac confortabila, punandu-mi picioarele de o parte si de alta a sa si imi sprijin capul pe umarul lui.

- Spune ceva, imi cere el in soapte, cu glasul ragusit.

Nu zic nimic, doar oftez.

- Esti bine? ma intreaba el apucandu-ma de barbie si ridicandu-mi fata ca sa ma privveasca.

Pasiuni periculoase Where stories live. Discover now