Capitolul 40

4.6K 238 19
                                    

Kayden

       Imi intind mana dupa Ella. Pipai patul in cautarea ei, dar nu o simt nicaieri. Sunt suparat ca a fost atat de inconstienta incat sa vina dupa mine, dar nu pot dormi linistit daca nu o simt in bratele mele. Vreau sa o stiu in siguranta. Gandul ca ar putea pati ceva ma omoara incet pe interior. 

         Deschid ochii si vad ca locul ei este gol. Ma intorc pe spate si privesc spre baie, dar becul este sting. Unde s-o fi dus la ora asta? Ma ridic din pat si pornesc in cautarea ei. Ies din dormitor si cobor scarile. Intru in bucatarie si o vad. Doarme cu capul sprijinit de masa de la bucatarie. Pare atat de mica si neajutorata, incat mi se strange inima cand o vad dormind asa chinuita. 

        Ella...Ella...

         Ma apropii incat de ea si ii trec o mana pe dupa mijloc ca sa o iau in brate, dar ea tresare si isi ridica capul de pe masa.  O trag si o sprijin de mine.  Adormita si confuza incearca sa se ridice.

- Iubito, de ce dormi aici? o intreb eu bland.

- Nu dormeam. Nu puteam sa dorm si am venit sa beau apa, mormaie ea.

- Nu fi prostuta. Dormeai. Acum stai linistita. Te duc eu sus.

           Ma asculta si imi trec cealalta mana pe sub picioarele ei. O ridic usor, iar ea isi pune capul pe un umar al meu si o mana pe celalalt.   Urc scarile, cu grija sa nu o lovesc. Ii simt respiratia fierbinte mangaindu-ma pe gat. 

            E atat de micuta si de firava pe langa mine si atat de firava, incat as putea sa o car in brate kilometri intregi fara sa obosesc. 

             Ajunsi in dormitor o intind usor pe pat si ma pun si eu langa ea, lipind-o de mine.

- Nu mai esti suparat? 

          Oftez. Nu vreau sa fiu suparat pe ea. Dar cum ziceam, siguranta ei este cea mai importanta pentru mine. De cand a aparut viata mea se invarte in jurul ei. Ea e viata mea. O iubesc atat de mult... Pisicuta trebuie sa invete sa se si supuna uneori pentru binele ei.

- Ba da. Ce esti dispusa sa faci ca sa iti iert pacatele? 

         Ma intorc cu fata catre ea ca sa o privesc. Are ochii intredeschisi, semn ca ii este destul de somn.

- Multe. Dar maine, imi spune ea somnorasa.

- Dormi, iubito.

          Imi bag o mana pe sub perna ei, iar pe cealalta i-o trec peste mijloc. Isi pune o mana pe pieptul meu. O sarut usor pe frunte si raman asa, cu buzele lipite de pielea ei, inspirandu-i parfumul. Aud cum respiratia ii devine regulata, semn ca a adormit, si imi permit si mie sa cad intr-un somn adanc.

**************************

- M-am gandit la un plan. spune Josh. E planul tau, Kayden, dar putin imbunatatit. Care din punctul meu de vedere ar trebui sa iasa foarte bine. Ar fi o singura problema.

      Faptul ca are un plan mi-a captat toata atentia asupra lui. Josh si Taylor stau pe aceeasi canapea, paralel cu mine si Ella, exact ca la prima noastra intalnire.

- Ce problema? intreb eu intrigat.

- Ella o sa ne ajute.

        Daca privirile ar putea ucide, el cu siguranta ar fi mort in momentul asta.

- In niciun caz! 

- Kayden, intervine Ella de langa mine. Nici macar nu l-ai ascultat. In plus, vreau sa va ajut.

         Ma intorc si o privesc incruntat. Si ea face la fel.

- Daca Kai tot te-a amenintat la ultima voastra intalnire, putem folosi asta in favoarea noastra.

Pasiuni periculoase Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang