Capitolul 17

5.3K 294 5
                                    

Kayden

Deschid ochii si razele soarelui imi provoaca imediat un discomfort. Un trup cald este lipit de al meu si imi amintesc imediat cele intamplate ieri. Eu si Katy stam cu capul pe aceeasi perna. Un brat il am trecut pe sub perna, iar celalalt il tin peste talia ei. Mana ei ma strange delicat de antebratul cu care o imbratisez. , iar picioarele noastre sunt incolacite. Mirosul ei de liliac imi inunda narile si sunt absolut sigur ca s-a impregnat si in pielea mea. O privesc cum doarme linistita. Parul ei blond se revarsa pe perna,iar eu nu ma pot abtine sa nu imi trec degetele prin el. Este mai fin decat ma asteptam sa fie. Imi continui explorarea si o mangai pe chip. Are fata de parca ar fi o papusa. Femeia asta nu are deloc nevoie de machiaj. Nu pot sa nu ma intreb de ce se mai machiaza,cand este incredibil de frumoasa naturala. Are buzele intredeschise si abia reusesc sa ma abtin sa nu ma aplec si sa i le sarut.

Nu stiu exact cat timp stau asa, privind-o cum doarme si ascultandu-i respiratia regulata, dar simt ca as putea sta asa o vesnicie. Desi patul asta este ingrozitor de inconfortabil, cred ca as putea dormi aici in fiecare seara alaturi de ea. Toata durerea de spate nu se compara cu sentimentul pe care il am cand o tin in brate.

Ma aplec usor spre ea si o sarut pe frunte, apoi spre nas, iar micuta mea zana incepe sa se incrunte, apoi ofteaza si isi deschide usor ochii. Ma priveste cu irisii ei verzi de la care nu-mi mai pot lua ochii. Au o culoare mai deschisa dimineata. Imi zambeste usor si incearca sa se elibereze din bratele mele, dar eu ma opun si o strang mai tare.

- Unde vrei sa fugi atat de repede, kitten? o intreb pe tonul ragusit pe care il am dimineata.

- Nicaieri, spune ea incet.

Isi pune mana pe fata mea si ma mangaie usor pe barba crescuta putin. Nu am apucat sa ma rad.

- Voiam de mult sa fac asta.

Chicoteste, iar zambetul de pe fata mea se lateste. Imi intorc capul si ii sarut palma asezata inca pe obrazul meu.

Se foieste langa mine, in incercarea de a-si trage piciorul tinut captiv de ale mele, iar prietenul meu din pantaloni se trezeste la viata. O eliberez, pentru ca altfel nu as mai rezista si m-as napusti asupra ei.

- Ti-am spus vreodata ca esti foarte frumoasa? o intreb eu pentru a-mi abate gandurile de la toate nebuniile pe care as vrea sa le fac cu ea.

- Termina, imi spune ea rosindu-se si ma loveste in piept in joaca, iar eu ma prefac ranit.

- Imi place si cand rosesti. Te face si mai frumoasa, continuu.

- Daca nu incetezi, te arunc din pat.

- Gata, gata! ridic eu mainile in semn de predare.

Ma gandesc ca Katy are 22 de ani, dar nu a terminat nicio facultate. Vreau sa aflu cat mai multe despre ea, asa ca o intreb:

- De ce nu ai mers la nicio facultate?

Incep sa regret intrebarea in momentul in care vad cum nostalgia si chiar tristetea ii acapareaza chipul. Stiu ca ar fi preferat sa nu o intreb asta, dar ofteaza si imi raspunde:

- Pentru ca nu mi-am permis, spune ea incet.

- Din cauza banilor?

- Da.

Nu ma priveste, ci fixeaza cu privirea o buzata de cearceaf. Nu suport sa o vad trista, asa ca o prind cu mana de barbie si ii ridic ochii spre mine. Privirea imi cade pe buzele ei si simt ca nu mai rezist , asa ca o sarut.

Saruturile noastre sunt moi si incitante, cand ne apropiem, cand ne departam. Limba ei se impleteste cu a mea intr-un dans senzual. Imi trec un picior peste ea si cu o mana ma prijin de pat. Mainile ei urca in parul meu, de care ma trage usor si nu pot sa nu scap un marait. Imi lipesc corpul mai mult de al ei, si cu siguranta imi poate simti erectia prin pantaloni. Imi folosesc cealalta mana pentru a o pipai, mai intai pe coapse, apoi pe talie, urcand usor catre sanul ei, pe care il strang usor.

Pasiuni periculoase Where stories live. Discover now