Capitolul 14

5.6K 283 10
                                    

   Katy:

        Intru in club alaturi de Steph, care dupa cum se pare astazi nu va munci, ci va fi doar un client, pentru ca aparent aseara si-a dat demisia. Exact. Kayden ma cearta pe mine si demisioneaza ea. Am emotii pentru ca nu stiu cum vor decurge  lucrurile. Ma cuprinde groaza cand ma gandesc ca ar putea veni Kayden in orice moment si sa ma concedieze sau sa apara de mana cu Tina. Aproape ca imi vine sa plang.

- Katy, esti bine? Nu trebuie sa mai vii aici. Stii nu?  Ai putea sa il lasi pe Kayden sa se tarasca in genunchi sa te aduca inapoi.

- Nu, nu o sa fac asta. Nu o sa ma port ca un copil rasfatat care nu mai vine la scoala ca l-a certat invatatoarea, ii spun eu enervata.

- Nu, dar sunteti indragostiti unul de altul, iar el s-a purtat ca un tampit. Te-a jignit! Spune-mi ca nu te-a durut, Katy!

- Nu  mai conteaza. Nu pot sa renunt la job-ul asta. Cum o sa imi gasesc altul? Am nevoie de bani. Sper doar sa nu ma dea afara.

- Sa te dea afara? Nici gand. Uite-l cum sta acolo si te priveste de parca i-a pus Dumnezeu mana in cap in momentul in care ai intrat. Cred ca si-a dat seama  ca a fost un prost si se temea ca nu o sa te mai intorci.

     Automat privirea mea zboara spre locul unde ar trebui sa fie Kayden, si il vad stand in dreptul coridorului ce duce catre vestiare si biroul sau. Are un aer oarecum spasit, daca nu chiar vinovat. Il privesc inexpresiv apoi imi intorc privirea catre Steph. Nu stiu cum ar trebui sa ma comport dupa tot ce s-a intamplat intre noi si dupa cearta de aseara.

- Uite, Steph, trebuie sa merg la lucru. Altfel o sa vina domnul Kayden sa ma certe din nou. De data asta cu motive, ii spun eu.

- Promite-mi ca nu cedezi usor. Chiar vreau sa il vad pe Kayden cum se caieste, zice ea zambind malefic.

- Nu vreau sa ma razbun pe el. Ti-am mai zis.

- Da. Cum zici tu, ma expediaza ea cu o fluturare din mana.

      Ma indrept catre bar si evit sa privesc catre locul in  care se afla Kayden. Nu vreau sa stiu daca inca mai este acolo. Ca sa evit complet drumul catre vestiar, imi las geanta pe scaunul ce se afla in spatele barului. Dar cum eu am cel mai mare ghinion de pe planeta, normal ca si astazi sunt pe tura cu Tina. O vad cand imi ridic privirea de la geanta pe care tocmai am asezat-o pe scaun. II arunc aceeasi privire glaciala ca lui Kayden, apoi ii intorc spatele si ma indrept catre bar, ca sa ii iau comanda primului client din seara asta. Ma intreb de ce Kayden a lasat-o sa stea la bar cu mine dupa ce s-a intamplat aseara. Probabil ca sa ma enerveze. Cu siguranta, Tina isi planuieste deja urmatoarea miscare ca sa ma faca sa decad in ochii lui Kayden.   Nici nu ma mai straduiesc sa ii zambesc tipului care imi cere o vodka. II servesc pe toti mecanic, pierduta in gandurile mele, cand aud vocea atat de cunoscuta mie si care imi trimite fiori pana in adancul inimii.

- Buna.. zice el incet de parca s-ar teme sa vorbeasca.   

     Kayden ma priveste cu ochii lui caprui, care m-au fermecat si cu bratele musculoase sprijinite de bar.  Il privesc scurt, apoi imi cobor privirea spre podea.

- Buna, spun eu sec, apoi ma intorc catre clientul din dreapta lui. Cu ce va servesc? il intreb pe tanar, iar Kayden se uita la el de parca ar vrea sa ii taie capul.

- Cu 2 tequila, frumoaso.

      Imi face cu ochiul, dar eu ma fac ca nu observ si ma intorc pentru a-i da ceea ce mi-a cerut. Cand ii intind bauturile, il vad cu coada ochiului pe Kayden cum incearca sa imi spuna ceva, dar eu il impiedic rapid, adresandu-i-ma urmatorului client. Nu il pot auzi, dar pot sa intuiesc ca tocmai a oftat. Nu stiu ce vrea sa faca, dar tot ce vreau e sa ma lase in pace ca sa pot lucra linistita.

Pasiuni periculoase Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum