Capitolul 29

4.5K 208 4
                                    

     După cum știți acesta ar trebui sa fie capitolul 30. Săriți peste el și apoi după ce îl citiți pe următorul întoarceți-va aici. Mulțumesc pentru înțelegere!

Katy

Stau singura in biroul lui Kayden de la firma si astept sa termine nu stiu ce sedinta urgenta, care s-a ivit chiar cand am ajuns eu aici. Veneam de la cumparaturi cand l-am sunat si mi-a zis sa ma opresc aici ca sa mergem amandoi acasa. Bineinteles ca am asteptat, iar acum uite-ma aici, singura.

Ma asez pe scaunul lui si imi ridic picioarele pe birou. De dimineata a avut grija de mine, m-a intrebat daca ma simt rau, avand in vedere ca am baut cam mult aseara, apoi am mers acasa. Din pacate el a trebuit sa plece la birou, iar eu am ramas singura.

- Nu puteti intra acolo, se aude vocea ridicata a asistentei lui.

- Incearca sa ma opresti, spune o voce de femeie.

Brusc atentia imi cade spre usa. Nici nu apuc sa imi dau jos picioarele de pe birou, caci o femeie bruneta, inalta, imbracata intr-o rochie alba, seducatoare, da buzna in incapere.

Paseste increzatoare, iar eu sunt intimidata de prezenta ei. Cand isi da jos ochelarii de soare si ii pot observa ochii negri, realizez cat de frumoasa este.

- Si tu cine esti? ma intreaba ea pe un ton superior.

- Cine sunt ? Cine esti tu!

Ea nu are ce cauta aici. Nu eu.

- Sunt Kathrine Morell, iubita barbatului pe al carui scaun stai.

Incep sa rad.

- Extraordinar! Ce sa vezi? Si eu, spun ridicand din sprancene.

Ma priveste incruntata, iar apoi revine la siguranta initiala.

- Buna, eu sunt Katy Scott. Si se intampla ca stau pe scaunul iubitului meu, accentuez intentionat ultimul cuvant si zambindu-i superior, asa cum facea ea mai inainte.

- Haha, esti una din aventurile lui si deja te crezi iubita.

Ma las pe spate in scaun si imi pun un picior peste celalalt.

- Atunci cum iti explici ca eu stau pe acest scaun asteptandu-l in timp ce tu intri cu forta ?

Dupa expresia fetei pot sa jur ca nu mai e mult si sare pe mine. Se aseaza pe canapeaua de piele unde isi incruciseaza picioarele. Trebuie sa ma abtin sa nu ma ridic la ea si sa o dau cu mana mea afara.

- Chiar crezi ca insemni pentru el mai mult decat celelalte? O sa te trezesti cu inima franta in curand.

Imi dau ochii peste cap.

- Nu mai trebuie sa te ingrijoreze pe tince lucrul asta. Acum este cu mine.

Deja incep sa ma enervez foarte tare si deja ridic tonul la ea.

- Tu chiar esti atat de naiva! Cu ce esti diferita de celelalte?

De ar sti ea de cate ori mi-am pus intrebarea asta si tot nu am gasit un raspuns la ea nici in prezent. Nu am prea luat in calcul posibilitatea ca el sa se desparta de mine pentru ca s-a plictisit. Faptul ca fac trafic de droguri si am o identitate falsa este adevaratul meu motiv de ingrijorare. Ma ingrozeste faptul ca intr-o zi ma va uri si eu va trebui sa ma straduiesc sa il uit, iar asta nu cred ca e posibil.

Ma gandesc cum ar fi sa ajung ca aceasta femeie, sa fiu nevoita sa intru cu forta sa il vad. Sa fiu nevoita sa imi calc mandria in picioare. Dar eu voi merita. Va fi pedeapsa pentru toate minciunile pe care i le-am spus.

Pasiuni periculoase Where stories live. Discover now