Capitolul 6

6.4K 313 24
                                    

Ii dedic acest capitol lui ArianaA93, persoana care m-a încurajat sa scriu aceasta carte. Fara tine povestea asta nu ar fi existat. ❤️❤️❤️

Kayden:

Toata ziua cat am stat la birou nu am avut stare si m-am razbunat pe toti angajatii, mai ales pe secretara mea enervanta care nu rateaza nicio ocazie sa se dea la mine. Eram atat de nerabdator sa se faca seara sa merg la club, iar asta nu s-a intamplat pana ieri cand blonda superba a intrat in biroul meu. Acum stau in biroul meu din club si incerc cu toate puterile sa ma abtin sa nu merg sa vad daca a ajuns la munca. Imi repet ca este doar o angajata si incerc sa ma gandesc la altceva. Ultima mea relatie serioasa a fost acum mult timp, cu o tipa pe nume Christine, care m-a parasit pentru ca pe vremea aia nu aveam banii de acum. Eram impreuna de 7 luni si ne intelegeam chiar foarte bine, apoi ea a venit sa imi zica ca vrea sa se marite cu seful companiei la care lucra in vremea aceea .Am iubit-o foarte mult si trebuie sa recunosc ca am suferit dupa ea, dar treptat m-am resemnat si acum am numai partenere cu care impart patul ocazional.

Trent da buzna in biroul meu, in stilul lui caracteristic fara sa bata la usa. Este prietenul meu cel mai bun, dar ar trebui sa invete si el bunele maniere. Daca faceam ceva indecent aici? Arata de parca ar fi alergat pana aici si incepe sa vorbeasca cu zambetul pe buze.

- De ce nu mi-ai spus ca ai angajat o tipa super sexy ca barmanita?

- Ai aflat acum, ii raspund eu sec.

- Frate, fata asta este superba. Trebuie sa imi aplic rapid farmecele pe ea.

Cand isi termina fraza simt cum ma cuprinde un val de enervare.

- Sa nu te apropii de ea! ii ordon eu serios, iar el zambetul lui se lateste si mai mult.

-De ce? Cumva vrei sa le aplici tu pe ale tale? Kayden e cumva indragostit?

- Nu sunt indragostit, tampitule. Doar stai departe de ea!

-De ce?

Ma intreaba cu o figura aroganta. Desigur ca vrea sa ma intarate mai mult. Ma incrunt la el si ii poruncesc:

- Iesi afara!

Trent iese razand in hohote si spunand ceva printre dinti cum ca as fi un orgolios si ca ar trebui sa recunosc ca imi place de Katy. Apoi chiar cand sa inchida usa se razgandeste si baga capul putin inapoi, cat sa imi spuna:

- Daca nu actionezi repede s-ar putea sa ti-o fur.

Iar eu arunc cu o perna de pe canapea dupa el, dar prea tarziu pentru ca a inchis deja usa.

Nu mai pot sa ma abtin si ma ridic sa merg sa o vad pe Katy. Ies din birou si parcurg holul ce da spre club. Ma opresc chiar la intersectia celor doua si o vad la bar. A iesit putin sa ii dea o bautura unui client nesimtit care nu se poate deplasa pana la bar. Poarta o rochie mov, ce i se muleaza perfect pe coapse. Nu imi pot lua ochii de la miscarile ei de felina si o urmaresc cu privirea pana se intoarce inapoi la bar, unde ii toarna o alta bautura unui client ce o priveste cam insistent, iar asta ma face sa devin putin iritat, din nou. Apoi, parca simtindu-se urmarita isi ridica privirea spre mine. Ma priveste cu ochii ei incredibil de verzi, care m-au fermecat si la care ma gandesc intruna de ieri. Cand vede ca nu ii evit privirea se intoarce inapoi la treaba ei si nu isi mai ridica ochii spre mine. Dar eu nu pot rezista impulsului de a fi mai aproape de ea, de a-i simti din nou mirosul de vanilie ca atunci cand m-a imbratisat si trupul ei a fost lipit de al meu. Ma asez in dreapta ei si ii studiez profilul : nas micut, buze pline si niste gene foarte lungi. Se intoarce spre mine si ma priveste socata, dar se redreseaza rapid si se uita la mine prietenos, dar pot vedea ca este agitata, iar asta imi provoaca un zambet inainte sa il pot opri.

Pasiuni periculoase Where stories live. Discover now