Capitolul 32

4.1K 239 19
                                    

"Lacrimile sunt cuvinte pe care inima nu le poate rosti."

Katy

Kai ranjeste la mine.

As vrea sa ma loveasca o masina chiar acum. Numai mie mi se putea intampla asa ceva.

Mana lui Kayden ma tine strans si as vrea sa am puterea sa il trag de aici inainte sa inceapa Kai sa zica ceva. Privesc in jur agitata cautand un mijloc de scapare, dar nimic nu ma mai poate ajuta. Nici macar rugaciunile.

- Katy. Ce faci aici? Nu ai priceput ce am discutat ultima oara? ma intreaba Kai.

Fluiditatea cu care vorbeste imi trimite fiori reci pana in maduva oaselor. Doamne, te rog, fa-l sa nu ii zica nimic lui Kayden.

Il privesc inmarmurita. Nu stiu ce as putea raspunde la intrebarea lui. Bineinteles ca am priceput ce a zis ultima oara. Amenintarea lui a fost mai mult decat clara. Ca ma va omori daca ne vom mai intalni. Ca trebuie sa dispar din acest oras. Dar cum as fi putut sa o fac? Cum sa il parasesc pe Kayden, acum cand simt ca il iubesc mai mult decat orice.

Tocmai mi-am recunoscut mie insami ca il iubesc pe Kayden. Un alt moment mai bun nu puteam sa imi gasesc. Acum, cand sunt pe cale sa pierd tot ce am construit. Relatia dintre noi e deja fragila. Stiu ca seara asta ne va distruge.

- Ti-a mancat pisica limba?

Vocea lui ma face sa tresar.

- Eu...

Dar nu pot zice nimic. Nu cand ma priveste asa. Ca un leu ce isi adulmeca prada, inainte sa o inhate.

- Cine esti tu si ce vrei ?

Kayden se incordeaza langa mine, iar tonul vocii sale creste in intesitate cu fiecare cuvant. Deja stiu ca este nervos. Poate chiar gelos. Intrigat de natura relatiei care ar putea fi intre mine si acest barbat.

Ma rog tuturor zeitatilor sa il faca pe Kai sa inceteze. Sa ne lase in pace. Si ca tot vorbeam de lup, acesta incepe sa rada ca un psihopat.

- El este iubitul tau? mi se adreseaza el iarasi.

Ciudat este ca pana acum nu i s-a adresat lui Kayden deloc, ci mi-a vorbit doar mie. Daca e o modalitate de a ma teroriza, ii merge extraordinar de bine, caci deja functiile mele cognitive incep sa nu mai functioneze cum trebuie.

Kayden se repede catre el si il apuca de reverele jachetei de piele pe care o poarta.

- Kayden.. spun eu si il apuc de o mana.

Imi este teama pentru Kayden. Kai este in stare sa scoata chiar acum un pistol si sa ne ameninte cu el. Oricat as incerca eu sa ma automotivez ca nu ar face nimic necugetat, stiu ca exact asta va face. Se vede cu ochiul liber ca omul asta nu este intreg. Niciun dealer de droguri sanatos sau ce mama naibii este el nu si-ar periclita identitatea asta.

- Usor tipule.

Kai este calm. Foarte calm, avand in vedere ca cineva tocmai il bruscheaza.

Il rog pe Kayden din priviri sa il lase, in timp ce ii trag usor mainile de pe el. Slava Domnului ca ma asculta.

- Te-am intrebat ceva, zice Kayden amenintator.

Kai ma priveste din nou, zambind dezvelindu-si toti dintii.

- As vrea sa spun ca sunt prieten cu Katy, dar ar fi o minciuna gogonata, iar eu sunt un tip foarte sincer.

Nu, nu este prietenul meu, tip in gandul meu. Este un barbat cu care fac trafic de droguri. Cum as putea sa-ti spun toate astea Kayden? Cum?

Pasiuni periculoase Where stories live. Discover now