Capitolul 15

5.9K 297 14
                                    

Katy:

Vin sa te iau la 18:00. Luam cina intr-un loc dragut. Sa nu te imbraci prea elegant.

Ma holbez la mesajul de la Kayden si inca nu imi vine sa cred ca aseara m-a invitat la o intalnire. A fost atat de dragut cand m-a luat in brate si mi-a cerut scuze, incat nu am putut sa ii rezist. Adevarul e ca imi doream foarte mult sa faca asta. Ca lucrurile sa redevina bune intre noi. Stiu ca sunt egoista. Ca ar trebui sa stau departe de el pentru binele amandurora, dar ma simt atat de bine in preajma lui. Simt ca traiesc. Mi-e teama de ziua in care va trebui sa plec, dar vreau sa ma bucur de ce traiesc pe moment, iar poate intr-o zi voi avea curajul sa ii spun lui Kayden adevarul.

Stau in fata sifonierului si incerc sa ma decid cu ce sa ma imbrac. Aleg intr-un final o rochie alba, vaporoasa si o pereche de sandale cu toc. Imi fac un machiaj foarte simplu, totusi ma dau cu un ruj rosu. Sunt gata chiar cu 5 minute inainte sa se faca ora 18:00 si realizez ca nu i-am spus lui Kayden unde stau. Chiar atunci se aud batai in usa, iar eu arunc o ultima privire in oglinda, apoi merg sa deschid.

Nu ii vad fata lui Kayden din cauza buchetului superb de trandafiri roz pe care il tine in dreptul capului. Il privesc cu gura deschisa de uimire, iar el vazand ca nu zic nimic il lasa in jos si ma priveste. Imi zambeste seducator, ca de obicei si ma intreaba:

- Nu iti place?

- Ba da, evident ca imi place. Apropo, buna! spun eu rapid, cand realizez ca nici macar nu l-am salutat. Nu trebuia sa te deranjezi.

- Este o placere. Imi intinde buchetul, iar eu il accept.

- Intra! O sa il pun intr-o vaza, apoi mergem. De fapt..Nici nu cred ca am o vaza.

Paseste in apartamentul meu minuscul, daca ii pot zice asa, pentru ca asa cum am mai zis, bucataria, sufrageria si dormitorul se afla toate in aceeasi camera. Il vad cum priveste curios in jur, iar eu devin usor stanjenita. Iau un pahar mai mare pe care il umplu pe jumatate cu apa, apoi asez trandafirii in el. Ma aflu cu spatele, dar il pot simti cum ma analizeaza.

- Ce s-a intamplat cu chitara ta? ma intreaba Kayden curios, iar eu regret ca nu am pus-o sub pat. Habar nu am ce sa ii raspund , asa ca incep sa ma balbai.

- Ăăă.. Pai.. Vezi tu.. am cam dat cu ea de podea, ii spun eu intr-un final, iar el ma priveste vinovat, probabil dandu-si seama de ce. Mergem? intreb repede ca sa distrag atentia de la chitara si de la intamplarea de alaltaieri.

- Desigur. Haide! spune el dandu-se din usa pentru a ma lasa sa ies.

Incui si mergem spre masina lui care este un Audi ultimul model cel mai probabil. Imi deschide usa ca un gentleman, iar eu ii zambesc si ii multumesc. Se urca si el la volan si ma priveste atent inainte sa porneasca motorul.

- Unde mergem? il intreb eu curioasa.

- Nerabdatoare? isi intoarce capul spre mine si ma priveste cu o spranceana ridicata.

- Curioasa, domnule Kayden.

- O sa vezi cand ajungem, kitten (pisicuta in engleza; alint de la Katy).

Simt cum inima mi-o ia razna. Tocmai mi-a zis pisicuta? Nici nu il pot certa pentru ca imi place cum m-a numit. Il fixez cu privirea in timp ce conduce si nu pot sa nu ii admir trasaturile bine definite, de parca ar fi sculptate . Priveste usor incruntat prin parbriz, iar atentia imi este captata de barba lui de cateva zile, pe care as vrea sa o ating cu degetele.

- Te holbezi, Katy, spune el incepand sa rada, iar mie mi se inrosesc obrazii. Imi ia mana din poala si o duce la gura lui, unde o saruta, iar eu raman cu gura cascata la gestul lui. Imi place cand rosesti, adauga uitandu-se atent la mine, apoi imi aseaza mana inapoi in poala. Barbatul asta a reusit sa imi transmita mai multe sentimente cu un sarut pe mana, decat orice tip care m-a sarutat pe buze.

Pasiuni periculoase Where stories live. Discover now