Capitolul 41

4.3K 245 16
                                    

    Ii dedic acest capitol lui CatarauIonela  . Multumesc pentru sustinere si comentarii pozitive.

Ella

Intram in club si cu toate ca nu am mai fost aici de o saptamana, simt ca a trecut o vesnicie. Cine ar fi crezut in momentul in care am intrat pentru prima oara , emotionata ca nu as putea fi angajata ca aici ma voi indragosti. Ca imi voi gasi sufletul pereche. Acum nici nu-mi mai pot imagina viata fara acest barbat.

Kayden ma trage mai aproape de el in momentul in care ne apropiem de bar. Acolo se afla Trent, Steph si Tina. Kayden mi-a zis ca i-a informat ca numele meu este de fapt Ella, iar daca imi vor spune asa sa nu ma surprinda. Doar pe Steph si Trent. Cu Tina nu am nicio treaba. Nu ma doare nici in cot de ce crede ea.

- Kayden! In sfarsit mai treci si tu pe aici, omule!

Trent si Kayden dau noroc, apoi acesta se intoarce catre mine. Inghit in sec, amintirile ultimei noastre intalniri derulandu-mi-se in minte.

- Buna, Ella! spune zambind si ma ia in brate.

Gestul lui ma surprinde, fapt pentru care raman impietrita.

- Imi pare rau pentru seara aia. Daca tu si Kayden sunteti impreuna aici, inseamna ca tot ce s-a intamplat are o explicatie foarte buna. Daca prietenul meu e fericit si eu sunt fericit.

Se desprinde de mine, iar eu expir usurata. Nici nu realizasem ca mi-am tinut respiratia. Sunt recunoscatoare ca nu imi poarta pica. Nici eu nu ii port. Imi zambeste timid, iar eu ii zambesc la randul meu.

- Multumesc, ii soptesc.

Din pacate, privirea pe care mi-o arunca Steph ma face din start constienta ca ea nu se va purta cu mine asa cum o face Trent. Este femeie, iar femeile sunt niste firi mai dusmanoase de fel.

- Nu pot sa cred ca te lasi pacalit si tu de asta, Trent! exclama ea.

- Steph... maraie Kayden la ea.

Steph isi da ochii peste cap.

- Asta e adevarul. Este o...Nici nu am cuvinte sa o descriu.

Ma uit cu nostalgie la fata care atunci cand am ajuns aici imi era cea mai buna prietena. Fata de care nu am facut nimic sa ma apropii, ci s-a lipit ea de mine si nu mi-a mai dat drumul. Pana cand am ajuns in momentul de fata si nu ma mai suporta.

Il simt pe Kayden nervos si incordat langa mine. Il apuc de mana si il strang linistitor, inainte sa ii spuna lui Steph ceva urat sau sa o dea afara.

- Nu e nimic, spun eu incet. Steph, adaug mai tare. Nu vreau sa ne certam sau sa iti strici prietenia cu Kayden din cauza mea. Nu-ti cer sa ma intelegi, pentru ca nu ti-am explicat nimic, dar nu am facut-o nu pentru ca nu meriti, ci pentru ca imi este mie dificil. Cauta-mi numele pe Google si o sa afli o parte din povestea mea. Daca ai sa mai vrei sa fii prietena mea, eu o sa accept cu bratele deschidem , iar daca nu... Multumesc ca ai fost cea mai buna prietena a mea cand eram complet singura aici.

Il trag de mana pe Kayden catre biroul lui pentru ca nu vreau sa plang in fata lor. Nu vreau sa fiu o persoana slaba. Kayden ma urmeaza, fara sa spuna nimic. Cand ajungem in birou inchide usa si da sa ma ia in brate, dar eu ii pun mainile pe piept ca sa il opresc.

- Promite-mi ca nu o sa o dai afara orice spune.

Il privesc fix in ochi si ii observ uimirea.

- Nu pot sa cred asa ceva. Vrei sa nu fac nimic in timp ce ea imi insulta iubita?ma intreaba el sceptic.

Pasiuni periculoase حيث تعيش القصص. اكتشف الآن