Capitolul 39

4.2K 218 16
                                    

Ella

        GPS-ul ma ghideaza catre adresa lui Kai, dar am grija la randul meu sa opresc mai departe de casa, caci daca am auzit bine, Josh pazeste de pe aleea din fata. Deci trebuie sa gasesc o cale sa trec neobservata de el pe usa din fata. Asta daca nu exista o usa prin spate, care sa fie deschisa. Nu cred ca totusi Kayden a intrat pe usa din fata. 

           Parchez in sfarsit masina, pe strada paralela cu cea pe care locuieste Kai si pornesc usor spre casa lui. Sunt cu ochii in patru dupa locul in care ar putea fi parcata masina lui Josh si analizez imprejurimile sa vad daca exista vreo modalitate de a ajunge in spatele casei fara sa trec prin fata ei. Si atunci vad solutia mea salvatoare. Curtea vecinilor din spate este delimitata de a lui printr-un gard incredibil de scund peste care pot sari fara nicio problema. In urmatoarele secunde fara sa stau sa analizez prea mult situatia, sprintez curtea vecinilor si sar gardul in curtea lui, incercand sa fiu cat mai silentioasa posibil. Nu stiu daca m-a vazut cineva, dar cred ca mai degraba seman cu o nebuna decat cu o hoata.

        Ma uit putin la casa si observ ca este destul de modesta pentru un traficant de droguri. As fi crezut ca are mai multi bani de atat la cat de mare mafiot se da in fata mea. Sau probabil este doar o acoperire si nu vrea sa iasa in evidenta. Casa are un singur etaj, construita in stilul clasic american. 

        Nu verific ce face Josh pe aleea din fata. Nu vreau sa risc sa fiu vazuta de ochii lui de detectiv. Tot ce vreau este ca psihopatul de Kai sa isi faca aparitia acasa mai devreme, iar Kayden sa fie ranit de el. Asta este singurul motiv pentru care am venit aici. Teama ca el ar putea pati ceva. Am un pistol la mine, cu toate ca habar nu am cum sa il folosesc, dar e pentru orice eventualitate. 

       Deschid usor usa si murmur un multumesc in capul meu atunci cand nu scartaie deloc. Inaintez cu pasi mici in casa, cu urechile ciulite, incercand sa aflu in ce camera se afla Kayden. Aruncand o privire de ansamblu asupra livingului vad clar ca psihopatul de Kai este foarte dezordonat.  

       Aud un zgomot de la etaj, din dormitor probabil, asa ca urc scarile incercand sa nu scot niciun sunet. Din interior casa este mai mare decat privita din exterior. 

        Vreau sa merg catre camera din capatul holului, pe care o banuiesc cel mai departata de cea in care este Kayden, cand gura imi este acoperita de o mana si niste brate puternice ma trag inapoi , lipindu-ma de un piept solid. Cred ca inima mi s-a oprit din batut pentru aproximativ trei secunde, pana cand atacatorul meu m-a intors cu fata catre el. 

          Presiunea de pe inima mea a disparut in momentul in care am vazut ca este Kayden, dar o alta neliniste ma acapareaza cand vad privirea furioasa cu care ma fixeaza.

          Am dat de dracu.

- Ce mama dracului crezi ca faci aici? ma intreaba el incet, dar pe un ton amenintator.

- Eu... Am venit dupa tine.

          Raman surprinsa cand mana lui isi croieste drum in parul meu, strangandu-ma de cel de la ceafa, facandu-ma sa imi dau putin capul pe spate.

- Au..  exclam eu.

          Nu am icnic de durere, ci mai mult de surprindere.

- Doare? Asa ma doare pe mine cand nu ma asculti si te pui in pericol.

           Vorbele lui ma ating direct in inima, prinzandu-mi-o intr-o gheara. Imi slabeste stransoare si ma lipeste de perete, sarutandu-ma pasional, parca vrand sa ma pedepseasca pentru ca am venit dupa el. Este un sarut fierbinte, iar cand se desprinde de mine, un val de racoare ma cuprinde. 

Pasiuni periculoase Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin