1

1.6K 62 9
                                    

-Komolyan mondod?-lepődött meg Hyerin Jungkook barátnője. Éppen délután volt és ők a parkban sétáltak.

-Igen. Azt mondták hogy ha ez a két feldolgozás jól sikerül akkor leszerződtetnek minket.- mesélte lelkesen a fiú. Lassan 3 éve gyakornok  a big hitnél, Namjoon hyung még annál is több ideje. Már éppen itt volt az ideje hogy valami történjen.

-Ennek örülök.-mosolygott hamisan a lány.

-Hát még én.-nézett fel boldogan az égre Jungkook.

***

-Oké, akkor Wiz Khalifa és Snoop dogg young, wild and free?-kérdezte Kook a többiektől, vagyis Hoseok hyungtól és Jimintől. A big hit egyik termében voltak és a feldolgozandó számra írtak szöveget.

-Igen. Tegnap meghallgattam egy csomószor és már sikerül össze hoznom valami szöveget.-adott oda egy papírt a két fiatalabbnak Hoseok.

-Ez tök jó.-olvasta el a legfiatalabb.

-Köszi, ahoz képest hogy mondhatni nem is tanultam rappet.- Hoseok eredetileg énekes lett volna csak aztán Taehyunggal cseréltek. 

- És a dalos résszel mi legyen?-kérdezte Jimin. Jungkook nagyon nem szerette az alacsonyabbat. Többek közt mindig azzal példálózik hogy az idősebb csak 2 hónapig volt úgy mond ilyen külön gyakornokságon aztán máris berakták hozzájuk, mintha olyan tehetséges lenne. Úgy gondolja igazságtalan hogy ő pedig 2 évig szenvedett mire bevették a bangtan projektbe, pedig ugyan úgy ő is tud énekelni.

-Majd együtt megírjuk.-mondta a legidősebb. Jungkook mindenkit Hyungoz kivéve Jimint. Igazából ezzel is csak idegesíteni akarja az idősebbet. A bandából Taehyunggal és Hoseokkal van el a legjobban.  Sajnos V-t most rejtegetni kell majd az emberek elől. Ő lesz a meglepetés tag a debütáláson.  

Össze ültek és együtt megírták a dalszöveget.Másnap bemutatták a főnöknek akinek tetszett és már kezdhették is gyakorolni. 

-Jimin tanuld már meg rendesen azt a szöveget! Mindig te rontod el!-szidta le Jungkook.-Mit csinálsz te egész nap? 

-Esetleg Hyung!-mondja mérgesen az idősebb. Szivesen bele mondaná a fiatalabb képébe hogy egész nap dolgozik és még otthon a Taehyunggal közös kis lakásukban is ő csinál mindent. Igaz szivesen megcsinálja, meg hát ügye V nem egy konyhatündér, de akkor is ezek miatt csak este tud gyakorólni amikor már hulla fáradt. Meg akarta mondani, de nem szeretett volna mentegetőzni.

-Miért kéne hogy tiszteljelek?-kérdezte lenézően a maknae.

-Hát...mert...-akadt meg. szerencsétlen, gondolta magában a fiatalabb..- ÉN SZÜLETTEM ELŐBB BUSANBAN!-kiabálja Jimin.

-és?-kérdez vissza halál nyugodtan Kook mire csak még idegesebb lesz.

-a pokolban fogsz megrothadni Jungkook, a pokolban.-mérgelődik magában amin a fiatalabb csak jót röhög

-Miért bántod folyton? Mi bajod van Jiminnel?-kérdezte Hoseok.

-Nem tudom.-vont vállat.- Egyszerűen csak irritál.-tényleg nem tudott konkrét okot mondani az utálatának. Nem kedvelte és kész. Idegesítőnek tartotta.

-Hé srácok!-jött be Tae egy szatyorral a kezében.

-Tae!-örült meg neki a maknae és szorosan meg is ölelte. V mindig jobb kedvre tudta deríteni. Vele jön ki a legjobban.

-Gondoltam biztos éhesek vagytok.- tett ki az asztalra néhány doboz kaját.

-Ahh Hyung, életmentő vagy.-mondta Jk és már enni is kezdett. Az ételt amit Taehyung hozott még Jimin csinálta mielött eljött volna gyakorólni. Jó érzéssel töltötte el hogy Jungkooknak ennyire ízlik a főztje.

Finally, will everything be okay?Where stories live. Discover now