20

649 51 6
                                    

Jimin beállt a zuhany kabinba és engedte hogy a forró vízcseppek felfrissítsék testét. Bevizezte haját majd megmosta arcát. Már második napja hogy együtt van Jungkookkal, vagyis...elméletileg. Nem mondták ki, de hát végül is lefeküdtek nem? Meg ha tehetik állandóan csókolóznak. Taehyungnak is majd elakarják mondani, legalábbis Kook ezt mondta. Szóval együtt vannak nem?

Gondolkodásából két kéz ébresztette fel amik a derekát fogták. Ijedten fordult hátra, de egyből lenyugodott amikor meglátta a maknae mosolygó arcát. Jobb kezével Jungkook arcára simított, majd kissé lábujjhegyre állva egy csókot kezdeményezett.

-Szia.-vigyorgott Jungkook miután elváltak egymástól.

-Hát te?-kérdezte Jimin.

-Gondoltam bejövök, talán baj?-kérdezte és még közelebb húzta magához az idősebbet.

-Nem.-tette kezét a fiatalabb mellkasára.- Zuhanyozhatunk együtt.-kacsintott az alacsonyabb.Én másra gondoltam.Mondta magában Jungkook, de végül csak fogta az egyik citromos tusfürdőt, nyomott a tenyerébe és elkezdte bekenni Jimin mellkasát. Végül is a terve így is sikerülhet. Szépen lassan megmosta az idősebb karjait majd oldalát és alhasát. Végig simított Jimin combjain mire az csak megkapaszkodott a fiatalabb vállába és erotikusan sóhajtozott. Jungkook mint aki nem is hallja Jimin nyöszörgését és természetesen nem is látja a már igencsak éledező férfiasságát, tovább masszírozta a rózsaszín hajú combját majd áttért fenekére is és erősen belemarkolt.

-Ah!-nyögött fel Jimin és erősen belemarkolt Kook vállába.

-Minden testrészed megmosom-suttogta Jungkook erotikával túlfűtött hangon és az idősebb már álló péniszére simított.

-Ah! Jézus...-nyögött Jimin.-Ne...-nyöszörgött és megpróbálta eltolni a fiatalabbat, de túlságosan is gyenge volt ahoz. A maknae ütemesen kezdte el mozgatni a kezét ezzel még jobban a gyönyör felé sodorva az idősebbet. Nem kellett sok Jimin a fiatalabb nevét nyögve élvezett el. Lihegve kapaszkodott Jungkookba és próbálta kontrollálni a légzését.

-Én is megmoshatlak?-nézett fel kacéran Jimin, mire Kook szemeiben megcsillant valami. Az idősebb ugyan olyan lassúsággal kente szét a tusfürdőt a maknae testén mint ahogyan azt ő tette, ám mikor a fiatalabb nemesebbik részéhez ért egyszerűen végig nyalt rajta, mire Jungkook lábai megremegtek és kénytelen volt a csempébe kapaszkodni. Jimin lassan elnyelte a fiatalabb egész hosszát és ütemesen mozgatni kezdte a fejét. Ahogy a fejét mozgatta nyelvével úgy simogatta Jungkook férfiasságának az oldalát. A maknae előre lökve csípőjét élvezett bele az idősebb szájába, aki készségesen le is nyelte a fehér folyadékot. Lassan felállt majd elzárva a vizet kilépett a kabinból és maga köré tekert egy törölközőt.

-ah...Jézusom...-lihegett még Jungkook.-Hogy tudod ilyen jól csinálni?-nézet hitetlenűl Jiminre.

-Mit?-nézett a fiatalabbra értetlenül Chim miközben a haját törölgette.

-hát hogy tudsz ilyen jól szopni?-lépet ki Kook is a kabinból és magára kapott egy köntöst.

-Ne..nem tudom.-pirult el teljesen Jimin.

-Valahol biztos tanultad.-tette kezeit az idősebb vállára Jungkook és úgy nézte magukat a tükörben.

-Nem tanultam sehol!-akadt ki kissé a rózsaszín hajú.- Te voltál az első...nem emlékszel?-motyogta zavartan.

-Ha akarnám se tudnám elfelejteni.-sóhajtott fel kellemesen az emlékre Kook.

-Miért?-kérdezte mosolyogva és a tükörben a fiatalabb szemébe nézett.

Finally, will everything be okay?Where stories live. Discover now