18

660 57 2
                                    

Hangos dörömbölésre riadtak fel mind a ketten és hirtelen azt se tudták hol vannak vagy hogy mi történt, aztán lassan realizálódott bennük hogy szex után mindketten elaludtak.

-Hé! Nyissátok már ki! Mit csináltok ti ott bent?-hallották tompán Hoseok hangját. Jimin gyorsan az órára pillantott ami este 9-et mutatott. Jól elaludtak az biztos. Kapkodva felvették a pizsamájukat mintha csak úgy elaludtak volna. Tulajdon képen tényleg csak úgy elaludtak annyi hogy elötte szeretkeztek egy hatalmasat. Jimin kinyitotta az ablakot hogy szellőzőn ki a szoba, majd gyorsan vissza bújt az ágyba és igyekezett úgy kinézni mint aki most kelt fel.

-Hahó!-dörömbölt tovább Hoseok, éppen egy hatalmasat akart ráütni az ajtóra csak hogy Jungkook pont akkor nyitotta ki neki azt, így Hobi Kook-ot ütötte meg.

-Áhh!-fogta az orrát a legfiatalabb.

-Jesszusom Kook! Ne haragudj! Nem figyeltem.-Mentegetőzött egyből Hoseok és közben a maknae orrát ellenőrizte hogy nem e tört el.

-Jól vagy?-kérdezte Jimin mikor  Jungkook vissza feküdt mellé az ágyba.

-Fogjuk rá.-dünnyögte és belebújt az idősebb mellkasába, aki csak átkarolta őt.

-Tényleg sajnálom.-mondta bűnbánóan a legidősebb.-De amúgy, miért zártátok be az ajtót?-kérdezte miközben lefeküdt."Na baszd meg". Gondolták mind a ketten és segítség kérően néztek a másikra.

-Öm...csak..-kezdet bele Kook.

-Éppen valami személyesről beszélünk és nem akartuk hogy megzavarjanak.-mondta Jimin. A fiatalabb alig észrevehetően elismerően bólintott egy aprót majd ismét elkényelmesedett az idősebb mellkasán.

-Ja, értem...és mi tartott ennyi ideig? Már kb 10 perce dörömböltem.-nevetett fel a legidősebb.

-Elaludtunk.-rántott vállalat Kook és belefúrta a fejét Chim pólójába.

-Baszki, bocs. Ha, ha tudom akkor nem ébresztelek fel titeket és Kook helyén alszok Jinéknél.

-Ne hülyéskedj Hyung! Ez a te szobád is.-mondta Jimin.

-Tök mindegy, inkább valaki kapcsolja le a villanyt és aludjunk.-dörmögte a maknae.-Ja meg a sötétítőt is el kéne húzni.-tette hozzá.

-Majd én.-kelt ki az ágyból Hobi.-Jó éjt.-mondta mikor már teljes sötétség volt a szobában.

-Viszont.

-Jó éjt Hyung.-köszöntek el mind a ketten. Jungkook átlendítette lábát Jimin derekán és úgy bújt hozzá. Az idősebb csak az őt ölelő hajával játszott, beletúrt, az ujjára csavart egy-egy tincset, így még jobban elálmosítva Kookot. Ő maga viszont nem tudott aludni. Még csak most tudatosult benne hogy mit is csinált. Lefeküdt Jungkookkal. A legjobb barátja párjával. Hogy fajulhattak el így a dolgok? Egyáltalán hogy történt meg az egész? Hiszen...mire feleszmélt már a tükör előtt állt egy száll boxerben amiben Jungkook keze munkálkodott. A felismerés szinte arcon csapta, a pánik pedig teljesen átvette az irányítást elméje felet. Hogy tehette ezt meg Taehyungal? Amint V elment Jimin egyből a fiatalabbal aludt egy ágyban és még egy csók is elcsattant közöttük. Rá egy napra pedig le is feküdt vele. Most meg.... Jungkook őt ölelve alszik, ő pedig még simogatja, és élvezi a maknae közelségét. Nem foghatja Kookra az egészet, hisz, ehez két ember kell. Jungkook nem erőszakolta meg, ő is ugyan úgy akarta és még most is akarja és egyáltalán nem bánta meg hogy oda adta a maknaenak a szüzességét. Hogy lehet ekkora szörnyeteg? És akkor még ő nevezi magát Taehyung legjobb barátjának?
"Kérlek vigyázz Jungkookra" Visz hangzott Tae hangja a fejében. Ez aztán a vigyázás. Amint a legjobb barátja eltűnt a színről hogy a családjával legyen egy nehéz helyzetben, ő abban a pillanatban össze bújik a pasijával. Szép kis legjobb barát.

-Jesszusom Chim, ide hallom ahogy forognak az agytekervényeid.-dünnyögte halkan Kook csukott szemmel.-Miért nem alszol?-sóhajtott.

-Szörnyű dolgot tettem.-Suttogta kétségbe esetten Jimin. Jungkook csak hallgatott. Nem szólt jó néhány percig.

-Inkább tettünk.-morogta.

-Szörnyű barát vagyok.

-Én meg szörnyű pasi, de azzal hogy magunkat szidjuk nem oldunk meg semmit. Megtörtént mert mindketten akartuk a másikat.-sóhajtott.- Majd holnap beszélünk a történtekről. Most próbálj meg aludni.- adott egy apró puszit az idősebb ajkaira.

-Oké...-morogta Jimin és háttal fordult Jungkooknak. Olyan közel csúszott a falhoz amennyire csak tudott, szinte már eggyé is vált vele.

-Most miért csinálod ezt?-sóhajtott a fiatalabb.-Ügye nem engem hibáztatsz?-kérdezte mire az idősebb egyből megfordult.

-Dehogy is.-mondta őszintén.-csak...-sóhajtott-hatalmas bűntudatom van.

-Nekem is.-húzta el a száját Kook.-De majd együtt megoldjuk rendben? Holnap mindent megbeszélünk.-Fogta meg Jimin kezét és össze is kulcsolta ujjaikat.

-Nagyon szeretlek Kooke.-mondta Jimin és közelebb is bújt a fiatalabbhoz.

-Azt hiszem én már nagyon régóta szeretlek, csak nem vettem észre. Vak voltam és gyerekes. Szerintem a csipkelődésekkel akartam felhívni a figyelmed vagy ilyesmi.-kuncogott fel halkan hogy nehogy felébressze Hoseokot. Pedig az idősebb nagyon is fent volt és mindent hallott.

Finally, will everything be okay?Where stories live. Discover now