13

602 55 2
                                    

"Undorító kövér disznó! Hogy lehet egy ilyen Idol?"

Olvasta el Jimin az újabb felé irányuló üzenetet. Sírni volt kedve, de már nem tudott. Most hogy már leszálltak valamennyire a rapperekről, őt találták meg és őt támadják folyamatosan. Yoongi és a többiek is mondják neki hogy ne foglalkozzon vele, de ő egyszerűen nem tudja figyelmen kívül hagyni hogy hízott. Ismét elkezdte kihagyni az étkezéseket, még többet edz mint általában, de valahogy egyre csak kövérebbnek látja magát.

-Jimin, kész az ebéd.-nyitott be a szobába Jungkook.

-Nem rég ettem egy szendvicset, majd kicsit később eszek én is.-mondta és reménykedett hogy a maknae nem fog gyanakodni és kérdezősködni. Mondjuk a szendvicses trükköt most először vetette be.

-Ahj...ne már. Tegnap is külön ettél.-szomorodott el Kook.-Hiányzol az asztali beszélgetésekről.-ment beljebb a szobába és leült Jimin mellé, aki csak összébb húzta magát és igyekezett behúzni a hasát hogy a fiatalabb nehogy észre vegye a háját.

-Ne haragudj. Holnap esküszöm veletek fogok enni.-muszáj néha a többiekkel együtt ennie, hogy ne hogy gyanút fogjanak. Majd direkt keveset fog enni és majd azt mondja hogy tele van.

-ah...jól van.-törődött bele Jungkook. Bár kissé furcsának tartotta Jimint, hisz az utóbbi hetekben igen csak lefogyott. Pedig állítólag normálisan eszik. Végül csak megpaskolta az idősebb combját majd felállt és lement a többiekhez. "Remélem nem vette észre hogy remeg a háj a combomon". Gondolta magában Jimin majd gyorsan lefeküdt a földre és haspréseket kezdett csinálni, majd lenyomott pár fekvőtámasz és néhány comb erősítő gyakorlatot is.

" Milyen kemény a combja, de vékony is." Gondolta magában Kook evés közben.

-Holnap is elmentek?-kérdezte Namjoon Taehyungtól.

-Nem, közeledik a koncert. Most az a legfontosabb hogy sokat gyakoroljunk.-mondta az alien. Bár szívesen eltöltött volna Jungkookkal még egy szenvedélyes éjszakát, sőt legszívesebben minden nap szeretkezne vele, de hát sajnos az nem lehetséges.

-Örülök hogy így látjátok.-mosolygott Jin és nagyon büszke volt a fiatalabbakra.

-Tényleg, akkor hogy lesz a sorrend?-kérdezte Hoseok, mire a leader elővette azt a papírt amire még reggel Sejinnel leírták a dalok sorrendjét.-Mm...Boy in Luv,N.O, Danger, pár perc szünet, War of Hormone, 21. Century's Girl és a Tomorrow-al zárunk.-olvasta fel Nam.

-Te jó ég.-Sápadt le Jin.

-Nyugi, menni fog.-Nyugtatta Namjoon a mellette ülőt mire az csak bólintott.

-És hányra kell vissza menni?-kérdezte Yoongi, mire Nam csak rá nézett az órájára.

-Még van kb. 1 és fél óránk. Sejin jön értünk.-válaszolt  a leader.

-akkor majd keltsetek fel.-ment volna be a szobájába, de arra nem számított hogy Jimin is ott lesz és az ő párnáját ölelve alszik. A rappar gyorsan becsukta az ajtót majd leguggolt az ágya mellé és kisimított pár tincset az alvó Jimin arcából. "Gyönyörű". Gondolta magában. Akár csak egy angyal. Az ő angyala. Szó szerint.

-Jimin.-cirógatta az arcát. 

-Mm..-nyammogott és össze ráncolta a szemöldökét.

-Naa...-nevetett halkan Suga.

-Nee..-nyöszörgött és belefúrta a fejét a párnába.

-Csak csússz beljebb.-suttogta a fülébe Yoongi, mire Jimin nagy nehezen beljebb ment a fal felé. A pír akaratlanul is felszökött arcára ahogy megérezte Yoongi leheletét a nyakán. Az idősebb befeküdt mellé és hátulról átkarolta a kisebbet. Jimin amint megérezte az ölelő karokat egyből megfordult és Suga mellkasába fúrta az arcát. Yoongi testén kellemes melegség áradt szét. Nyomot egy puszit Jimin homlokára majd ő is álomra hajtotta a fejét.

***
-Már majdnem egy órája alszik, Junkook felkeltenéd Yoongit?- kérdezte Jin. Bár inkább hangzott utasításnak.

-Mi? Miért én?-akadt ki a maknae.

-Mert te vagy a legfiatalabb. Veled még viszonylag kedves.-adta az ésszerű választ Hoseok.

-Ahj, jó.-sóhajtott.- V..-paskolta meg a rajta fekvő combját.

-Mmm...jó.-kelt fel Tae, szerelme válláról. Jungkook feltápászkodott majd már indult is felkelteni Hyungját. Halkan nyitott be a rappar szobájába, ám mikor meglátta az egymást ölelő "párt", egy percre még levegőt is elfelejtett venni. Ahogy Yoongi Jimint ölelte, az meg készségesen bújt az ölelésbe...
Egyszerűn...
Akartan vagy akaratlanul is de saját magát képzelte a rapper helyébe. Ő akart ott feküdni. De miért? Mindig ugyan az a kérdés. Állkapcsát össze szorította és egész teste befeszült. Miért nem tud csak Taehyungra gondolni? Miért érdekli Jimin. A válasz már ott volt a fejében és a szívében is, de nem foglalkozott vele, szándékosan figyelmen kívül hagyta. Elzárta az elméje legsötétebb zugába és a szíve legelrejtettebb pontjába, de Jungkook is tudta... bármennyire is nem akart róla tudomást venni, tudta hogy egyszer az az ajtó ami zárva van és a választ rejti kifog nyílni. A kulcs pedig a zárhoz, ott van annál a személynél aki majdhogy nem csak pokollá teszi minden napjait, hisz a maknae gondolatai csakis a körül az egy ember körül forognak.

Finally, will everything be okay?Where stories live. Discover now