5

723 47 10
                                    

Figyelem trágár beszédet tartalmaz ez a rész!

Lassan eltelt egy egész hét is. Jungkook továbbra is bántotta Jimint, Az idősebb önbecsülése pedig egyre csak kisebb lett. Rondának és kövérnek érezte magát, éppen ezért szokásához híven szinte nem is evett. Hajnalig bent volt a bighitnél és gyakorolt.

-Sziasztok! Akkor kezdjük a tegnapival.- jött be a tánc tanár és már indította is. Jimin eléggé rosszul volt. Teljesen sápadt volt és már sötétedett el a világ számára. Jungkook észre vette hogy az idősebb nincs jól, de nem foglalkozott vele. "Csak sajnáltatja magát" gondolta és Jimin abban a pillanatban össze eset.

-Jimin!-ijedt meg Tae és pofozgatni , rázni kezdte barátját.

-adjatok vizet!-kiabálta a tanár. Hoseok már nyújtotta is az üveget amiben víz volt. A férfi Jiminre locsolt egy keveset majd ő is megpofozta.- Hívjátok a mentőket!-Namjoon remegő kézzel írta be a mentősök számát füléhez téve telefonját kezdte el mondani hogy mi a helyzet.

-Mentő...?-suttogta maga elé Kook. hangja kissé megremegett. Nem játszotta meg. gondolta magában és kissé elszégyellte magát, hisz ha szólt volna Jimin nem ájult volna el. A mentősök hamar megérkeztek hordágyra rakták Jimin és betolták a kocsiba.

-Egy valaki jöhet.-mondta a mentős férfi. Taehyung keservesen sírt párja vállán és magában saját magát szidta amiért nem vette észre hogy baj van.

-Majd én.- mondta Namjoon és be is szállt a mentő autóba. A többiek gyorsan elrohantak Jin lakásához majd ott aztán beszálltak Seokjin autójába és a kórházba siettek. A recepción megérdeklődték hogy hol van Jimin majd már siettek is az intenzívre. Namjoon a folyosón állt és az orvossal beszélt.

-Köszönöm, viszlát.- hajolt meg a leader majd csapat társaihoz fordult.

-Nah?-türelmetlenkedett Tae.

-Alultápláltság és túlhajszolás miatt elájult, nem tudni mikor fog felkelni. Napok, hetek kérdése. Infúziót kapott és lélegeztetőre tették.- V amint meghallja ezeket keserves zokogásba kezd és szorosan Jungkookhoz bújt aki csak lesokkolva simogatta Tae hátát.

-Belehet menni?-kérdezte Yoongi idegesen.

-Hivatalosan csak családtagoknak, de mivel azok Busanban vannak és most csak mi vagyunk neki így igen, de nem egyszerre.Egyesével.-alig hogy Nam befejezte a mondatot Yoongi egyből rávágta hogy ő lesz az első.Be is ment hát a beteghez. Eléggé elszörnyedt ahogy meglátta Jimint. Leült az ágy melletti székre és megfogta Jimin jéghideg kezét.

-Nézd meg mit tettél magaddal egy akkora fasz miatt mint Jungkook.-mondta Yoongi aki már régóta tudta Jimin titkát. Nem ő mondta el neki, az idősebb magától jött rá. Idegesítette hogy a maknae miatt egy olyan életvidám ember mint Jimin teljesen elhagyta magát. - Sajnálom hogy nem vigyáztam rád eléggé.- kezdte el hüvelykujjával simogatni Jimin kezét.-Ígérem mostantól minden más lesz. Élősszőr is megölöm azt a szerencsétlent- utal a maknaera.- Jobban fogok rád vigyázni.-szorítja meg Jimin kezét majd fel állva ad egy apró puszit a fiatalabb homlokára.- hamar kelljél fel.- suttogja majd kimegy. Ezúttal Tae megy be legjobb barátjához.

-Te idióta farok!-esik neki Jungkooknak Yoongi.

-A a rák?-nyög fel Kook amikor is háta találkozik a kemény fallal.

-Hyung!-rohan oda egyből Hoseok Nammal együtt.

-Remélem örülsz.- sziszegte az idősebb görcsösen szorongatva a maknae pólóját.

-Miről beszélsz Hyung?-kérdezte Jungkook. Nem értette Yoongi hirtelen kitörését.

-Elérted a célod? Tönkre tettél egy olyan csodálatos, eleven, életvidám embert mint Jimin. - Jungkooknak ekkor esik le hogy hyungja miről is beszél. Bűn bánóan hajtja le fejét és már nem is ellenkezik.- Késő már megbánni.- lök egyet rajta Suga majd elengedi és elviharzik.

Finally, will everything be okay?Onde histórias criam vida. Descubra agora