11

603 52 13
                                    

-"aptaedo choego, dwitaedo choego/
lalalalala
Georeumgeori hanakkaji choego choego..."- énekelték el a fiúk az útólsó dalt is a koncerten azaz a war of hormone-t. Még meg ejtettek egy gyors beszédet, elköszöntek az armyktól és már siettek is vissza a színfalak mögé.

-ahh...elfáradtam.- dőlt el a kanapén Taehyung.-valaki masszírozzon meg...Jimin.-nyöszörgött.

-Miért én?-kérdezte nyűgösen az említett.

-Mert te masszírozol a legjobban.-adta meg az egyértelmű választ az alien.

-ahj...jó.-állt fel a székből Jimin majd ráülve Tae derekára nyomkodni kezdte annak hátát.

-Utána engem is Chim.-nyöszörgött a legfiatalabb az egyik széken ülve.

-Jól van ám! Mi vagyok én?-akadt ki teljesen az énekes majd miután megmasszírozta barátját Jugkook vállait kezdte el nyomkodni.

-ah..-nyögött fel halkan a maknae, minek hallatán Jimin testén egy kellemes borzongás ment végig.

-és engem ki fog megmasszírozni?-dünnyögte felháborodottan.

-Majd én, ha szeretnéd.-nézet fel rá Kook.- ahh..-nyögött megint és még a szemét is lecsukta mikor Jimin egy olyan pontot nyomot meg.

-itt van egy csomó.-masszírozta folyamatosan azt az egy pontot.

-aha...-mondta elhaló hangon Kook.

- a Boy in luv-nál tényleg azt hittem egy pillanatra hogy ott esek össze.-lihegett Jin és közben nagyokat kortyolt az életet adó vízből.

-Jobb lesz ha hozzá szoktok fiúk, mert ennél már csak nagyobb  koncertek lesznek.-mondta a menedzser.-kicsit pihenjetek aztán ha össze szedtétek magatokat akkor haza viszlek titeket.

-oké.-mondták majd hogy nem csak egyszerre.

-Jimin... Majd otthon beszélhetnénk négyszemközt?-kérdezte halkan Kook felnézve az őt masszírozóra.

-aham... De ügye nincs baj?-kérdezte aggódva az idősebb.

-hát..majd te eldöntöd.-mondta. Gyorsan össze szedték magukat aztán már indultak is haza.

-Jimin, akkor jössz?-kérdezte Jungkook mikor az előszobába vették le a cipőjüket.

-Aha, hol akarsz beszélni?-kérdezte.

-Mmm...mondjuk a konyhába.

-mit akartok ti a konyhába?-kérdezte szigorúan Jin.

-Semmit. -vágta rá Jimin.- inkább menjünk ki. A konyhába bárki bejöhet bármikor. -a maknae csak bólintott majd miután felvették a papucsukat kimentek a hátsó kertbe sétálni.

-Szóval... Miről akarsz beszélni?-kérdezte Jimin.

-Hát...-vakargatta zavartan a tarkóját a maknae.-az...a helyzet hogy...-kezdet bele nehézkesen.

-mondjad nyugodtan. Nincs mitől félned.-biztatta Jimin.

-Hah...-sóhajtott.- jóh,szóval. Az a helyzet hogy Taehyung mostanában egyre jobban célozgat arra hogy leakar velem feküdni. Eddig csak...kényeztettük egymást de...Tae tovább akar menni.

-É-értem...és?-Jimin nagyon oda figyelt  arra hogy a hangján ne hallatszódjon az érzelmi állapota.

-Én nem tudom hogyan kell Jimin!-fakadt ki teljesen Jungkook.- Nem tudom hogyan kell úgy csinálni hogy ne fájjon. Én...én nem akarok Taenak fájdalmat okozni.

-Nyugi.-húzta magához Jimin. Muszáj saját magát és az érzéseit hátérbe szorítania. Végül is neki Jungkook a legfontosabb. Neki mindig ő lesz az első, még ha ez fordítva nem is igaz- Semmi baj nem lesz. É... én szívesen segítek.

-Akkor segíts. Mondj el mindent részletesen. Hogy-hogy mit kell csinálni.-motyogta Kook Jimin vállába.-Azt mondtad nyugodtan kérhetek tőled tanácsot.

-Ez így is van.-mondta.-Egyébként...hogy vagy hol tudtok ti kettesben lenni?

-Hát.-vált el az idősebbtől Kook.-ügye..együtt szoktunk fürdeni és hát eddig ott...érted. Viszont szexelni...nyilván nem ott fogunk, arra gondoltam hogy elmehetnénk egy hotelbe vagy valami.

-igen, ez egy jó ötlet.-helyeselt Jimin. Legalább nem hallja majd őket. Viszont a tudat attól még meglesz és valószínűleg napokig azon fog kattogni. Még beszélgettek egy kicsit, Jimin elmondott mindent Jungkooknak, hogy mire kell oda figyelnie és hasonlók, végül Namjoon szólt rájuk hogy jó lenne ha már bemennének.

-Hol voltatok ilyen sokáig? -kérdezte Taehyung.

-Csak kint beszélgettünk. -válaszolt Jungkook és leült párja mellé.  Nyomot egy csókot ajkaira majd belemarkolt a pattogatott kukoricába és elkezdte nézni a filmet amit a többiek állítottak be.  Mindenki ott volt,  kivéve Yoongi.  Ő ugyanis a szobájában volt és készült a lefekvésre. Jimin kapott is az alkalmon és kopogás nélkül ment be Hyungja szobájába,  aki már készült is lekiabálni a fejét annak aki megzavarta ám mikor Jimin be bújt mellé az ágyba és szorosan hozzá bújt,  egyszerűen torkán akadt a szó.  A fiatalabb csak halkan szipogott és teljesen el áztatta az idősebb pólóját. 

-Hé... Jimin. -szólalt meg végre Yoongi pár másodperc után mikor realizáltam a helyzetet.- Mi történt? -ölelte át a kisebbet.

-Ju... Jungkook. -sírta szerelme nevét.

-Mit csinált? -kérdezte érzelem mentesen a rapper.

-El.. Elmondta hogy lefognak feküdni Taeval és... és tanácsot kért tőlem. -mondta el és még jobban bele bele bújt Yoongi mellkasába,  aki csak nagyot sóhajtva ölelte át jobban Jimin remegő testét.  Egy új,  ismeretlen érzés kerítette hatalmába.  Meg akarta védeni a kisebbet.  Nem akarta hogy sírjon.  Azt akarta hogy boldog legyen.  Hogy miatta legyen boldog.  Birtoklási vágyat érzet a fiatalabb iránt. 

-Teljesen megőrjítesz. -mormogta az őt ölelő hajába. 

-Tessék..? -szipogott Jimin és fel is nézett az idősebb szemeibe. 

-Mi?- nézet le rá meglepetten Yoongi.  Meghallotta volna?

-Miért  őrjítelek meg?- kérdezte és közben meg is törölte az arcát.

-Én...-kezdet bele zavartan Yoongi. A gondolatai csak úgy cikáztak elméjében. Most elmondja mit érez vagy ne? Végül csak nagyot sóhajtott, kizárta azt a bizonyos "de mi lesz ha" gondolatot és úgy döntött mindent bevall a fiatalabbnak.-Hah...szeretlek Jimin.-Nézet mélyen az említett  szemeibe, aki teljesen ledöbbent a hirtelen vallomástól. Könnyei elapadtak és egy kis pír szökött fel az arcára.-Nem tudom mikor történt, ne is kérdezd. Tudom hogy te Jungkookot szereted és ezt el is fogadom, nem is kérem hogy adj egy esélyt. Csupán csak azt kérem hogy ez miatt ne viselkedj velem másként.

-------------------

Meglepetés rész Park__SungGi-nak és Krisztina22298-nak.
Köszönöm a sok bíztatást, és dícséretett! ❤❤
Elképesztően jól esnek.💘💘💘💘

Finally, will everything be okay?Where stories live. Discover now