9

622 46 7
                                    

-Namjoonie...-rohant le boldogan  a lépcsőn Jin egyenesen a nappaliban lévő leaderhez.

-Ah...Jin, most ne, éppen dalt írok. Inkább pakold össze a cuccaid.-mondta fáradtan. Tudta nagyon jól hogy mit jelent mikor az idősebb így becézi.

-Épp azt csinálom, ígérem gyors leszek.-könyörgött Jin. Nam csak nagyott sóhajtott.

-Jól van. Hallgatlak.- szentelte minden figyelmét Seokjinnek.

-Oké. Hol terem a nejlonzacskó?-kérdezte vigyorogva.

-Nem tudom Jin...

-Celofán!- Nevetett fel az idősebb és közben a leader combját csapkodta.-érted.-törölgette a könnyeit.

-igen, értem.-sóhajtót és közben magában jót mosolygott az idősebb gyermekiességén.-Most már menjél pakolni holnap korán reggel megyünk az új Dormba.-tért vissza az eredeti elfoglaltságához. 

***

-Tudod...mikor megkértél hogy segítsek, én pedig bele mentem... Nem pont erre gondoltam.- mondta Jimin miközben a maknae ruháit hajtogatta. Jungkook csak csak az ágyában feküdt és telefonozott. 

-Jaja örök hála.-mondta fel sem pillantva a telefonjából. Az idősebb csak nagyot sóhajtott. Egy Hyungnak el kell viselnie. Nyugtatta magát. 

-Tessék. Az alsóidat te is megtudod csinálni.- mondta Jimin és egy boxert dobot a fiatalabb fejére.

-Héé! Mit csinálsz, NE!- akadt ki teljesen.- Most miattad veszítettem.-mutatta fel a telefonját amin egy autós játék volt megnyitva.

-Jaj ne!-gúnyolódott Jimin majd elkezdte a saját bőröndjét bepakolni. Kook csak nagyot sóhajtott majd ki kelt az ágyából és elkezdte bedobálni a boxereit a bőröndjébe.

-Most komolyan?-kérdezte hitetlenül Jimin és nem kicsit akadt ki azon amit a fiatalabb művelt.

-Mi van?-kérdezett vissza meglepetten a maknae.

-Tök szépen bepakoltam mindened erre te csak úgy simán bele baszod az alsóidat?-kérdezte idegesen Jimin.

-Holnap úgy is ki lesz majd pakolva akkor meg nem mindegy?-mondta gúnyosan Jungkook.

-Ebből látszik hogy mennyire becsülöd meg a munkámat.-jegyezte meg sértődötten az idősebb. Legszívesebben most megütné Jungkook-ot, de persze nem fogja hisz ő az idősebb. Neki kell okosabbnak lennie. 

-Ja, ahogy mondod.- Flegmázott tovább a fiatalabb. Már nem is érdekelte a játéka, sem a pakolás csak élvezte hogy Jimin ideges. Imádta nézni ilyenkor, ahogy az idősebb feje a méregtől lassan már-már vörös lesz majd hirtelen kirobban belőle minden, Ő pedig tök nyugodtan valamit vissza szól ezzel még jobban idegesítve Jimint. Viszont a várt reakció most elmaradt. Helyette az idősebb csak magában motyogott.

-Semmi baj, egy hyungnak el kell viselnie.-lélegzett mélyeket Jimin ezzel is nyugtatva magát.

-Milyen Hyung?-próbálkozott tovább Kook, de Chim csak sóhajtott és mint aki nem is hallotta pakolta tovább a bőröndjét.

-Jungkook!-nyitott be a szobába boldogan Tae, majd oda sétálva Kookhoz mart annak ajkaira. Jimin szíve mintha csak újra össze tört volna. Hiába is. Hiába próbál nem rá gondolni, hiába van neki ott Yoongi akivel mindent megbeszél. Hiába minden. Szereti Jungkookot és minden egyes szerelmes pillantás megrepeszti a szívét és minden egyes csók amit lát egy kicsit össze töri a lelkét. 

-Jimine!-ugrott rá hirtelen legjobb barátja, ezzel kizökkentve a gondolkozásból.- Hé, miért sírsz?-Sírni? Jimin megepedten nyúl arcához. Valóban könnyes volt az egész arca, észre se vette hogy a nagy elmélkedésben még a könnyei is megeredtek.

-Semmi, csak bele ment valami a szemembe.-nevette el magát hamisan.

-Jaj, mutasd.-fogta meg az állát V és úgy figyelte a pár hónappal idősebbet. 

-Szerintem már kijött.-mondta Jimin és közben el is húzta a fejét. Jungkooknak kissé gyanús volt Jimin, hisz azt már észre vette hogy akárhányszor Taehyunggal csókolóznak vagy ilyesmi, az idősebb állandóan elhúzza a száját. Eddig azt hitte hogy Chim undorodik a melegektől, viszont az hogy most sírni látta kétségeket ébresztett benne. Tudta hogy Jimin hazudott. Ha valami bele megy az ember szemébe akkor az a szeme bekönnyesedik és ennyi, nem pediglen mind a kettőből folyik a könny. Végül úgy döntött nem foglalkozik a dologgal. "Egyáltalán minek foglalkozok vele? Miért érdekel az hogy mit gondol Jimin vagy ilyesmi? Jó, oké már nem utálom...annyira. Na, jó! Lehet hogy egy picit kedvelem." Gondolkozott magában.

-Hahó Kook.-lengette a szeme előtt a kezét párja.

-Hm..?-eszmélt fel. - Mi az?

-Azt kérdeztem hogy majd leszünk e egy szobába?-tette fel újra a kérdését V. 

-Úgy tudom hogy Sejin már megírta a szoba beosztásokat.-mondta Jungkook. 

-Ahhjj..-sóhajtott szomorúan az alien.- Remélem egy szobába leszünk.-döntötte rá a fejét a fiatalabb vállára.- Sőt!-hirtelen pattant fel amitől Kook nem kicsit ijedt meg, pedig már kezdet hozzá szokni az idősebb hirtelen hangulat váltásaihoz és szeszélyeihez.- Tök jó lenne ha így hárman egy szobába kerülnénk!-lelkesedett Taehyung viszont Jungkook és Jimin egyáltalán nem viszonozták a lelkesedést, sőt, eléggé lesokkolódtak. Jimin tudta hogy teljesen össze törne ha a szerelmes párral lenne egy szobába. Hiába is. Szerelmes a maknaeba, Taehyung pedig a legjobb barátja. Jungkook viszont még maga sem tudta hogy miért nem örülne annak ha ők hárman egy szobába lennének, de azt tudta hogy nem Jiminnel van a gondja..és ez eléggé idegesítette.


Sziasztok!

Sajnálom hogy csak ilyen későn és csak ilyen rövid részt tudtam hozni, de mostanában nincs egy perc szabad időm. Egy csomót kell tanulnom mert bejött a sejtbiológia  + közösségi munkát is kéne csinálnom hogy letudjak érettségizik. Szóval nagyon sajnálom. Igyekszem hozni a részeket, de nem tudom... nagyon elvagyok most havazva. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Finally, will everything be okay?Where stories live. Discover now