14

636 59 5
                                    

-Hiányozni fogsz.-ölelte meg Taehyung Jungkook-ot. V-t 2 nappal ez előtt felhívta az édesanyja és közölte vele hogy az apja balesetet szenvedett és most kórházban van. Nem is volt kérdés hogy Tae vissza megy Daeguba hogy meglátogassa apját és a családjával legyen. A ügynökség is egyből elengedte és jobb búlást kívántak az idol édesapjának.

-jövő héten úgyis jössz vissza.-simított Kook Tae szomorú arcára.

-Mm..-bólogatott az alien majd egy gyors csókot nyomot szerelme ajkaira.

-Jimin...-ölelte meg legjobb barátját is.- Kérlek vigyázz Jungkookra.-suttogta mire az alacsonyabb csak nagyot nyelve bólintott egyet. Taehyung még elköszönt a többi hyungtól majd Sejinhez lépve elindultak a kocsihoz.

-Máris hiányzik Tae.-sóhajtott Hoseok, pedig a fiatalabb még csak egy 15 perce ment el.- mintha sötétebb lenne a Dorm. -nézett körbe.

-Egyet értek. Taehyung gyermekedsége eléggé feldobta mindig a hangulatot.-mondta Jin.

-Igen, de most a családja mellet a helye.-Mondta leader elgondolkodva.- remélem nem lesz semmi baj.

***
-Jimin.-nyitott be az ajtón Jungkook ahol most jelenleg egyedül tartózkodott az idősebb. V elment, Hope pedig lent volt a nappaliban és a többiekkel filmezett.

-Igen?-nézet fel a fiatalabbra.

-Mehetsz fürdeni-ült le Jungkook Jimin ágyára.

-Oké.-Tápászkodott fel az idősebb. Kicsit nyújtózkodott majd kivett egy alsónadrágot meg egy nagyobb pólót pizsama gyanánt.-akkor...én...megyek..-motyogta zavartan és már el is ment. Az arca szinte lángolt. Az idő múlásával Jimin nem hogy elfelejtette volna, inkább csak még jobban beleszeretett a maknaeba.

Miután Jimin elment fürdeni, Jungkook még a szobában maradt. Az ágyból csak úgy áradt Jimin illata ami nem kicsit babonázta meg a legfiatalabbat. Elfeküdt az ágyaban és belefúrta arcát Jimin párnájába. Mélyeket lélegzett az idősebb illatából, legbelül bűntudata volt. Ott van neki Taehyung, de ő mégis Jimin illatáról áradozik magában és féltékeny Yoongira amiért olyan közel áll Jiminhez. Pedig ő szereti Taehyungot. Már csak az a kérdés hogy szerelmes-e belé? Még ő maga sem tudja. Egyáltalán milyen érzés szerelmesnek lenni?

Miután Jimin lezuhanyozott és kicsit lenyugtatta magát vissza ment a szobájába. Viszont arra nem számított hogy Jungkook-ot az ágyában találja miközben az az ő párnáját ölelgeti és a névét suttogja.

-Khm...-köszörülte meg a torkát az idősebb, mire Jungkook egyből felkapta a fejét és rémülten nézett Jimimre. "Vajon hallotta?"-Esetleg...itt akarsz aludni?-kérdezte az idősebb de választ nem kapott. Jungkook-ot túlságosan lefoglalta az alacsonyabb testének bámulása. Elvarázsolták őt Jimin izmos vékony lábai. -Jungkooke...-lengette meg a kezét a fiatalabb előtt mire az végre feleszmélt.

-Bo...bocs, mondtál valamit?-kérdezte zavarta a maknae.

-Hah...-sóhajtott az idősebb.-Igen, itt akarsz aludni? Csak mert akkor hozok még egy párnát és takarót és aludhatsz Taehyung ágyában. Gondolom azért jöttél.-suttogta a végét majdhogynem fájdalmasan.

-Szívesebben aludnék veled.-mondta ki véletlen hangosan legelső gondolatát Jungkook. Basszus

Te-tessék?... J-jó.-dadogott az idősebb.

-Komolyan?-csillantak fel Kook szemei, amit Jimin nem tudott hova tenni.

-Persze.-mondta.-Hozok egy párnát és egy takarót.-Ment volna el, de Jungkook utána szólt.

-Nem kell, szerintem elég lesz ez az egy takaró is, meg párna.

-Hát jó.-motyogta zavartan az idősebb és arcára ismételten felkúszott az a bizonyos pír amit annyira utált.
Jimin nem mozdult csak állt ott az ágy végében és a földet bámúlta.

-Khm...-köszörülte meg a torkát Jungkook. Kicsit beljebb csúszott és felemelte a takarót.- Esetleg...nem akarsz lefeküdni?

-D-de...-mondta Jimin majd nagy nehezen oda sétált az ágyhoz. A lábai remegtek az arca pedig éget. Befeküdt az ágyba a lehető legtávolabb Jungkooktól. Hátat fordított Kooknak így a térdei már nem voltak az ágyon és a takaró alól is kilátszódott.-Jó éjt..-mondta alig hallhatóan és lekapcsolta a kislámpát. A maknae csak sóhajtott majd megragadt az idősebb derekát és egy határozott mozdulattal beljebb húzta. Jimin még levegőt is elfelejtett venni. Háta a fiatalabb mellkasát érintette, a maknae ágyéka pedig a fenekének nyomódott. Jungkook csak vett egy mély levegőt ezzel magába szippantva az idősebb mámorító illatát.

-Jó éjt Hyung.-suttogta és nyomott egy apró csókot Jimin csupasz vállára. Kezével továbbra is ölelte őt és fejét bele fúrta az alacsonyabb vállába.

Jimin már csak a maknae szuszogását érezte a nyakán amitől teljesen kirázta a hideg. Ez mégis mi volt? "Hyung"? Még soha nem hívta így. Sőt, Jimin úgy gondolta hogy soha a büdös életben nem fogja Jungkook hyungnak hívni. Na meg az a kis csók a vállára. Még mindig bizsereg a bőre ott ahol a fiatalabb ajkai érintették.
Még sokáig járt az agya a történteken. Végül csak bemagyarázta magának hogy JK valószínűleg nagyon fáradt és össze keverte őt V-vel.

A valóság viszont az volt hogy Jungkook egyáltalán nem volt fáradt és semmi féleképpen sem keverte össze Jimint V-vel. Nagyon is éber volt, sőt még azt is tetette hogy alszik, de az csak azért hogy Jimin ne kérdezősködjön. Maga se tudta hogy miért hívta az alacsonyabbat Hyungnak. Egyszerűen csak úgy jött neki. Viszont nem bánta. Egyik tettét se bánta.

Finally, will everything be okay?Where stories live. Discover now