16

638 50 3
                                    

A csók óta el telt egy teljes nap. Egyikőjük sem beszélt róla, sőt egymáshoz is alig szóltak. Jimin még mindig szomorú volt, Jungkook pedig egyszerűen nem tudta mit mondjon. Viszont továbbra is Jiminnel aludt egy ágyban és őt ölelve aludt el. Az idősebb már nem is szólt érte, nem érdekelte mit csinál a fiatalabb. Már nem érdekelte hogy hogyan játszik az érzéseivel és az se érdekelte hogy ezt szánt szándékkal teszi e, vagy csak véletlenül. 

Délután volt, Jimin ismét nem ebédelt hanem a szobájában olvasott egy könyvet. A többieknek feltűnt hogy milyen vékony lett és szóvá is tették hogy eszik e rendesen, de Jimin csak azt mondta hogy mostanában többet edz. Magában pedig nagyon örült hogy ezek szerint fogyott. Persze aztán Yoongi elkapta és volt is egy veszekedésük ugyanis a rapper nem hitt a fiatalabbnak, Hiszen ha valaki edz akkor izmosodik és nem fogy le ilyen drasztikusan. 

Jungkook pont hallotta ahogy a két idősebb kiabál egymással és örült neki hogy így össze kaptak, viszont Yoongi mondata bogarat ültetett a fülébe és nem hagyta nyugodni a gondolat hogy Jimin megint éhezteti magát. Így hát ebéd után csinált egy szendvicset amit tele rakott mindenféle finomsággal majd felment Jiminhez. Mikor benyitott a szobába az idősebb csak rá pillantott majd ismét minden figyelmét a könyvnek szentelte. Kook csak le ült mellé az ágyra és elvette tőle a könyvet.

-Mi az?-kérdezte az idősebb és bosszúsan nézet a fiatalabbra rózsaszín tincsei mögül.

-Jól áll ez a szín.- mondta Jungkook.

-Kook! Mit akarsz? Ha, semmit akkor add vissza a könyvem éppen egy izgalmas résznél tartok.-A maknae csak sóhajtott és a tekintete hirtelen nagyon komolyan lett. Jimin nem kicsit lepődött meg a fiatalabb hirtelen komolyságától.

-Csináltam neked szendvicset, mivel nem ebédeltél. Azt akarom hogy itt előttem edd most meg.-mondta szigorúan.

-Eh...neked is jól áll a világos barna.- mondta Jimin mosolyogva.

-Jimin! Ne szórakozz velem hanem edd meg a szendvicset!-mondta ellentmondás nem tűrően. 

-Nem akarom.-motyogta az idősebb.

-De akarjad!

-Nem vagyok éhes! Nem fogod fel!?-emelte meg a hangját Jimin is.

-Nah ez az amit nem hiszek el. Ma még nem is ettél semmit!

-De igen is ettem!-ellenkezett a rózsaszín hajú. 

-Ó, igen? És mit?-kérdezte a maknae.- Csak mert egész nap veled voltam, kivéve ebédnél. -Jimin csak nagyot nyelt. "Franc".

-Őő...-húzta el a száját az idősebb. Semmi se jutott az eszébe, hogy mit mondhatna.

-Jimin.-mondta lágy hangon Kook. A szendvicset le rakta az éjjeli szekrényre és mind két kezét az alacsonyabb  felhúzott térdeire rakta.- Miért nem eszel?-kérdezte kedvesen.

-Hát...mert...-Jimin torkát fojtogatta a sírás ahogy vissza gondolt a gyűlölködő kommentekre.- azért mert kövér vagyok!-zokogott fel és arcát a tenyerébe temette. 

-Miről beszélsz?-fogta meg Jungkook Chim kezeit és elvette azokat az idősebb arca elől. Jimin ugyan ellenkezett, nem akarta hogy a fiatalabb sírni lássa, de hát tehetetlen volt a maknaeval szemben.- hallod, ne hülyéskedj.- törölte le Kook az alacsonyabb könnyeit.- Jimin kérlek figyelj rám!- kérlelte, de az csak megtörten tovább sírt. Jungkook egy hirtelen ötlettől vezérelve Jimin ajkaira tapadt hogy végre elhallgattassa, ami úgy néz ki be is vált. Elkerekedett szemekkel figyelte az őt csókolót, majd miután az mosolyogva elvált tőle szemei ismét megteltek könnyekkel. A szíve tele volt mérhetetlen nagy fájdalommal.

-Miért csinálod ezt velem?-kérdezte elhaló hangon a fiatalabbat.

-Miért zavarsz össze? Miért nem hagyod hogy elfelejtselek? Miért ébresztesz bennem hamis reményeket? Olyan kegyetlen vagy Jeon Jeong Guk.-sírta és hangja itt-ott el is csuklott.

-Én...-Kook nem igazán tudta mit kéne mondania.- Én nem akarok neked rosszat.-mondta mire Jimin csak felhorkantott.

-Akkor minek csókoltál meg tegnap előtt? Miért mondtad azt hogy nem tévesztettél össze Tae-val? Olyan nehéz lett volna a képembe hazudni? Miért csókoltál meg másodjára is?-törölgette szemeit.

-Én...nem tudom oké?-fakadt ki Kook is.- Már hónapok óta folyamatosan csak körülötted forognak a gondolataim! Féltékeny vagyok Yoongira! Amikor Taeval szexelek mindig téged látlak magam alatt! Sőt! Egyszer majdnem a te nevedet nyögtem...-nevetett fel már kínjában.- Van róla fogalmad milyen ez? Ott van Tae é-és én tényleg szeretem őt, de az az érzés amit te váltasz ki belőlem...-nevetett fel hitetlenűl.- Nem is tudom mit kéne rá mondanom. Egy teljesen más...erősebb dolog, vonzalom vagy nem tudom mi.Egy teljesen más szint.- Jimin elképedve bámulta a fiatalabbat. Valóban így érezne iránta? Igaz ez? Ez most tényleg megtörtént?  Nem sokáig gondolkozott rajta, úgy döntött hogy inkább a pillanatnak él és hevesen a fiatalabb ajkaira tapad. Jungkookot váratlanul érte az idősebb hirtelen hevessége és fel is nyögött, de utána átkarolta Jimint és viszonozta annak csókját. Kook hátra döntötte a rózsaszín hajút az ágyon, egyenesen a puha párnák közé. Egy pillanatra elváltak egymástól és egymás szemébe néztek. Kook Jimin felett támaszkodott miközben az idősebb pedig a maknae nyakát ölelte át. Egymásra mosolyogtak majd egyszerre hajoltak a másik ajka után így egy újabb csókban forrva össze. 

-----

DAM-DAM-DAAAM! Nah mi lesz még itt? xd Délután hozom a kövi részt szóóóval marosan megtudhatjátok. Addig is jó étvágyat mindenkinek. 


Finally, will everything be okay?Where stories live. Discover now