19

629 55 4
                                    

Reggel Hoseok előbb kelt mint a két fiatalabb. Muszáj megbeszélnie velük a dolgot. Persze nem tud mindent és nem is biztos mindenben, de a hallottak alapján arra a következtetésre jutott hogy a két fiatalabb tegnap nem "CSAK" beszélgettek. Nem akarja őket leszidni hisz a hallottak alapján Jimin is és Jugkook is megbánta...vagy ha nem is az biztos hogy tisztában vannak azzal hogy mit tettek. Szépen nyugodtan megbeszélik a dolgot és segít nekik amiben tud.

-Mmm...-nyöszörgésre figyelt fel. Azonnal oda fordult és látta hogy bizony Jimin ébredezik. Lassúakat pislogott, megdörzsölte szemét és már készült is felülni az ágyba de Jungkook hirtelen megragadta a karját. Nem csak Jimin, de még Hoseok is ugrott egyet ijedtében.

-Még feküdj vissza.-dörmögte a maknae rekedtes hangon. A rózsaszín hajú csak nyelt egyet és vissza feküdt a fiatalabbal szembe. "Milyen szép arca van" Gondolta magában és alaposan szemügyre vette a fiatalabb profilját.

-Jimin, ha ennyire bámulsz nem tudok aludni.-mondta a maknae csukott szemmel.

-Bocs...-motyogta zavartan az idősebb.

-Azt nem mondtam hogy baj.-vigyorgott és kinyitva a szemét egy apró csókot nyomot a rózsaszín szájára.

-Látom már mindketten fent vagytok.-mondta Hoseok, mire mind a ketten rémülten fordultak az irányába. "Látta a csókot! Végünk van. Ahhh...bazdmeg, hülye Jungkook" Gondolták mind a ketten.

-Hyung...-nézett az idősebbre rémülten Jimin.

-Valamiről beszélnünk kellene.-mondta, de hangjában nem volt tapintható a harag. Persze jót szórakozott a két kisebb félelmén és el is játszott a gondolattal hogy kicsit még jobban rájuk hozza a frászt azzal hogy szigorúan néz rájuk, de aztán inkább elvetette az ötletet, hisz ez egy elég komoly ügy.-De előtte inkább menjünk le reggelizni.-kelt ki az ágyból Hobi. Legszívesebben már most megbeszélné a dolgokat a két fiúval, de ez egy elég hosszas beszélgetés lesz szóval jobb ha előtte esznek is valamit. Mindhárman lementek a konyhába ahol még senki se tartózkodott.

-Úgy látszik Jin még alszik.-mondta a legidősebb. Jimin és Jungkook még csak szólni sem mert. Mindketten elvoltak veszve a gondolataikban. Vajon most mi lesz? Hoseok nem tűnt mérgesnek, de aztán ki tudja?- Jézusom ne agyaljatok már annyit.-nevetett Hobi, mire mindketten rá kapták a tekintetüket.- Nem foglak megenni titeket nyugi.-mosolygott. Ez egy kis nyugalmat adott a két fiatalabbnak, de azért még mindig feszengtek egy kissé.

-Együnk müzlit.-ajánlotta váll vonva Kook.

-Oké!-vigyorgott Hoseok és elővett három kis műanyag mélytányért.-Milyet kértek? Van mézes,csokis és epres gabonapehely.

-Epres.-mondta egyszerre Jungkook és Jimin.

-Wow..-lepődött meg az idősebb.-oké-levette a polcról az epres és a csokis gabonapelyhet majd a hűtőből tejet és mindegyik tányérba öntött a fehér folyadékból.

-Hé mit csinálsz!?-akadt ki Jungkook.-... Hyung-Tette hozzá még gyorsan.

-Oké, tudom. Fura meg minden , de én így sokkal jobban tudom a müzlit adagolni.

-Aha...-mondta Kook.

-Ne pimaszkodj.-csípet bele a maknae oldalába Jimin.

-Szz...áh,Jimin.-nézett az említette mérgesen Jungkook és közben az oldalát fogta.

-Megérdemelted.-nevetett Hoseok.-Nah gyertek. -ült le az asztalhoz a saját tányérjával.

Miután mindannyian megették a reggelijüket vissza mentek a szobájukba. Mindhárman leültek a földre, nekidőltek az ágynak és várták hogy a másik belekezdjen.

Finally, will everything be okay?Where stories live. Discover now