12

622 56 5
                                    

Yoongi vallomása után eltelt 1 hónap is. Az idősebb hiába kérte hogy Jimin ugyan úgy viselkedjen vele mint eddig, a fiatalabb nem volt képes már úgy beszélni, olyan felhőtlenül a rapparrel. Nem akar neki félre érthető jeleket adni és hamis reményekben ringatni.Már nem beszélt neki Jungkookról és az iránta való érzéseiről. Nem akarta megbántani Hyungját azzal hogy egy másik fiúról áradozik. Hiába vezérelte a jó szándék, valójában pont ezzel a távolság tartással bántotta meg az idősebbet. Yoongi nem értette ezt a hirtelen távolság tartást és magát okolta az miatt hogy "megromlott" a kapcsolatuk.

-Akkor majd holnap találkozunk.-köszönt el a két legfiatalabb tag. Taehyung alig bírta abba hagyni a vigyorgást, ma végre megtörténik az amire már 2 éve vágyik. Jungkook kicsit izgult, viszont bízott Jiminben és a tanácsaiban.

-Aztán ügyesen.-nevetett Hoseok és kicsit megütögette Jungkook vállát. Azzal a pár el is hagyta a Dormot. Jimin alig bírta vissza tartani a kitörni készülő sírását. Nem bírta. A gondolat hogy mit fognak csinálni felemésztette belülről. Ráadásul most már nincs is kinek kibeszélnie a bánatát.

-Elmegyek mosdóba.-mondta halkan. Nagyon figyelt arra hogy hangja ne remegjem meg. A többiek észre se vették hogy van valami baj, Yoongi viszont észre vette. Túl jól ismerte már Jimint. Várt pár percet, majd a fiatalabb után ment a földszinti mosdóba. Benyitott mire Jimin össze rezzent és rémülten nézett rá Yoogira. Éppen az arcát mosta meg. Suga csak bezárta az ajtót majd két lépéssel a fiatalabb előtt termet és szorosan átölelte azt. Jiminnek ennyi kellet. Teljesen össze tört Yoongi karjaiban. Még sose zokogott olyan keservesen mint most. Nem csak Jungkookék miatt sírt, ennek az egy hónapnak minden fájdalma kijött most rajta. Az hogy Yoongival már nem is beszéltek, a folyamatos stressz és a többi. Mélyen magába szívta az idősebb megnyugtató és mámorító férfias illatát és szépen lassan elkezdett lenyugodni.

Mikor sírása alább hagyott a rappar megtörte a csendet.

-Sajnálom. Én nem akartam ezt Jimin. Ha tudtam volna hogy ez miatt nem fogsz velem beszélni akkor...-csuklott el a hangja amire Jimin egyből fel is figyelt. Sír?- akkor nem mondok neked semmit! Jimin könyörgöm ne csináld ezt velem! Ne kínoz! Én csak...én csak azt akarom hogy úgy legyünk mint régen.- újabb csend áll be a kis fürdőszobába. Jimin még csak most fogta fel hogy azzal hogy nem nagyon  beszélt az idősebbel pont az ellenkezőjét érte el annak amit akart.

-Én nem.-kezdett bele a kisebb.- Én nem azért nem beszéltem veled, csak..-szipogott.- csak nem akartalak megbántani.

-pont hogy így bántottál meg. Egyszerűen nem tudom hogy mi van és kétségbe vagyok esve.

-Sajnálom.-suttogta a fiatalabb lehajtott fejjel, mire Yoongi az állánál fogva kényszerítette arra hogy a szemébe nézzen.

-A lényeg hogy többet ilyet ne csinálj.-mondta mire Jimin csak bólogatott. Teljesen elmerültek egymás szemeibe és észre se vették hogy közben közeledtek is egymáshoz. Akkor eszméltek fel mikor homlokuk már össze ért és arcukon érezték a másik leheletét, de nem távolodtak el egymástól. Jimin lehunyta pilláit és csak arra várt hogy az idősebb csináljon végre valamit. Minek gyötörje magát egy viszonzatlan szerelemmel. Minek, ha itt van neki egy olyan ember aki úgy szereti őt ahogy vagy? Persze a lelke mélyén tudta hogy ő nem szereti Yoongit és ezzel csak kihasználja a rappart,de igyekezet minél jobban elnyomni magában ezt a gondolatot. Az elmélkedésből az idősebb puha ajkai zökkentette ki, mikor is azok érintették sajátját. Megkönnyebbülve szusszantak fel mind a ketten és kezdték el mozgatni ajkaikat. Mindketten tudták hogy Jimin részéről ez csak felejteni akarás, de egyikőjük sem foglalkozott vele.

***
Azóta eltelt egy hét is. Yoongi jobbnál jobb dalokat írt, hála Jimin iránt érzet szerelmének. Ugyan nem jöttek össze, az idősebb tisztában volt azzal hogy Jimin nem ugyan úgy érez iránta, mégis egy két csók néha titokban elcsattan. Jimin nem tudta mit érez a rapper iránt. Nem volt ez szerelem, a szíve se akart kiugorni a helyéről, mikor meglátta vagy éppen csókolóztak. Inkább amolyan lelki társnak nevezte volna Yoongit. Majdnem hogy csak ugyan annyira fontos volt neki mint Jeongguk.


Jungkook...


Továbbra is együtt van Taehyunggal. Miután lefeküdtek egymással, egyik hétvégét sem töltik otthon. V boldogabb, mint valaha. Jungkook pedig...
Még ő maga sem tudja.
Azon a bizonyos estén, mikor lefeküdtek egymással Jungkook Jimint látta maga alatt és majdnem az ő nevét nyögte Taehyung helyett.

"-Ahh...Ju..Jungkookhh...ahh..nem..nem bírom..-nyögött Taehyung magas hangon. Már érezte az orgazmus elő hullámait.
-Ah... Együtt...-nyögte a fiatalabb csukot szemmel és elméjében Jimin mosolygós arca jelent meg.- Ah...Jim..-szemei kipattantak és félve nézett le az alatta fekvőre. Szerencsére V semmit se vett észre az előbbi kis...majdnem nyelvbotlásból. "

Jungkook csak ült a sötét szobában és Jiminen gondolkozott. Miért? Miért is gondolkozik ő egyáltalán Jiminen? Miért őt látva élvez el majdnem minden együttlétkor? Miért!?

-Tiszta hülye vagyok.-tépte  a haját.

Finally, will everything be okay?Where stories live. Discover now