8

631 55 11
                                    

-Hyung, baj van?-kérdezte Jimin Yoongitól. Éppen  Az elmúlt hetekben igen csak feltűnt neki hogy a három rapper eléggé letört. Mintha ha zavarná őket valami.

-Nem, nincs semmi.- mosolygott hamisan a fiatalabbra. Nem akarta még a saját problémáival is traktálni Jimint. 

-Miért mondod ezt?-lett egy kissé ideges a fiatalabb.- Azt elfogadtam még hogy Namjoon és Hoseok hyung nem osztotta meg velem de hogy még te is hyung!-nézet rá csalódottan.- Elfelejtetted amit még a pályán mondtunk?

"Én itt vagyok neked Hyung. Nyugodtan támaszkodhatsz rám. Nekem bármit elmondhatsz." Visszhangzott Yoongi fejében a mondat. Kissé elmosolyodott.

-Igazad van Chim, sajnálom.-borzolta össze a fiatalabb hajkoronáját,amit az reggel gondosan beállított.

-Akkor elmondod?-kérdezte Jimin miközben a haját igazgatta vissza. Az idősebb nagyot sóhajtott majd belekezdett.

-Mostanában minket hármunkat elég rendesen megtaláltak.-mondta.- Olyan megjegyzéseket kapunk hogy undorítóan nézünk ki meg ilyenek. Konkrétan a szemünkbe mondják hogy mennyire csúnyák vagyunk.-nevetett fel kínosan a saját nyomorúságán.- Plusz, engem és Namot még az underground-os fiúk is baszogatnak. -szipogott. Hiába is akarta volna tagadni, fájtak neki a megjegyzések. Yoongi tisztában volt vele hogy nem valami jó képű, de azért mégis csak rossz mikor a szemedbe mondják, az meg hogy az állítólagos "barátai" leszólják és nem támogatják már csak hab a tortán. 

-Miket mondanak?-kérdezte Jimin. Látszólag nyugodt volt, viszont belül tombolt. Nagyon felidegesítette őt az amit Hyungja mondott. 

-Hogy lányok lettünk, sminkeljük magunkat meg ezek. Hogy mi nem is hip hop-osok vagyunk, a dalszövegeink szarok. Csak a szokásos.-mosolygott a fiatalabbra. Az évek során már megtanulta hogy hogyan kell a fájdalmat mosoly mögé bujtatni, viszont Jimin át látott ezen a maszkon. Látta hogy az idősebb mennyire össze van törve. Nem mondott semmit csak egyszerűen megölelte Hyungját, aki ott és abban a pillanatban tört össze. Egyáltalán nem számított erre a cselekedetre. Szívét kellemes melegség járta, úgy érezte van akinek fontos és van aki törődik vele. 

-Köszönöm Jimin.-motyogta a fiatalabb nyakába miközben könnycseppjei némán folytak le arcán. 

-Hyung, már mondtam. Nem vagy egyedül.- vált el tőle Jimin.- Itt vagyunk mi is. Már egy család vagyunk, egy banda. Mindent megkel osztanunk egymással. Egyébként, tudom hogy hiába mondanám azt hogy nem igaz az amit ezek a szemetek mondanak, úgy sem hinnél nekem, de mi lenne ha sok negatív helyet inkább arra a rengeteg pozitívra gondolnál amit az Armyktól* kapunk?-mosolygott.

-Igazad van.- törölte meg arcét Yoongi.  

-Bejöhetek?-kopogott be Jin a szoba ajtaján.

-Miért ne jöhetnél?-nevet Jimin, mire a legidősebb be is nyitott.

-Jól van na.-mosolygott.- Bang PD nem rég hívott, be kell mennünk. Valami nagy híre van nekünk.-hangján lehetett hallani hogy mennyire izgul. Mindenki felvette a cipőjét majd már mentek is a buszmegállóba. Szerencsére nem kellet sokat várniuk a busz hamar megérkezett. El is foglalták a két négyes ülést majd arról kezdtek beszélgetni hogy vajon mit akarhat a főnökük.

-Tök mindegy. hamarosan úgy is megtudjuk.-mondta Namjoon. 

-Tényleg srácok, ha majd hazaértünk szeretnék valamit mondani.-jegyezte meg Yoongi. Jimin sejtette hogy az idősebb miről szeretne beszélni és örült neki hogy a banda többi tagjával is megosztja. Közben lassan megérkeztek ahoz a megállóhoz ahol le kell szállniuk. Egy rövid séta után már az irodában is voltak. Bekopogtak majd be is nyitottak főnökük irodájába.

-Nos, a nagy hír előtt még lenne pár dolog.-mondta kimérten.- Jimin.-nézett a legkisebbre mire az össze rezzent.

-I-igen?-dadogott.

-Híztál két kilót. Azt eszed ami elő van írva ügye? -kérdezte idegesen. Jimin csak beharapott ajakkal bólogatott. Szemei már elkezdetek könnyesedni. Nem értette hogy ez hogy lehetséges. Hiszen betartotta az étrendet, sőt pár étkezést még ki is hagyott. Este nem kellet volna vacsoráznia. 

-Jungkook!-nézett most a legfiatalabbra Bang PD.

-Velem mi a baj?-lepődött meg Kook.

-Nincs semmi érzelem a táncodban.*Tökéletesen csinálod, de még sem. Mostantól Hoseokkal minden nap bent maradtok és gyakoroltok.-utasította őket.

-Nem mintha eddig nem maradtunk volna bent.-morogta az orra alatt a fiatalabb. 

-Nah de a hír.- mosolyodott el a főnök.- Jó lenne ha össze pakolnátok a cuccaitokat.-nézet végig a társaságon.

-Eeeee...eskü elakartam tenni.-húzta el a száját V.

-Tessék?-kérdezte értetlenül Bang pd.

-Komolyan! Ma, pont ma akartam.-mentegetőzött Taehyung.

-Miről beszélsz?-kérdezte a főnök. Egyáltalán nem értette hogy V mégis mi a fenéről beszél.

-Hát a...-harapdálta az ajkait.- öltöző. Tegnap véletlenül ott hagytam a zoknim a fogason.-vallotta be Tae bűnét lehajtott fejjel. 

-Tessék?-nevette el magát az igazgató.

-Hogy tudtad ott hagyni a zoknid?-értetlenkedett Namjoon.

-elfelejtettem.- vont vállat a fiatalabb.

-Hogy lehet elfelejteni egy zoknit?-akadt ki Yoongi.

-Hát, hogy-hogy, hogy?-kérdezett vissza Tae.

-Nem tűnt fel, hogy nincs rajtad? Mikor pl. vetted fel a cipődet?-kérdezte Kook, de V csak vállatt vont.

-ez nekem magas.-fogta a fejét Yoongi és le is ült a kanapéra.

-Mindegy, a lényeg hogy menjetek haza és pakoljatok össze.-legyintett Bang pd.

-De hát rend van.-csodálkozott Jin.

-Ahh most komolyan.-fogta a fejét a főnök.- Új dormot kaptok.- mondta ki kereken. 

-Miii???-lepődtek meg mind a 7-en.

----------------

*A.R.M.Y.=rajongóik neve azaz Adorable Representative M.C for Youth. Jelentése:  fiatalság imádnivaló MC képviselője. Maga az Army szó is jelképes jelentéssel bír, hiszen angolul annyit tesz: hadsereg. A hadsereg és a golyóállú (Bulletproof/bangtan) mellény mindig együtt vannak. Ez azt sugallja, hogy az együttes és a fanjaik sosem vállnak el és hát függnek is egymástól.

* "Nincs érzelem a táncodban".Bang Pd a kezdetek kezdetén valóban ezt mondta Jungkooknak.

Finally, will everything be okay?Where stories live. Discover now