25

584 55 2
                                    

-Taehyung.-szólította meg az idősebbet Jungkook. Egy jó ideje már csak ketten tartózkodnak a szobában viszont rá se néznek a másikra. Kook szinte semmit nem aludt. Az ágyneműnek olyan illata volt mint Jiminnek, ha aludt akkor a régi emlékek gyötörték, ha pediglen fent volt a jelen miatt szomorkodott. 

-Igen?-kérdezte V fel se nézve a telefonjából.

-Most akkor mi van köztünk?-tette fel a kérdést Kook amin valószínűleg mindkettőjük agyalt már egy jó ideje.

-Gondolom együtt vagyunk.-nézett rá Tae.- Engem választottál...vagy már meg is gondoltad magad?

-Nem...-mormogta lehajtott fejjel a fiatalabb.- Te képes vagy még ezek után velem maradni?-kérdezte hitetlenűl.

-Bármennyire is hihetetlen szeretlek Jungkook. Szóval igen.- kelt ki a saját ágyából majd befeküdt a maknae mellé. Sajnos ő se tudott valami sokat aludni az éjjel így szinte úgy néz ki mint egy zombi. Fejét a fiatalabb mellkasára hajtja hát ha a másik közelsége megtudja nyugtatni és tud majd aludni pár órácskát mielőtt mennének dolgozni. Elkezdik fel venni a Wings-es kis filmeket meg a szóló dalokat. -Mi lenne ha úgy csinálnánk mint ha ez az egész meg sem történt volna?-motyogta még elalvás előtt V. Kook nem kicsit sokkolódott le. Mégis hogy gondolta ezt az idősebb? Képes lenne úgy tenni mintha ez az egész meg sem történt volna? Ezek szerint akkor Jiminre se haragszik? Minden a régi lesz? Vajon ő képes lesz úgy tenni mintha Jimin és közte nem történt volna semmi? Na és Jimin? Nem! Ez képtelenség, nem tehetnek úgy mintha ez az 1 hét meg se történt volna! Tae se teheti meg...

És mégis. 

Taehyung nagyjából 3 órát aludt és mikor felkelt az volt az első dolga hogy megcsókolta Jungkookot. Persze a fiatalabb meglepődött de nem tulajdonított neki nagy dolgot. Akkor kezdte furcsállni V viselkedését mikor lementek a többiekhez és Tae Jimin mellé leülve a kanapéra hozzá bújt az alacsonyabbhoz.

Jimin elkerekedett szemekkel figyelte a pár hónappal fiatalabbat majd kérdőn nézett először Yoongira,Namjoonra és végül Jungkookra aki ugyan tudta hogy miért viselkedik így Tae, mégis meglepődött hogy valóban komolyan gondolta ezt az egészet és képes úgy tekinteni az elmúlt egy hétre mintha meg se történt volna. Nem akarta elhinni hogy képes volt oda bújni Jiminhez. Persze nem akarta hogy rosszba legyenek, de mégis csak az lenne a normális ha az első napokban nem igazán beszélne az alacsonyabbal.

-Khm...Minden rendben?-kérdezte Jimin kissé össze húzva magát.

-Persze. Miért ne lenne?-nevette el magát V.

-Biztos?-kérdezte furcsállva Yoongi. 

-Most miért néztek így rám!?-akadt ki teljesen az énekes.- Olyan fura hogy megölelem a legjobb barátom? Már aludtunk is együtt. 

-Kicsit se zavar hogy Jimin Jungkookkal dugott?-kérdezte Namjoon.

-Joone!-szólt rá a konyhából Jin a leaderre.

-Bocsánat a nyers megfogalmazásért, de nah...

-Nem tudom miről beszéltek.-mondta halál komolyan Tae, mire a levegő szó szerint megfagyott a szobában.

-Jungkook.-törte meg a csendet Yoongi.- Beszélhetnénk?- kelt fel a fotelből és kérdőn nézett a maknaera aki csak bólintott. Sejtette hogy mit akarhat az idősebb. 

-Mi a franc?- kérdezte egyből a rapper amint csak kettesben voltak a szobájában.

-Nem tudom! Mielőtt elaludt azt mondta hogy mi lenne ha úgy tennénk mintha az elmúlt 1 hét meg se történt volna. Nem hittem volna hogy komolyan megcsinálja.- magyarázott kicsit pánikólva  Kook.

-Oké, asszem világos hogy mi van.-mondta kis gondolkodás után Yoongi.- V egyszerűen nem tudja és nem is akarja elfogadni a tényt miszerint a pasija és a legjobb barátja együtt voltak amíg ő otthon volt. Nem tudja feldolgozni ezért inkább elhiteti magával hogy meg sem történt a dolog. Jó lenne ha elvinnénk pszichológushoz.

-Áááá tuti hogy nem fog elmenni.-túrt idegesen a hajába az énekes. 

-Te vagy a pasija Kook!-nézett rá szigorúan az idősebb.- Őt választottad. Hiába baráti vagy más milyen szerelemből. Ennyivel tartozol neki, hogy oda figyelsz rá és foglalkozol vele. Főleg ha már úgy döntöttél vele maradsz. Én vigyázok Jiminre miatta nem kell aggódnod. -motyogta a végét.- V a te felelősséged. Neked kell rábeszélned. Csak rád hallgat. 

-Gondolod hogy hallgatna rám? Régen, lehet. De most...-nevetett fel hitetlenűl.

-Tudom hogy a történtek után ez lenne a normális...de jelenleg Taehyung úgy tesz mintha minden a régi lenne és semmi se történt volna.- Mondta az idősebb.- Legalább próbáld meg.

-Oké Hyung. Értettem.-sóhajtott.- Ne érts félre én is aggódok Taehyungért csak nem hiszem hogy hallgatni fog rám...talán ha Jin vagy Namjoon beszélne vele...

-Hát, ha neked nem sikerül jönnek ők. Ha nekik se akkor a vezetőség, de akkor majd már muszáj lesz neki. Plusz nem lenne jó ha erről az egészről az ügynökség megtudna.- Húzta el a száját Yoongi a gondolatra. Sejin még talán megértő lenne, de Bangpd tuti kiakadna. Az ajtó ebben a pillanatba nyílt és Jimin lépett be a szobába abba a reménybe hogy végre egyedül lehet. Yoongival még nem is lett volna baj, ám de ott volt Jungkook is akit igyekezett minél jobban kerülni és még rá nézni se akart. 

-Bocsánat, nem tudtam hogy ide jótettek...itt se vagyok.- indult volna ki de valaki a karjánál fogva maradásra kényszerítette.

-Ne...-mondta Jungkook.- Már végeztünk. Én megyek.-engedte el az idősebbet. Meg is indult kifelé ám a küszöböt egyszerűen nem tudta át lépni. Úgy érezte mondania kell valamit Jiminnek. Legalább bocsánatot kérhetne. De azzal meg Jimin nem tud csinálni semmit. Bocsánat  akkor van ha valakinek rálépsz a lábára. De talán azért mégis csak jobb lenne ha elmondaná mennyire sajnálja.

-Jimin.-fordult a másik felé.- Én nagyon saj...-nem tudta. Ahogy belenézett az idősebb szemeibe egyszerűen képtelen volt ki mondani azt hogy sajnálja. Ezzel tényleg nem megy semmire. Felesleges sajnálkozni.-Én...-sóhajtott.- Remélem azért jól vagy és-Ez se jó.-...egyszer minden rendben lesz oké.-mondta végül majd már ott se volt.

-Ez meg mi volt?-szólalt meg először Yoongi. Jungkook távozása után mindketten csak pislogni tudtak.

-Csak bűntudata van.-hagyta ennyiben Jimin és befeküdt a közös ágyukba.

-És az jó, nem?-ült le az idősebb a gurulós székébe.

-Nem.-morogta Jimin a fal felé fordulva.

-Miért? Hiszen ez azt jelenti hogy...

-Ez azt jelenti hogy nem csak kihasznált majd eldobott.- mondta indulatosan miközben felült és Yoonginak dobott egy párnát.-sajnálom.

-Nem értelek.-Tette az ölébe az előbb elkapott párnát.- Ez miért rossz?

-Azért.-szipogott Jimin.- Mert ha csak simán kihasznált volna azt könnyebben feltudtam volna dolgozni,de így...folyamatosan azon fogok kattogni hogy azok amiket mondott és csinált mind őszinték voltak és tényleg szeret. Viszont ha valóban így van akkor miért? Miért választotta Tae-t? Így csak mindhárman szenvedünk.-Indultak meg könnyei.

-Nos igen, de azért egy valamiről ne feledkezz meg.- mondta elgondolkodva az idősebb.-Hiába férfias a külseje, Jungkook attól még egy tapasztalatlan kis 19 éves tini. 



Finally, will everything be okay?Where stories live. Discover now