17 (+18)

904 55 3
                                    

Jungkook lassan bevezette egyik kezét Jimin pólója alá és simogatni kezdte annak mellkasát. Másik kezével még mindig tartotta magát, nehogy rá essen szegény idősebbre. Jimin megborzongott mikor a maknae ujjai súrolták mellbimbóit. Kook ezt észre is vette és morzsolgatni kezdte hol az egyiket, hol a másikat. Az idősebb nem bírta tovább muszáj volt felnyögnie ezért megpróbált elválni Kooktó de az nem engedte így a rózsaszín hajú kénytelen volt bele nyögni a csókba.

-Olyan izgató vagy.-zihálta Jungkook. Még nem is csináltak semmit de ő már most nehézkesen vette a levegőt és lent is igen csak szűkölködött. Megfogta Jimin kezét és ágyékára rakta azt.

-Érzed ezt? Te hozod ki belőlem.-mondta Kook lihegve. Chim szemei elkerekedtek ahogy megérezte a maknae kemény szerszámát, de aztán csak gonoszul elvigyorodott és rámarkolt Jungkook férfiasságára.

-Ah!-szakadt ki egyből egy mély nyögés Jungkookból. Jimin vigyorogva kezdte masszírozni Kook kemény dudorát. Tetszett neki hogy a fiatalabb így reagál az érintésre.

-Ah...-szívta be élesen a levegőt Jungkook.- Teljesen...megőrjítesz.-mondta és úgy nézett le Jiminre mint egy vadállat a prédájára. Az idősebbet ez csak még jobban feltüzelte, ám ekkor eszébe jutott hogy bárki bármikor bejöhet. Arcára is kiült az aggodalom amit Kook észre is vett.

-mi a baj? -simított ki pár kósza tincset Jimin arcából.

-az ajtó.-szuggerálta az említett tárgyat. A fiatalabb értette a célzást és le is mászott az idősebbről hogy aztán miután bezárta az ajtót ismét csak egymásra kelljen koncentrálniuk. Egyikőjüket sem érdekelte a holnap, hogy mi lesz majd ha ez a kis kaland kiderül. Csak a mának éltek és egymásnak. Szabad utat engedtek az érzéseiknek.

Jungkook mielőtt vissza mászott volna Jiminre levetkőzött, csak az alsónadrágját hagyta magán.

-Te nem vetkőzöl?-nézett Jiminre. Aki zavartan, piros arccal nézte a plafont. "Hogy lehet valakinek ilyen jó teste? Baszki mekkora dudora van. Hogy fért ez be Taehyungba? Szét fogok szakadni"

-Nem..-motyogta Jimin.-Nagy a hasam.-tette rá az említett részre a kezét.

-Na ebből elég.-mondta Kook. Gyorsan lekapta Jimin pólóját és nadrágját hogy ő is csak egy boxerben legyen. Az idősebb még csak ellenkezni se tudott olyan gyorsan vetkőztette le a másik. Kezeit gyorsan maga elé kapta hogy minél több részt takarjon. Hasát is behúzta és próbálta nem észre venni hogy Jungkook milyen szemérmetlenül méregeti. Szinte felfalja a szemével. (Ír.megj.: "És lesben áll egy cápa! Áldozatra várva. Szinte fel fal a szemével ájájáj! xdd csak nekem jutott eszembe ez ennél a mondatnál?)

-Gyere.-ragadta meg Jimin kezét és a hatalmas tükör elé húzta ami a szobában volt. Kook Jimin mögött állt és fejét az alacsonyabb vállán támasztotta meg. Közben arra gondolt hogy milyen jó hogy Jimin ilyen alacsony. Taeval majdhogy nem egy magasak. -Látod? -suttogta érzékien az idősebb fülébe.-Gyönyörű vagy Chim. Tökéletes tested van. Állatira szexi vagy vedd már észre.-mondta Jungkook már-már kétségbe esetten.

-De..egy csomóan írták hogy...

-Miért nekik hiszel?-kérdezte szomorúan Jungkook. A tükörben a tekintetük össze kapcsolódott.-Én sokkal jobban szeretlek, miért nem nekem hiszel, hm?-kezdte el finom csókokkal behinteni Jimin nyakát, aki az érzésre megremegett Kook karjaiban és oldalra döntötte a fejét hogy Jungkook jobban hozzá férjen.

-Én hiszek neked.-sóhajtozott a rózsaszín hajú.

-Akkor mától egyél rendesen, jó?- Szívott meg erősen egy részt Jungkook.

Finally, will everything be okay?Where stories live. Discover now