21

585 51 1
                                    

-Mit szeretnél Chim?-kérdezte Jungkook erotikától túl fűtött hangon miközben az idősebb felé fordult.

-Hát...a jutalmamat.-motyogta Jimin.

-Azt sajnos csak reggel kaphatod meg.-fordult a hátára Kook.

-Mi? Miért?-könyökölt fel Jimin.

-Azért mert ágyba reggelit kapsz.-hazudott Jungkook, csak hogy egy kicsit húzza az idősebb agyát.

-Most komolyan?-mormogta magában Jimin csalódottan és vissza is feküdt.- Inkább kihagyom.-fordított hátat Kooknak aki magában jót röhögött az alacsonyabb reakcióján.

-Igazából...-csúszott közelebb Jiminhez és annak vállára simított. Fél kézzel felkönyökölt és úgy suttogott Jimin fülébe.- Van egy másik variáció is.-mondatta végén megharapta az idősebb fülcimpáját mire az bele remegett az érzésbe.

-Mi?-remegett meg a hangja.

-Nem hiszem hogy érdekelne.-dörzsölte ágyékát az alacsonyabb fenekéhez.

-De..ehh. -sóhajtott Chim.

-Hisz azt se tudod mi az.-búgat Kook a lassan már alatta lévő nyakába.

-Sejtem.-nyelt egy nagyot Jimin.

-Oh..igazán?-csókolt bele nyakába Kook mire Jimin csak halkan felnyögött. Lassan az alacsonyabb fölé kerekedett és szenvedélyesen megcsókolta annak ajkait. Közben ágyékával folyamatosan körözött Jimin nemességén ezzel izgalomba hozva őt.

-Ah...vedd le!-utalt a boxerre az idősebb nyögve mire Kook azonnal teljesítette kérését. Amíg kezével Jimin péniszét kényeztette addig ajkai a rózsaszín hajú nyakát csókolgatta és szívogatta. Lassan halad lejjebb csókjaival Jimin testén míg nem elért annak ágaskodó farkához.

-Tudod Chim.-mozgatta kezét.-Ha ez kell ahoz hogy egyél, szíves örömest kényeztetlek akár minden étkezés előtt.-csókolt rá az idősebb makkjára majd nem teketóriázva elnyelte Jimin egész hosszát.

-Ahhh!!-nyögött fel mély hangon Jimin ami elég szokatlan volt tőle. Kezével szinte reflex szerűen tépte meg Jungkoom haját aki erre a tettre csak felmordult és így akaratlanul is nagyobb elvezetett nyújtott az alatta lévőnek. Nyelvével párszor végig simított Jimin farkának az oldalán majd kiengedte szájából és ütemes szopásba kezdett.

-AH!-élvezett bele Kook szájába Jimin pár perc múlva. A fiatalabb lenyelte a fehér folyadékot még párat húzott az idősebb ékességén levezetés képen majd vissza mászott mellé és egy puszit nyomott a rózsaszín hajkoronába. Chim csak Jungkook felé fordult, lomhán át vetette rajta karját és nagyokat lélegezne bújt hozzá.

-most már viszont aludjunk. -mondta Kook.

-Jóh... De te rendbe leszel?-utal Jimin Jungkook szemet szúró dudorára.

-Majd lelankad. Ha nem akkor ha gondolod reggel elintézheted.-vigyorgott pimaszul.

-Jó. Csak aztán majd nehogy megerőszakolj álmodban. -tornászta kicsit feljebb magát Jimin hogy aztán fejét a fiatalabb mellkasára tehesse.

-Ugyan.-ölelte át Jungkook.- mindketten tudjuk hogy az nem lenne erőszak.-pimaszkodott mire a rózsaszín hajú csak egy aprót csapott a hasára.

-Inkább aludj.-morogta.

-Ezzel most azt akarod mondani hogy minél előbb aludjak el hogy minél előbb megdughassalak álmomban? -csipkelődött tovább.

-Oké én mentem.-ült fel az ágyon Jimin a maknae legnagyobb meglepetésére.

Finally, will everything be okay?Where stories live. Discover now