4

703 51 1
                                    

*= magyarázás lent

Lassan eltelt egy hét is. A fiúk megtanulták a dalt majd fel is vették és feltöltötték az oldalukra.Eléggé felkapott lett. A zene maga nem ment a rádiókban meg egyéb helyeken , de nagyon sok pozitív komment érkezett meg like a videójukra. Most jelenleg Bang pd irodájában ülnek és azt hallgatják hogy mégis mit képzelnek magunkról. A főnök nagyon mérges volt a fiúkra legszívesebben kirúgta volna őket. Viszont... Valahol, mélyen legbelül megértette őket, és hát valljuk be őszintén, ez a dal kicsit felkapta a bts-t az interneten.

-komolyan mondom legszívesebben kirúgnálak titeket!

-de?-kérdezte Namjoon.

-az embereknek tettszet amit csináltatok.-sóhajtott.

-akkor maradunk?-kérdezte mosolyogva Kook.

-igen, és elgondolkozom azon hogy esetleg debütálhattok.

-király.-lelkesedet fel a legfiatalabb.

-azt mondtam el gondolkozok rajta.-lett megint mérges Bang PD.

-jól van na.-morogja a maknae mire Jimin és Taehyung is felkuncog.

-akkor viszlát.-mondta Namjoon és mindannyian meghajoltak. Ahogy kiértek az irodából egyszerre nevettek fel.

-menjünk gyakorolni.-mondta Jin. Így is tettek. Elmentek az öltözőjükbe ahol aztán elkezdtek átöltözni. A próba teremben aztán elkezdtek nyújtani. Jimin Jungkook előtt volt és hümmögve hajolgatott előre nyújtás érdekébe. Kooknak még csak most tűnt fel hogy Jiminnek milyen jó segge van." Mindig is ilyen volt? Ennyire nem figyeltem rá? Oké Jungkook, csak ne nézd a seggét, ne nézd a seggét!"

-Jungkook, miért nézed Jimin seggét?-kérdezte Tae.

-Baszki. -káromkodta el magát."miért is?".
Jimin felegyenesedik és meglepetten néz rá a fiatalabbra. Eléggé meglepődött és egy kellemes melegség áradt szét benne.

-inkább kezdjünk.-motyogta a maknae.

-de a tánc tanár még nincs itt!-mondta Jimin.

-jól van leszarom csak kapcsoljatok be valami zenét!-idegeskedett bár még ő se tudja hogy miért. Talán félt Taetől?

-nyugi Jungkooke.-nevetett Tae és nyomott egy puszit az arcára. V nem akart balhézni és féltékenykedni.-legközelebb én állok be eléd.-suttogta a fülébe majd kacsintott egyet és úgy ahogy mondta beállt Kook elé és előre hajolva nyújtani kezdett. Jungkook nem értette miért, de csalódott volt. Akaratlanul is eltévedt a tekintete Jimin fenekére. "Hagyd abba Jungkook! Te most Tae-val jársz! Az ő seggét kellene nézned, nem azét a lúzerét." Veszekedett magával, de hiába, vonzotta a szemét az idősebb 2 fél gömbje. Pár perc múlva megérkezett a tánctanár is és elkezdek gyakorolni.

-Na a dance prodigy* brigád megint hozza a formáját.-fogta a fejét a középkorú férfi.

-elnézést.-mormogta egyszerre Jin és Namjoon. Utálták a tánc órákat. Bármennyire is próbálkoznak valahogy elrontják a lépéseket. Igaz a többiek jókat szoktak rajtuk röhögni, viszont azért segítik is a legidősebbet és a leadert.

-Jól van, akkor elörről.-tapsolt a tanár és újra elindította a zenét.

-Jimin miért oda lépsz!?-kiabált a férfi és le is állította a zenét.-Komolyan nem hiszem el! Ha éppen nem Namjoon és Seokjin akkor valaki más! Mi olyan nehéz ebben?-akad ki teljesen. A fiúk csak hallgattak. Szívesen megmondták volna a férfinek hogy jobban kéne magyaráznia és kiabálás helyett inkább segíthetne de nem értek volna el vele semmit. Még őket szidták volna le.

Finally, will everything be okay?Where stories live. Discover now