2.

17.8K 474 34
                                    

Ha kell leszek a szivárvány az eső felhőjében

-Kim! Ébresztő! -hallottam meg a bátyám hangját lentről. Lassan kikászálódtam az ágyból és elkezdtem feléledni. A szekrényemből kikaptam a mai ruháim ami egy fehér rózsás póló volt fekete gatyával egy fekete conversel, a hideg ellen pedig a bőrkabátom. Mikor felöltöztem az utam a fürdőbe vezetett. A hajam kivasaltam és felkötöttem a fejem tetejére. Lentről égett szag áramlott amiből tudtam, hogy drága bátyám sürög-forog a konyhában.

-Picsába! -nevetésemet próbáltam vissza fogni és úgy nézni ahogy Tod szitkozódva szedi ki az égett pirítóst a pirítóból.

-Tod majd én megcsinálom. -nevettem fel mögötte. Hátra fordult ellenőrizni mai szettem. Mindig ezt csinálja. Ha már a croptop és a haspólók közé nézek egyből előjön belőle a védelmező és nem hagyja hogy felvegyem őket.

-Én a helyedben szolidabban öltöztem volna. -fordult vissza a "művéhez"

-Miért? -vontam fel a szemöldököm és szedtem a nem szarrá égetett pirítósból.

-Ez a szetted után Brandon rád tapad akár egy posta bélyeg főleg ha skinny gatyád van. -nevetett fel. További tevékenységét fapofával néztem. Tevékenység alatt a röhögést értem.

-Nem tudom értékelni a poénod Tod. -forgattam meg a szemem. -Mai nap lefogom rázni Paulával. -vetettem fel rettentő pocsék ötletem.

-Tehát FBI-ként akarsz menekülni előle? -kérdezte nevetve

-Igen!

-Kim. Ő nem az a srác aki feladja ő igen is küzdeni fog. Csak az a kérdés miért? -szerintem a fiúknál ragályos az, hogy két értelműen beszélnek, és mindig lerövidítik a mondandójukat.

-Tod. Elhiszem, hogy jó barátod de ő maga a "bugyi lopó" sose látod tovább egy lánnyal egy napig. -magyaráztam neki mutogatva miközben röhögött. -Most meg mit röhögsz? -mordultam rá.

-Pedig ma átjönnek a haverok. Tehát hívd Paulát és csípjétek ki magatokat mert buli lesz. -kacsintott és felállt a széktől majd felkapta a táskáját. Én is így tettem és elindultunk a suliba.

Udvaron mindenki elvesztette a dili bogyóját mert a tizenkettedikesek rohangáltak a pláza cicák divatbemutatót tartottak amire drága testvérem csorgatta a nyálát. Hátulról adtam neki egy taslát. -Tod! Fejezd be! -suttogtam neki mérgesen.

-Miért? -kérdezte.

-Mert mindjárt itt lesz Pau és ha meglátja a pici szíve darabokra törik. -Paula már kilencedik óta szerelmes a tuskó bátyámba és szerintem ez fordítva is így van csak Tod nem meri bevallani.

-Jól van. -nevetett fel. -Na de menjél a pasidhoz! -ezzel a vállamat meglökte és egyensúlyomat elvesztve neki ütköztem valaminek. Pontosabban valakinek. Szemem becsuktam és vártam, hogy csattanjak a földön de nem történt.

Kinyitottam a szemem és a tervem fuccsba ment. Haja feje tetején kuszán állt. Tincseit napszemüvegével tartotta feje tetején, hogy ne menjen a szemébe. Szürke pólót viselt farmer kabátjával és mint mindig piszok jól nézett ki. Miket beszélek én? Dehogy is, utálom!

-Jól vagy Cicám? -barna szemei arcomat fürkészték miközben két keze a derekamon pihent.

-Nem vagyok a cicád úgyhogy eressz el! -sziszegtem dühömben.

-Hát akkor kivagy? -vonta fel a szemöldökét közben még mindig tartott.

-Hát nem a játékod úgyhogy mennék órára. -ezzel próbáltam eltolni de csak szoros ölelésbe vont.

-Enyém leszel. -suttogta a fülembe majd elengedett és elment mögöttem. Lesokkolva álltam és néztem ki a fejemből.

-Én mondtam, hogy skinny gatyára tapad mint a posta bélyeg. Senkire se szokott vissza nézni de rád vissza nézett és elmosolyodott úgyhogy húgicám elkönyvelte, hogy jó segged van. -nevetett fel Tod és Paula aki idő közben megérkezett.

-Kussolj Tod. Amúgysem a pasim úgyhogy húzzunk.

Paula nem velünk van matekon tehát nagyjából egyedül szoktam ülni. Tod velem van, viszont az osztály összes lánya mellé akar ülni ezért kiválasztotta Lilian-t aki az osztály picsája. Mellém senki sem ült aminek örültem.

Az óra már javában folyt mikor az ajtón kopogtak majd választ nem várva bejött Brandon és Melissa, eléggé szét voltak esve. Melissának mini szoknyája ferdén állt miközben Brandonon a póló eléggé lógott. Melissa szőke haja kócos volt és Brandoné sem állt másképp.

-Örülök, hogy sikerült megérkezniük az óra végére. -mondta a tanár. -Megszabad kérdeznem mi dolguk volt? -vonta fel a szemöldökét fiatal tanárunk. Valószínűleg arra gondolt mint mi.

-Csak Brandonnak segítettem valamiben. -motyogta Melissa

-Segítettél levenni a gatyáját? -kérdezte gúnyosan a tanár mire az említett lány elpirosodott a mellette lévő fiú pedig vigyorgott.

-Brandon ülj le Kimberly mellé Melissa te meg John mellé.

-Ne már az a stréber mellé? Inkább az a ribanc mellé mint ez mellé -mutatott a fiúra aztán gyilkos pillantást vetett felém.

-Melissa, hagyd békén Kim-et. -szólalt meg Brandon idegesen majd levágódott mellém.

-Persze védjed csak. -mondta a lány majd leült John mellé.

Csak magam elé bámultam miközben éreztem tekintetét rajtam. Az óra vége felé jártunk mikor elém került egy papír darab.

"Mi a baj?" állt rajta gyöngy betűkkel írva

"Te cicázol le miközben fél órát késel mert egy ribancon töltöd ki vágyaidat" firkantottam vissza. Nem voltam dühös, se féltékeny tudtam, hogy ez lesz, hogy csak játszik hiszen ő Brandon Bell. Sosem látod ugyanazzal a lánnyal. Rosszfiúk sosem változnak.

"Csak gyakorlok a közös alkalmunkra :)" dobta elém mosolyogva a papírt. Legalább hatszor elkellet olvasnom, hogy mit írt. Óra felénél beesik mert akkor fejezte be napi áldozatát közben van pofája ilyen mocskos dolgokat írni ez már több a soknál. A lapot eldobtam majd puffogva hátra dőltem a székben. Öt perc múlva egy tenyeret éreztem meg a combomon majd feljebb haladni.

-Vedd le a piszkos kezed rólam! -suttogtam neki.

-Mondtam már, hogy jó a segged ebben a gatyában? -hagyta figyelmen kívül az előző mondatomat.

-Mondtam már, hogy utállak? -fordultam felé. Ledöbbenve nézett rám majd elmosolyodott.

-Ahogy látom harcias kedvedben vagy, ugye? Cicám. -mosolygott szívdöglesztő mosolyával. Én is elmosolyodtam de aztán egyből újra fapofa lettem

-Kár lenne tagadnod. -nevetett fel halkan. -Elmosolyodtál. Mindent elárul. -mosolygott tovább majd vissza fordult és a tanárt figyelte közben keze még mindig combomon pihent. Próbáltam letolni de ez csak még rosszabb volt. Elkaptam a kezem és a pad alatt összekulcsolta őket. próbáltam kirántani de nem ment.

Ránéztem közben arcát fürkésztem. Mosolygott. És ahogyan tegnap ebben is jön a lejtős rész. A tanár mögöttünk állt.

-Miss Kimberly ha nem akarja, hogy ez a két lesi fotó ahogyan fogdossák egymást landoljon az igazgatónál takarodjanak az órámról! -ordított ránk a tanár. Cuccaimat össze szedve hagytam el a termet Brandonnal együtt. Mikor kiértünk egyből kiszaladtam volna a mosdóhoz ha valaki nem ránt vissza egyenest a falhoz. Ugyanúgy ugyan abban a helyzetben a fal és Brandon közé szorultam. Kezét fejem mellet helyezte el és arcomat fürkészte.

-Hamarabb betörtelek mint gondoltam. -mosolygott.

-Soha se fogsz betörni. Nem leszek a tiéd. Sosem. -sziszegtem.

-Hát nem tudtad Cicám? Az ellentétek vonzzák egymást. -kacsintott.-Rosszfiú a Jó kislánnyal. -hajolt közelebb. -Minden jó kislány mindig a rosszra vágyik. Már csak idő kérdése mikor ismered el. -hajolt még közelebb és puszit nyomott ajkaimra mert távozott az épületből


Rosszfiú Egy FogadássalWhere stories live. Discover now