15.

10.8K 321 13
                                    

A legnagyobb ára annak van, ami sohasem lehet a tiéd.

-A fenébe! -morogta majd felállt és oda sétált az ajtóhoz. Az amerikai stílusnak köszönhetően pont láttam, hogy kiáll az ajtóban. -Hát te meg mit keresel itt? -nevetett fel gúnyosan. -Nem volt elég? -kérdezte majd jobban kitárta az ajtót. Scott szarabbul nézett ki mint gondoltam. Szemei alatt lila monoklik díszelegtek. A karján szintén ugyan olyan színű foltok. Pólója kiszakadva és a táskája is koszos volt. Orrára szintén rászáradt a vér és mintha a szeme is bevérzett volna.

-Mi a Szent Isten van veled? -keltem fel a kanapéról és az ajtóhoz siettem. Amint meglátott a szemei O alakúra nyílt majd elmosolyodott és az ajtófélfának támaszkodott.

-Kérdezd Őt. -mutatott a mellettem álló fiúra.

-Ezt is magadnak köszönheted. -morogta az előbb említett. -Mit akarsz? -kérdezte tőle újra.

-Kibékülni először másodszor pedig kéne szállás mivel apám kibaszott otthonról. -mondta lehajtott fejjel. Már Brandon épp megakart szólalni, gondolom, hogy elküldje a fészkes fenébe de megjelent Tiffany.

-Jajj édesem veled meg mi történt? Gyere be szívesen látunk. -simított végig Scott arcán ami sebes volt. Brandon beengedte majd szem forgatva becsapta az ajtót.

-Na most már mondjátok el mi történt. -ültetett le mindenkit a kanapéra. Gondolom ők már befejezték a vacsorát.

-Kicsit összekaptunk. -motyogta Brandon aki szorosan mellettem ült. Másik oldalamon mint mindig a védelmező bátyám. Nehogy megcsípjen egy szúnyog... Félre értés ne essen imádom a bátyám de néha már nagyon idegesítő.

-Kicsit? Fiam, látod szerencsétlen arcát? -kérdezte ingerülten az anyja majd Scott arcára mutatott.

-És te láttad az enyémet? Hogy, hogy néztem ki mielőtt Kim lefertőtlenített? Ja nem mert te csak dolgozol. -vetette hozzá lenézően majd felállt a kanapéról de a mellette ülő bátyja visszarántotta oda.

-Maradsz. -parancsolta rá mire ő bólintott. Eddig se volt titok, hogy Brian Brandonnak apja helyett apja volt. Brandon mindig is felnézett rá. Nagyon sikeres srác az egyetemen. Orvos akar lenni ami felé jól halad.

-Fiam, én nem így neveltelek. -nézett rá az anyja könnyes szemekkel.

-Az élet változik. -mondta majd felállt és felsietett a szobájába.

-Mi baja volt? -fordultam Brian kibökött a teraszra, hogy menjek ki beszélgetni.

-Apa halál nagyon megviselt minket. Legfőképp őt. Mindig azt mondta, hogy az élet változik. Brandon ezt hallotta tőle utoljára. És ez az ő gyenge pontja. Hirtelen haragú e mellett jégszívű. Le a kalappal az a nő előtt aki meglágyítja a jég szívét. -mondta miközben csak a csillagokat nézte. Szemei üvegesek voltak. Brian egy nagyon jó ember. Az eddigi beszélgetések alapján ez jött le.

-Valakinek csak sikerülni fog. -mondtam monoton hangon.

-Kim, amennyire idegesítő amellett egy szerethető srác. Amint leveszi az álcáját más fog lejönni. Ő csak szeretetre vágyik. Sokan átbaszták már. Nem mintha téged így képzelnélek de jobb ha mondom. -nézett felém. Aztán mind a ketten bementünk. Scottal mentem fel a "szobámba" mivel ő is velünk fog aludni.

-Brandon? -nyitottam be. Ott ült az ágyon. Az arcát a kezeibe temette. Felpillantott.

-Mit szeretnél? -mosolygott rám majd amikor megpillantotta a mögöttem lévő fiút egyből lehervadt a mosolya.

Rosszfiú Egy FogadássalWhere stories live. Discover now