16.

10.5K 309 57
                                    

Egy jó sakkozó tudja, melyik bábút áldozza fel, és mikor.

-Brian. -sóhajtottam nagyot. -Nem fogok elmenni egy uszodába három fiúval. -néztem rá komolyan mire a vigyora azonnal lehervadt.

-Ünneprontó vagy Kim. -nézett rám majd újra elvigyorodott. -Akkor hozom a barátnőmet is! -mondta majd előszedte a zsebéből fekete készülékét.

-És miben megyek? Nincsen fürdőruhám se. -néztem Tod-ra és Brandonra mivel Brian kiment telefonálni.

-Majd veszünk valamit. Gyere húgi jó móka lesz. -ölelte át a vállam Tod.

-Ahh rendben. Elmegyek veletek. -forgattam meg a szemem majd elindultam öltözni. Tegnap Tod hozott nekem pár ruhát. Pontosabban a fél gardróbot. Felvettem egy piros cicás pólót egy fekete cső szoknyával és a hajamat pedig egy kontyba kötöttem.

-Indulhatunk? -nyitott be a szobába Brian. -Kim nem divat bemutatóra megyünk. -nevetett fel mire hozzávágtam a táskám. Hála Istennek elkapta ugyanis benne volt a telefonom.

-Induljunk. -mondtam majd felálltam az ágyról.

---

-Na és, hogy hívják a szerencsés lányt? -kérdeztem Brian-t ezzel megszakítva a kínos csendet az autóba.

-Tina. -mondta miközben a szeme csillogott.

-Kíváncsi vagyok milyen lányok keltik fel a Bell fivérek figyelmét. -röhögtem játékosan miközben átmentünk a zöldön. -Régóta vagytok együtt? -kíváncsiskodtam.

-Igen már vagy 1 éve. -mosolygott rám a visszapillantón keresztül.

Hamarosan megálltunk az uszoda mellett. Kiszedtük a kocsi hátuljából a cuccokat és megindultunk befelé. Az ajtónál várt minket a gyönyörű Tina. Nem viccelek tényleg olyan volt a csaj mintha valami fotózásról jött volna. Kissé göndör szőkés-barna haja felvolt fogva a feje tetejére. Kék szeme megcsillant ahogyan meglátta a szerelmét. Egy fehér pólót viselt rózsaszín short-tal. Kezében ott volt a szintén rózsaszín sporttáskája. Hosszú műkörmei tökéletesek voltak és a sminkje is hibátlan volt.

-Kimberly Enderson. -mosolyogtam rá és a kezemet nyújtottam. Időközben köszöntünk neki csak én elvoltam bambulva.

-Tina Eva. -mosolygott vissza rám és ahelyett, hogy kezet fogtunk volna magához húzott és megölelt.

-Menjünk be csajok. -mondta Brandon majd a derekamnál fogva elkezdett vezetni a bejárat felé. Kicsit külön váltunk így a fiúk elmentek a férfi, míg mi elmentünk a női öltözőkhöz.

Tina közvetlen volt, viszont nem jutottunk közös nevezőre. Pláza cicás beütése volt de annál inkább kedvesebb és barátságosabb. A fürdőruhája szintén kifogástalan volt. Egy rózsaszín felső fekete alsóval. Út közben nekem is sikerült beszereznem egy egyszerű két részes vörös fürdőruhát.

-Na és Tina minek tanulsz? -kérdeztem tőle egy hamis mosollyal.

-Igazából modell szeretnék lenni. -mondta ami sok mindent megmagyarázott. Modellnek simán elmehet. Mint említettem nem rég gyönyörű lány. -És te? -kérdezte

-Pszichológus szeretnék lenni. -mondtam. Meglepődött.

-Nem félsz? -kérdezett vissza miközben a szeme aggódóan csillant meg.

-Nincs mitől félnem. Ők is ugyan olyan emberek mint mi. Csak szimplán az ideg rendszerük nem ugyan olyan esetleg nagy traumákat éltek át. Tudom milyen jó ha valaki segít és én is ezt akarom adni. -vontam meg a vállam és rázártam a táskámra a szekrény ajtaját.

-Szép hozzá állás Kim. -mosolygott rám majd ő is követte a példám. -Hol lehetnek a srácok? -nézett körbe mikor kiértük az öltözőkből. Ahogyan körülnéztem megpillantottam az egyik medencébe a számomra nagyon ismert madárfészket. Csak ő ült háttal az öltözőknek, viszont a testvére és a barátja. nem így egyből ránk mutattak. Azonnal megfordult és ahogyan megpillantott elmosolyodott majd intett, hogy menjünk oda.

-Ott vannak. -mutattam rájuk majd elindultunk feléjük. Lassan besétáltunk a medencébe majd a fiúkhoz is.

-Már azt hittük sosem jöttök. -nevetett fel Tod. Tina egyből oda ment a párjához míg én letelepedtem Brandon mellé a kis kialakított ülőhelyre. Pont jó volt ugyanis ez egy félkörbe volt rakva így jól tudtunk beszélgetni. Valószínűleg túl messze kerülhettem tőle ezért a derekamnál fogva magához húzott és úgy ölelt. A beszélgetésekbe ritkán tudtam bele szólni Tina lepcses szájának köszönhetően de így is jó volt a hangulat.

-Na mi kimegyünk a kintikbe ti nem jöttök? -kérdezte Brian.

-Menjünk? -nézett rám Brandon.

-Szerintem ne. Nekem jó itt bent. -Brian megvonta a vállát így Toddal és a barátnőjével kimentek. Brandonnal ketten maradtunk.

-Élvezed? -kérdezte.

-Aha. -feleltem majd tovább kémleltem a vizet.

Egyszer csak felkapott és beledobott a vízbe amit egy sikítással nyugtáztam. A hajam teljesen szétjött majdnem. És Hála Istennek a hátul is kikötölődött a fürdőruha. Gyorsan oda kaptam még mielőtt leesne és gyilkos pillantásokat vetettem a vigyorgó Brandonra.

-Ezért most segítesz bekötni. -néztem rá mire azonnal bólintott. Megtámaszkodtam a medence peremének míg Brandon mögém jött megcsinálni amit elrontott. Egyszer csak egy személy állt meg előttem. Felnéztem és az egyik takarító nő állt felettem.

-Maguk meg mit csinálnak? Itt kiskorúak is vannak! Bírják ki otthonig ha kérhetem. -nézett rám aztán Brandonra égető szemekkel.

-Hölgyem mi semmi olyat nem csinálunk ami ártalmas lenne egy kisgyermek szeme számára. -mondta Brandon.

-Akkor is! Ne itt vetkőztesse a hölgyet! -dobbantott a lábával majd elment. Rá egy másodpercre vissza érkeztek Tod-ék.

-Brandon, Brandon. -csóválta a fejét Brian miközben belépett a medencébe. -Rosszkor jöttünk? -kérdezte majd leült a kialakított helyre. Hála Istennek Brandon befejezte a fürdőruhám fixálását így mi is leültünk.

-Nem. Csak beledobott ez az idióta a vízbe kikötölődött a fürdőruhám mondtam neki, hogy kösse be és mikor elkezdte bekötni jött a takarító, hogy ne itt vetkőztessen. -magyaráztam helyette vér vörösen. Ők csak kinevettek minket. Amire mégjobban elvörösödtem.

-Hát jól van srácok ezzel beírtátok magatokat az uszoda történelmébe. -törölgette a könnyeit Brian.

-Nem vicces. -szóltam rá mire Tina helyeslően bólintott.

Ezután elmentünk öltözni. Az óra lassascskán delet mutatott így elindultunk haza. Tinát kiraktuk a házuknál így bő 1 óra alatt megérkeztünk Brandonékhoz.

-Jajj gyerekek olyan jó, hogy jöttetek. -üdvözölt minket Tiffany.

-Minden rendben? -kérdezte Brandon mire az anyja nemlegesen rázta a fejét.

-Keresett titeket egy srác. Most fent van Scottal. Nem tűnik túl barátságosnak. -Brandon rám nézett majd elkezdett húzni a szobánk felé. Brian és Tod csak loholt mögöttünk. Benyitottunk és olyan fogadott amit nem akartam.

Ott ült az ágyon Paul. Mellette Scott. Paul azonnal elvigyorodott mikor meglátott.

-Sziasztok! -állt fel Scott.

-Ez meg mi a francot keres itt? -mutatott Brandon Paulra.

-Én is örülök neked. Okosabb vagy mint gondoltam. Még egy ilyen játszmát nem nézek el. Tudod most már én fogok nyerni. -állt fel majd közelebb lépett. Brandon magához húzott. -Ejnye, Brandon. -rázta meg a fejét. -Anyuci nem tanította meg, hogy más dolgát nem vesszük el? -kérdezte.

-Ő az én tulajdonom. Csak is az enyém. Úgyhogy húzz el a büdös picsába. -felelte Brandon. Arca lágy volt, hangja mégis komolyan csengett.

-Ezt majd még meglátjuk. -mondta majd távozott a szobából Scottal együtt.

Rosszfiú Egy FogadássalWhere stories live. Discover now