TFO 3 reveal

461 33 21
                                    

The Chosen Ones

Zes maanden geleden strandde Feline in de 666ste dimensie

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Zes maanden geleden strandde Feline in de 666ste dimensie. In deze dimensie heerst Aides, de koning des doods, met een ijzeren vuist. Engelen zijn niet welkom en worden in de slavernij gezet, mishandeld of in koele bloede vermoord. Er zijn geen regels, geen wetten. Het enige wat er wel is, is een onophoudelijk conflict tussen Aides' leger en het rebellen leger. Nadat ze op die donkere, noodlottige dag gered werd door de rebellen, koos Feline ervoor om zich bij hen aan te sluiten. Met Katherine op de vlucht, de scherven van het malumkristal verloren en haar vrienden aan de andere kant van het universum, lijkt het een verloren strijd. Het is een regelrechte klopjacht geworden. Het is belangrijker dan ooit om Katherine te stoppen, voordat ze haar handen ineen slaat met die van Aides en dat doet wat de godin haarzelf het meest vreesde. 

Aan de andere kant van het universum vinden we Jurian. Hij is vastberaden zijn belofte waar te maken en Feline te vinden, in welke dimensie ze dan ook mag zijn. De poort van de schaduwdimensie breekt steeds verder open en ze moeten koste wat kost de missende scherven zien te vinden, voordat de eerste dimensie ondergelopen wordt door demonische wezens. De klok tikt en Jurian vindt hulp in onverwachte hoek. Hij zal vriend en vijand moeten overtuigen om de grootste dreiging van allemaal te kunnen verslaan. 

Soon...

The Risen Ones [NL] ✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu