The Chosen Ones - hoofdstuk 1

537 33 5
                                    

Feline

De straten van Desha waren koud, kil en vies. Het zeldzame zonlicht kwam amper door de mistige duisternis heen. De stralen die wel door de sliertige schaduwen wisten te breken, waren niet warm. De zon die in de hemel hing was koel. Een van de vele dingen in deze dimensie die ik haatte.

Met dodelijke precisie werkte ik mij door de nauwe steegjes. Mijn gezicht bleef verborgen in de schaduw van mijn capuchon, mijn wapens onzichtbaar onder mijn lange, met bont gevoerde cape. Mijn gehandschoende hand gleed over de koude stenen van het raadhuis. Voorzichtig keek ik onder mijn wimpers door naar de drukke hoofdstraat. Mensen liepen als één menigte naar het koningsplein, die aan de voet van de koningsberg lag. Boven op die berg stond het ondoorgrondelijke kasteel van Aides, de koning des doods.

Een van mijn handen verdween onder mijn cape en vond het gevest van mijn trouwe mes. Ik balde mijn vuist om het gevest. Het was een gewaagde actie, zelfs voor de rebellen groep, maar als we de rechterhand van Aides konden uitschakelen, waren we al een stap dichter bij het uitroeien van de demonische koning hemzelf.

Nog voordat ik mijn capuchon af kon slaan om mij bij de opgelaten menigte te voegen, hoorde ik de voetstappen achter mij. Ik schatte de afstand in, liet mijn belager dichterbij komen en toen hij dichtbij genoeg was, trok ik mijn mes en draaide ik mij naar hem toe. 

....

♥ Meer lezen? Check The Chosen Ones! Te vinden op mijn profiel! ♥

The Risen Ones [NL] ✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu