XXXII.

2.8K 124 8
                                    

Nem tudtam mit kezdeni ezzel az E-maillel, és most még csak Maxszel sem tudok beszélni erről. Mia szerint nem lenne rossz ötlet. Oliver rávágta, hogy azonnal vállaljam el a munkát. Így ismét írtam Pierrenek.

Nagyon sajnálom Pierre, hogy ennyit zaklatlak, de kellene még egy utolsó segítség ma, és utána ígérem békén hagylak.

Te nem zavarsz Sofi, de ha Max érdekel akkor arról még most sem tudok semmit.

Nem, most nem Max érdekel, vagyis ő is, csak most nem miatta írok. Nincs meg neked véletlenül a FIA elnökségének a száma?

Akarattal sincs meg Sofi, nem hogy véletlenül, de kiderítem neked Sof. Kb 10 perc múlva ha nem jelentkezem, akkor Horner megölt.

Isten vagy Pierre!

Ezt megmutathatom Maxnek?

Pierre...

Jól van na Sof, pár perc, és megkapod a számot.

Imádlak!

Letettem a telefont az asztalra, majd előtúrtam egy műzliszeletet, és visszaültem az eddigi helyemre. Már Odet is megérkezett a vizit papírjaival, és én is átnéztem azokat, amikor megjött a várt SMS-em Pierretől, én pedig azonnal ugrottam, és hívtam is a megkapott számot.

Délután van, már lement a szabadedzés, és az időmérőnek is vége, Max azonban még mindig nem veszi fel a telefont, és nem is jelentkezik, ellenben Pierre szólt, hogy már ismét a hotelben van, és a szobájából nem hajlandó kijönni. Én pedig feladom, és inkább elmerülök a kádamban, egy fahéjas-almás habfürdőben. Ekkor azonban a telefonom ismét csipogni kezd. Azonnal érte nyúlok, azonban csak az Instagramon érkezett egy új üzenetem, de a feladó miatt megnéztem, ugyanis az meglepett, Lewis Hamilton küldött nekem egy linket. Egy igen neves sportújságét, majd sorban még pár kisebb sportlapét is csatolta, végül ezek után egy kis szöveg is érkezett.

Gondoltam jobb lesz, ha nem valami idegentől tudod meg, vagy egy újságból. Sajnálom Sofia, ezt nem kellett volna neki, főleg nem veled.

Kíváncsian nyitottam meg a kapott linkeket, szépen sorban mindet, de mindegyiknél egyre lejjebb engedtem a kezem, majd végül a vízbe érkezett a telefonnal együtt. Pár perc múlva kiemeltem azt onnan, és elküldtem az első és általam leghitelesebbnek titulált linket Pierrenek.

Ez igaz?

Pár perc múlva a francia pilóta videóhívást indított, azonban én jelenlegi tartózkodásom miatt elutasítottam, és csak egy sima hívást fogadtam.

- Ugye jól vagy?- szól azonnal bele a készülékbe köszönés nélkül a pilóta.

- Asszem.

- Sajnálom, több mindenkivel beszéltem, és többen is azt mondták, hogy szerintük igaz, és volt aki látta is vele, tényleg nagyon sajnálom. De ugye jól vagy?

- Igen Pierre, köszönöm.- suttogom a készülékbe- Ha nem baj, akkor most mennék aludni, sok sikert holnapra, és mond meg Lewisnek, hogy köszönöm.

- Rendben Sof.- válaszol letörten a pilóta.

- És Pierre. Ezen a számon most egy darabig ne keress, mingyárt küldök egy másikat SMS-ben, ha akarsz, azon elérsz, de csak te.- hangsúlyoztam ki a végét.

- Rendben, de ha bármi van te is hívsz, azonnal.

- Nem lesz semmi baj, holnap itthon leszek, jövő héten pedig minden napra van programom.

Az nem számítWhere stories live. Discover now